Новини

събития, иновации, промоции

Транскарт Файненшъл Сървисис откри нов офис

04.09.2019 г.

В началото на месец септември Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) откри нов офис за обслужване на клиенти, който се намира в град София на бул. Мадрид No17.

В новия офис на ТФС можете:

От 07.10.2019 г. офисът на ТФС на бул. Черни връх 43 в София няма да обслужва клиенти.

10% cash back в салон за красота Shine Beauty – София

08.08.2019 г.

От 08 август 2019 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back в салон за красота Shine Beauty.

Shine Beauty се намира на ул. Йерусалим 15 в София. Повече за салона за красота можете да намерите тук.

Промени в общи условия и ценови листи

28.06.2019 г.

На 26.06.2019 г. съветът на директорите на Транскарт Фейненшъл Сървисис АД взе решение за промени в общите условия и ценовата листа по рамковия договор за предоставяне на платежни услуги и потребителски кредити и в ценовата листа по рамковия договор за предоставяне на платежни услуги и кредити на юридическо лице.

Тук можете да видите промените:

общи условия по рамков договор за предоставяне на платежни услуги и потребителски кредити в сила от 01.09.2019 г.

ценова листа по рамков договор за предоставяне на платежни услуги и потребителски кредити в сила от 01.09.2019 г.

ценова листа по рамков договор за предоставяне на платежни услуги и кредити на юридическо лице в сила от 01.09.2019 г.

10% cash back от фолиа за прозорци LLumar

27.06.2019 г.

От 26 юни 2019 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане от LLumar България.

LLumar България се намира на ул. Черковна 105 в София и предлага широка гама от фолиа за автостъкла и защита на боята, фолиа за стъкла за административни и жилищни сгради, фолиа за сигурност и безопасност, анти-графити и декоративни фолиа.

Transcard Mobile с нов дизайн и push нотификации

21.06.2019 г.

От 15.06.2019 г. в Google Play и App Store е налична нова версия на Transcard Mobile – мобилното приложение на Транскарт Файненшъл Сървисис.

Приложението е с нов дизайн и нова функционалност за известяване – push нотификации – при плащане с карта, битови сметки, нареждане и получаване на преводи, месечно извлечение и други.

За да инсталирате Transcard Mobile напълно безплатно, натиснете тук. В случай че имате Transcard Mobile, но нямате достъп до новите функционалности, актуализирайте ръчно версията на приложението.

5% cash back от SOUNDCAST

03.06.2019 г.

От 03 юни 2019 г. до 02 август 2019 г. всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават промоционална търговска отстъпка (cash back) в размер на 5% при плащане в магазин SOUNDCAST в Sofia Ring Mall, както и онлайн на www.feelthesolidsound.com.

SOUNDCAST е американска марка премиум аудио продукти. Вече повече от десетилетие SOUNDCAST създава висококачествени безжични аудио продукти с безкомпромисно качество на звука, които са устойчиви на атмосферните условия и позволяват на любителите на музиката да ѝ се насладят където и когато поискат.

Бързи и радостни с Mastercard и МЕТРО

20.05.2019 г.

Пазарувай за поне 79 лв. в МЕТРО от 15 май 2019 г. до 30 юни 2019 г. Плати безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard. Регистрирай бележката за участие в кампанията „Бързи и радостни“ на promo.metro.bg.

Двама участници от регистрираните за периода ще бъдат изтеглени за 2-минутно екстремно „пазаруване“ в МЕТРО. Който от двамата занесе продукти на по-голяма стойност (не повече от 7900 лв. с ДДС) на касата, ги печели безплатно! Вторият участник печели един от продуктите, с които е финиширал.

Повече за кампанията на Mastercard и МЕТРО и нейните правила можеш да намериш тук.

Спечели награди с Транскарт Mastercard

07.05.2019 г.

Пазарувай безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard от бензиностанции OMV в периода 15 април – 15 май или 16 май – 16 юни за обща стойност на транзакциите от минимум 89 лв. за един период и участвай в томбола за криуз в Средиземно море и още награди. Как да се включиш в томболата и повече за кампанията на Mastercard и OMV можеш да намериш тук.

