Новини

събития, иновации, промоции

Плащай с Transcard Bcard и печели!

28.08.2020 г.

Всички картодържатели, извършили плащане с национална кредитна карта Транскарт с логото на Bcard в периода 01.09. – 31.12.2020 г., участват автоматично в томбола за следните награди:

Томболата е част от кампанията „Носи българското в себе си!“.

За да участвате в томболата, трябва в периода на кампанията да сте платили с карта с логото на Bcard в търговски обект или в интернет или да сте извършили плащане на битови сметки или местни данъци и такси. Картодържателите участват в томболата с всяко извършено от тях плащане.

Наградите ще се теглят всеки месец за периода на кампанията.

Кампанията „Носи българското в себе си!“ се организира от Национална картова и платежна схема Bcard. С условия на кампанията можете да се запознаете подробно на www.bcard.bg/campaign.

Плащайте с националните кредитни карти Транскарт Bcard и печелете!

По-високо ниво на сигурност при плащане в интернет с Mastercard ID Check

31.07.2020 г.

От 31 юли 2020 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) ще плащат по-сигурно в интернет със своите дебитни и кредитни карти Мastercard при онлайн търговците, които са включени в програмата Mastercard Identity Check.

За да платите с Вашата карта Mastercard, издадена от ТФС, при онлайн търговец, включен в програмата Mastercard Identity Check:

Плащането с динамична и статична парола е в съответствие с процедурата по задълбочено установяване на идентичността на клиента (ЗУИК), прилагана от ТФС съгласно действащото законодателство с цел повишаване сигурността на онлайн плащанията.

Ново в Transcard Mobile

24.07.2020 г.

От 23.07.2020 г. в Google Play и App Store е налична нова версия на Transcard Mobile – мобилното приложение на Транскарт Файненшъл Сървисис.

В новата версия на Transcard Mobile са добавени следните възможности:

За да инсталирате Transcard Mobile напълно безплатно, натиснете тук. В случай че имате Transcard Mobile, но нямате достъп до новите функционалности, актуализирайте ръчно версията на приложението.

5% отстъпка от SMARTLIVING.BG

15.07.2020 г.

От началото на месец юли всички притежатели на дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% отстъпка при плащане в SmartLiving.bg.

SmartLiving.bg е онлайн магазин, стартирал своята дейност през 2014 г. с идеята да осигури на българските потребители качествени, стилни и изискани продукти за дома, офиса и градината на достъпни цени. SmartLiving.bg предлага всичко необходимо за дома на едно място.

Изпрати линк за плащане – ще получиш парите веднага

12.06.2020 г.

От началото на м. юни 2020 г. Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС) стартира нова услуга – линк за плащане, предназначена за граждани или малки фирми, които желаят да получават онлайн плащания с кредитни и дебитни карти, но нямат възможност да инсталират виртуални терминални устройства ПОС на сайта си или изобщо нямат сайт.

Услугата представлява бърз и сигурен начин за прехвърляне на пари между дебитни или кредитни карти.

Всеки клиент, който има дебитна или кредитна карта, издадена от ТФС, може да получи пари по нея, като създаде линк за плащане и го изпрати на платеца чрез e-mail или SMS. Платецът трябва да има карта, която може да е издадена както в България, така и в чужбина.

Когато платецът получи линка за плащане и кликне върху него, ще се отвори сигурен раздел в интернет страницата на ТФС с информация за сумата, основанието на плащането и имената на получателя. Платецът трябва да избере вида на картата, с която ще плаща, и да извърши плащането, като следва указанията. Плащането се извършва при спазване на всички задължителни стандарти за сигурност.

След като платецът извърши успешно плащането, сумата ще постъпи незабавно по картата на получателя.

Дари топъл обяд на човек в нужда

02.06.2020 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да се включат в инициативата „Дари топъл обяд на човек в нужда“, организирана от ресторант Дейзи, с. Борино. Повече за инициативата можете да научите тук.

При поръчка на храна по домовете от ресторант Дейзи, клиентите на ТФС получават 3% cash back, при плащане с картите.

Ресторант Дейзи се намира в село Борино, обл. Смолян. Ресторантът приготвя и доставя храна по домовете в рамките на селото. Клиентите могат да правят поръчки, както за себе си, така и за свои близки.

10% отстъпка при резервация във ФЕСТА ХОТЕЛИ

02.06.2020 г.

От началото на м. юни 2020 година притежателите на всички кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% отстъпка при онлайн резервация на почивка или бизнес пътуване във Феста хотели. Отстъпката се комбинира с всички други промоционални предложения.

За да ползвате отстъпката, въведете промокод: transcard20 на първия екран от започването на резервацията.

Благодарение на своите атрактивни локации, хотелите от веригата „Феста“ предлагат различни възможности за летен морски релакс, зимна ски ваканция, бизнес пътуване и широка гама от възстановителни SPA и медицински процедури.

За почитателите на морските ваканции, колекцията на „Феста“ включва три хотела в две от най-популярните дестинации на Българското Черноморие – Несебър и Поморие, а именно:

Не пропускайте специалните целогодишни оферти в най-стария ски курорт в страната – Боровец, в хотелите „Феста Уинтър Палас“ и „Феста Чамкория“.

Независимо дали сте в столицата по работа или за почивка, хотел „Феста София“ предлага удобна локация и умело съчетава комфорт и спокойна атмосфера, по време на Вашия престой.

Промени в рамковите договори и общите условия

27.04.2020 г.

На 13.04.2020 г. Съветът на директорите на Транскарт Файненшъл Сървисис АД взе решение за промени в рамковите договори и общите условия за физически и юридически лица. Промените са в сила от 01.07.2020 г.

Тук можете да видите променените документи:

рамков договор за предоставяне на платежни услуги и потребителски кредити в сила от 01.07.2020 г.

общи условия по рамков договор за предоставяне на платежни услуги и потребителски кредити в сила от 01.07.2020 г.

рамков договор за предоставяне на платежни услуги в сила от 01.07.2020 г.

общи условия по рамков договор за предоставяне на платежни услуги в сила от
01.07.2020 г.

рамков договор за предоставяне на платежни услуги и кредити на юридическо лице в сила от 01.07.2020 г.

Получавайте пенсии, болнични и други плащания

25.03.2020 г.

В началото на 2020 година Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) подписа договор с Националния осигурителен институт (НОИ) за изплащане на пенсии, болнични, помощи за безработица и други плащания по карти, издадени от ТФС.

Пенсиите и другите плащания се получават по Вашата лична платежна сметка, означена с IBAN и свързана с Вашата дебитна или основна кредитна карта, издадена от ТФС.

За да получавате пенсията си по Вашата карта, е необходимо да подадете заявление в териториалното поделение на НОИ, което изплаща пенсията Ви, или в офиса на ТФС. Научете повече тук.

За да получавате други плащания по Вашата карта, е необходимо да подадете съответното заявление пред НОИ, Вашия работодател или друга институция, като посочите IBAN на Вашата лична платежна сметка, открита от ТФС.

В случай че решите да получавате сумите по дебитна карта trans.cash, издадена от ТФС, Вие ще можете да теглите пари от банкоматите в България без такси.

Архив на новините