Пазарувай в ИКЕА за над 60 лв. и плати безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard от 22 април до 22 юли. Участвай в томбола за семеен уикенд в Швеция и още награди. Как да се регистираш за участие и повече за кампанията на Mastercard и ИКЕА можеш да намериш тук.

5% cash back в Работилница за усмивки – София

23.04.2019 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в сладкарница Работилница за усмивки.

Работилница за усмивки се намира на ул. Цветна градина 39-41 в град София и предлага сладки изкушения в здравословен вариант от подбрани натурални и био продукти. Повече за сладкарницата можете да намерите тук.

50 лева лимит за безконтактно плащане без ПИН

12.04.2019 г.

От 12.04.2019 г. Mastercard увеличава максималната сума за безконтактно плащане на ПОС-терминал в България без въвеждане на ПИН код – от 25 на 50 лева. При безконтактно плащане на суми над 50 лева ще се изисква въвеждането на ПИН.

Промяната важи за всички безконтактни кредитни и дебитни карти Mastercard, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Предвид необходимото технологично време, в определени търговски обекти е възможно промяната да бъде извършена с известно забавяне.

Пътувай в градския транспорт с Mastercard

22.03.2019 г.

Oт 15.03.2019 г. всички притежатели на кредитни и дебитни карти Mastercard, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да се възползват от специалното предложение при закупуване на карти за градски транспорт с MPASS – онлайн решението на Център за градска мобилност.

Влез на www.sofia.mpass.bg и се регистрирай в MPASS, запази своята Mastercard в профила си за следващи плащания и вземи промо код за безплатна карта при следваща покупка!

Спести си чакането на опашки на касите и търсенето на стотинки и вземи лесно и бързо онлайн дневната си или нощна карта за градски транспорт през телефона.

Запази твоята Mastercard като платежен инструмент.

Научи повече.

5% cash back от Кино & Вино

15.03.2019 г.

От 15 март 2019 до 14 юни 2019 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% промоционален cash back при плащане в онлайн магазина Кино & Вино.

Кино & Вино се занимава със селекция, внос и продажба на подбрани вина от малки изби в Италия. Портфолиото на Кино & Вино включва повече от 50 етикета на вина от Тоскана, Сицилия, Пулия, Трентино-Алто Адидже, Венето, Марке, Пиемонт и други.

До 10% отстъпка в ТЕХНОПЛЮС София

21.02.2019 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават до 10% отстъпка при плащане в магазин за техника ТЕХНОПЛЮС София. Отстъпката се приспада на място от цената на покупката и е както следва:

7% – за уреди с транспортни дефекти,

10% – за уреди без транспортни дефекти.

ТЕХНОПЛЮС разполага с един търговски обект в София на ул. Тодор Каблешков 97. Основна дейност на ТЕХНОПЛЮС е внос на бяла техника и уреди за вграждане с нарушен търговски вид от марките: AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, ТЕКА, LG, SIEMENS, BOSCH, MIELE. Уредите, които се предлагат в магазина, са нови и са произведени за страни от Западна Европа – Франция, Германия, Англия, Италия, Белгия, Холандия и др.

Плащаме онлайн местни данъци и такси

05.02.2019 г.

Притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да плащат онлайн местни данъци и такси към общините: Столична, Варна, Бургас, Велико Търново и Перник.

Плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение Transcard Mobile.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За повече информация натиснете тук.

10% cash back в онлайн магазин MIG

01.02.2019 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в онлайн магазина за дамско спортно облекло www.mig-bg.com.

MIG Wear е компания, която произвежда ръчно-шити, дизайнерски J-Bodies. Всички бодита са с уникален десен и се произвеждат само в лимитирани серии и бройки. Изработени са от висококачествени италиански платове – стягащи и леки, подходящи за всеки вид спорт или събитие.

5% cash back в езиков център ШАРЕН – Стара Загора

29.01.2019 г.

Притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в езиков център ШАРЕН – Стара Загора.

Езиков център ШАРЕН се намира на бул. Княз Александър Батенберг 28 в Стара Загора. Центърът предлага курсове по общ, разговорен и бизнес английски език, подходящи за деца и възрастни.

5% cash back от AUTO-KART

14.01.2019 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back в магазина за картинг и автомобилна екипировка AUTO-KART, както и онлайн на store.auto-kart.com.

В AUTO-KART екип от картинг и автоентусиасти ще Ви предложи богат избор екипировка за нуждите на всеки състезател и любител на високите скорости на достъпни цени без компромис в качеството.

Ексклузивни оферти за притежателите на Mastercard Gold

20.12.2018 г.

От 14.12.2018 г. всеки картодържател на trans.card Mastercard Gold, извършил безконтактно плащане със своята карта във физическите магазини на MDL, получава 10% отстъпка от сумата на покупката. В кампанията са включени магазините: MaxMara, MAX&Co, Marella, Marina Rinaldi, Ermenegildo Zegna, Dress Code, Brunello Cucinelli, Trend Box, Marc Cain, Palmers, Furla, Week&Shop MDL, Love Moschino, MaxMara & Trend Box Outlet. Максималният размер на отстъпката е до 100 лв. Предложението важи до изчерпване на наградния фонд.

От 17.12.2018 г. всеки картодържател на trans.card Mastercard Gold, извършил безконтактно плащане със своята карта на стойност минимум 50 лева във физическите магазини на Benetton, Sisley и Motivi, има шанс да спечели атрактивна награда, която може да получи на място в магазина. Предложението важи до изчерпване на наградния фонд.

Повече информация за кампаниите и общите условия за провеждането им можете да намерите на адрес: mastercard.bg/premium

Изплатихме натрупания cash back за 2018 година

11.12.2018 г.

На 10.12.2018 година Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2018 година.

Стартиралата преди 18 години програма cash back бързо се превърна в ключово предимство на първите български кредитни карти с марката Транскарт. Днес всички притежатели на кредитни, дебитни и бизнес карти, издадени от ТФС, получават търговски отстъпки до 30% при пазаруване в повече от 1000 търговски обекта в цяла България. В списъка с търговските обекти са включени водещи магазини за черна и бяла техника, обзавеждане, облекло, хранителни стоки, както и аптеки, бензиностанции, хотели, интернет магазини и други.

Натрупаните отстъпки се изплащат по картите на клиентите всяка година преди Коледа. Изплатените пари могат да се ползват веднага – за нови покупки с картата или да се изтеглят в брой.

5% cash back в шоурума на EUROCLIMA

03.12.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в шоурума на EUROCLIMA.

EUROCLIMA разполага с един търговски обект, който се намира в град София на бул. Ситняково 23. EUROCLIMA извършва продажба, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на климатична техника и е оторизиран представител на Daikin, Fuji Electric, Osaka, Treo, Gree, Midea и др.

Пазаруваме онлайн в ПромоГрад

15.11.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да плащат онлайн с картите си в сайта за групово пазаруване ПромоГрад.

ПромоГрад предлага разнообразие от промоционални оферти за почивки, екскурзии, услуги и стоки с отстъпка до 90%. Повече за ПромоГрад можете да научите на www.promograd.bg.

7% cash back в ТECHNOVISION

25.10.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 7% cash back при плащане в магазини за техника TECHNOVISION.

TECHNOVISION разполага с два търговски обекта в София на бул. Черни връх 47 и в Пловдив на бул. Княгиня Мария Луиза 72. Магазините предлагат бяла техника с транспортни и козметични дефекти и техника втора употреба, внос от Германия на водещи търговски марки като: Miele, AEG, Siemens, BOSCH, Gorenje, Privileg, Liebherr и др. Уредите, произведени в Германия за немския пазар, са с гаранция за най-високо качество на изработка и гарантират безпроблемна употреба години наред.

10% cash back в танцова школа SIMDA

10.10.2018 г.

От 09 октомври 2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в танцова школа SIMDA.

Танцова школа SIMDA (Sofia International Music&Dance Academy) се намира на бул. Сливница 178 (до пл. Лъвов мост) в София. Школата предлага широк набор от групови и индивидуални уроци по латинo, народни, съвременни и хип-хоп танци, както и музикални уроци по пиано, китара и пеене за всички възрасти и всички нива на опит. Всички танцови класове се преподават в специализирана зала с професионален пружиниращ под и огледала.

Нов спортен сериал по БНТ 1 с подкрепата на Транскарт

28.09.2018 г.

От 18 септември започва излъчването на първия български спортен сериал „При щангистите“.

Продукцията, осъществена с подкрепата на Транскарт Файнешъл Сървисис, е дело на NO BLINK studio. Участват младите актьори Александър Алексиев, Георги Гоцин, Христо Стефанов, Славена Зайкова и Рада Кайрякова. Сценаристи на сериала са Лора Кадурина, Яна Титова, Ники Стоичков и Дамян Палийски. Оператор е Георги Челебиев.

Можете да гледате „При щангистите“ всяка сряда вечер по БНТ 1, както и онлайн в платформите Youtube, Vbox7 и Sportal.bg.

5% cash back в стрелбища Race Gun

19.09.2018 г.

От 18 септември 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в стрелбища Race Gun.

Стрелбища Race Gun разполагат с два търговски обекта в Paradise Center и Serdika Center в София. Стрелбищата предлагат стрелба с еърсофт пистолет и пушка, лък и въздушна пушка. Магазините към стрелбищата разполагат с разнообразие от еърсофт реплики и консумативи за тях, ножове, фенери, часовници, лъкове и лични предпазни средства.

10% cash back в градински център Total Landscape

04.09.2018 г.

От 29 август 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в градински център Total Landscape.

Градински център Total Landscape се намира на автомагистрала Тракия 1-600 (срещу хотел Църна маца) в София. Центърът предлага разнообразие от саксийни и градински растения, поливни системи и цялостни решения за озеленяването.

Пазаруваме онлайн в Electron.bg

03.09.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да плащат онлайн с картите си в магазин за техника Electron.bg.

Electron.bg е един от първите български сайтове за електронна търговия и е сред лидерите в продажбата на бяла, черна, аудио и градинска техника, както и електроинструменти. Магазинът предлага над 15 000 уреди и аксесоари за дома, офиса и автомобила.

НОВО! Платежна сметка с IBAN

17.07.2018 г.

От 17.07.2018 г. всички притежатели на дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), имат свой IBAN

IBAN е уникален идентификатор, с който ТФС обозначава всяка платежна сметка, свързана с дебитна карта или с основна кредитна карта. Допълнителните кредитни карти ползват IBAN на платежната сметка, свързана с основната кредитна карта.

IBAN замества стария идентификационен номер на Вашата платежна сметка, за да Ви улесни при получаване на преводи по сметката, както и при нареждане на преводи от Вашата карта по банкови сметки в България.

Въвеждането на IBAN Ви осигурява възможност да нареждате плащания към бюджетни организации (например: НАП, НОИ, МВР, общинска администрация и други) с Вашата карта, издадена от ТФС.

Вашият IBAN ще видите:

15% cash back от Endorphin games

16.07.2018 г.

От 16 юли 2018 до 31 август 2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 15% промоционален cash back при плащане в стая за игри Endorphin games.

Endorphin games се намира на ул. Г. С. Раковски 145 Г в центъра на София. Играта пресъздава компютърните куест игри от типа “Escape The Room” в реална среда. Играещите попадат в специфично чудато пространство, проектирано по уникален сюжет. Целта е да се изпълни мисия за определено време и да се излезе успешно навън. Играта предизвиква наблюдателността, логиката, аналитичността, сръчността и отборния дух. За участие в играта е необходимо предварително записване.

Архив на новините