Новини

събития, иновации, промоции

10% cash back от Theater.BG

01.03.2023 г.

От 01 март до 31 май 2023 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в онлайн магазина за театрални билети Theater.BG.

Theater.BG е потребителски ориентиран театрален уеб портал, в който всички любители на театъра могат да се информират за новостите и текущите програми на любимите си театри, да си закупят билети, да коментират любимите си постановки.

Плати ски карта в Банско с Mastercard и можеш да спечелиш още една!

16.02.2023 г.

Купи ски карта в Банско от машините за самообслужване или онлайн – чрез интернет платформата Ski Point или през мобилното приложение Banskoski, плати с твоята Transcard Mastercard, trans.pay или trans.cash, регистрирай генерирания при покупката Mastercard Promo Code на game.banskoski.com и можеш да спечелиш 140 двудневни и 140 еднодневни карти за ски център Банско.

Кампанията се организира от Юлен АД в сътрудничество с Mastercard® в периода 01.01-20.03.2023 г. Пълните условия на кампанията можеш да намериш на game.banskoski.com.

Пазарувай с Mastercard в Метро и спечели

06.02.2023 г.

Пазарувай за поне 50 лева в Метро от 16.01 до 12.03.2023 г., плати с дебитна или кредитна карта Mastercard, регистрирай бележката за участие на promo.metro.bg и можеш да спечелиш една от 54 страхотни награди в категориите „Време за адреналин“ и „Време за релакс“.

С всяко натрупване на регистрирани покупки за 200 лева се записваш за участие в томбола за ГОЛЯМАТА НАГРАДА в съответната категория:

Повече за кампанията на Mastercard и МЕТРО и нейните правила можеш да намериш тук.

Тройно намаление на вноските по главниците – от 3% на 1%

23.01.2023 г.

От 01.01.2023 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) намали тройно минималните месечни вноски по главниците на кредитите, усвоени с кредитните карти Transcard – от 3% на 1% от сумата на главницата на усвоения кредит.

Например, ако към края на месеца усвоеният кредит по Вашата Transcard е 1000 лева, минималната месечна вноска по главницата на този кредит вече ще бъде не 30 лева, а само 10 лева. Ако не сте в безлихвен период или сте ползвали някоя от платените услуги, освен тези 10 лева, трябва да погасите и дължимите лихви и такси.

Платете местните данъци с Тranscard, вече и към Видин и Белоградчик

17.01.2023 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис могат да платят онлайн своите местни данъци и такси за 2023 г. към общините: Столична, Пловдив, Варна, Бургас, Перник, Велико Търново и Елена. От 01.02.2023 г. могат да се плащат и задълженията към общините Видин и Белоградчик.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в информационната система на ТФС.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение Тranscard Мobile.

ТФС не удържа никакви комисиони при плащане на местни данъци и такси.

Изплатихме натрупания cash back за 2022 година

06.12.2022 г.

На 6.12.2022 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2022 година.

Всички клиенти на ТФС, които имат кредитна, дебитна или бизнес карта, получават търговски отстъпки до 30% при пазаруване в повече от 1000 търговски обекта в цяла България. Натрупаните отстъпки се изплащат по картите всяка година преди Коледа. Изплатените суми могат да се ползват за нови покупки или да се изтеглят в брой.

В списъка с търговските обекти, предоставящи отстъпки на клиентите на ТФС, са включени водещи магазини за черна и бяла техника, обзавеждане, облекло, хранителни стоки, както и аптеки, бензиностанции, хотели, интернет магазини и други.

Пътувай бързо и удобно с Transcard Mastercard Gold!

11.11.2022 г.

С твоята Transcard Mastercard Gold вече няма нужда да чакаш на опашки в повече от 70 летища по целия свят, защото имаш осигурена бърза лента за преминаване с Mastercard® Airport Security Fast Track, услуга, осигурена от Dragon Pass.

Наслади се на всяко следващо пътуване с Transcard Mastercard Gold. Пълните условия, както и списък с партньорските летища, можеш да видиш тук: https://travelexperiences.mastercard.com/.

За да ползваш услугата, е необходимо да изтеглиш безплатното приложение Mastercard® Travel Experiences от Google Play и App Store.

И още: Transcard Mastercard Gold ти осигурява безплатен достъп до бизнес салоните на летищата София, Виена, Белград, Истанбул и Скопие с LoungeKey™ от Mastercard. Възползвай се от комфорта, който твоята Mastercard® ти носи винаги, когато си на път.

Плащай безконтактно в IKEA и спечели!

08.11.2022 г.

Пазарувай в магазин ИКЕА за над 50 лева, плати безконтактно с твоята Mastercard, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис, и регистрирай касовата си бележка в сайта на ИКЕА. Така ще участваш в томбола за един от 100 комплекта празнична декорация за дома. Ако снимаш наградата си и публикуваш снимката в инстаграм профила си с хаштаг #IKEAMastercard, можеш да спечелиш 1000 лева под формата на ваучер за пазаруване в ИКЕА.

Кампанията се провежда в периода от 1.11.2022 до 31.01.2023 година. По време на кампанията ще се осъществят две тегления на печеливши участници.

С пълните условия на кампанията можеш да се запознаеш на: https://www.ikea.bg/cozymoments

Учи и спечели с Mastercard u SoftUni!

04.11.2022 г.

Запиши се за обучение в SoftUni, плати таксата с твоята Mastercard, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис, и можеш да спечелиш някоя от следните награди:

Кампанията се провежда в периода 1.11.2022 – 31.01.2023 година. По време на кампанията ще се осъществят три тегления – на 1.12.2022 г., на 1.01.2023 г. и на 1.02.2023 г., като при последното ще бъде изтеглена и голямата награда – лаптоп.

Кампанията се организира от SoftUni и Mastercard.Участието в кампанията е автоматично и не изисква регистрация. С условията на кампанията можеш да се запознаеш на: https://softuni.bg/blog/mastercard-softuni-2022-campaign

Изпращай и получавай пари в евро

01.11.2022 г.

От 01.11.2022 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да изпращат и да получават пари, наредени в евро, в рамките на единната зона за плащания в евро (SEPA). Тази зона обхваща всички страни от Европейския съюз, както и Исландия, Лихтенщайн, Норвегия, Швейцария и Монако.

За да наредите превод в евро, трябва да влезете в интернет профила си, раздел „Преводи в евро (SEPA)“, и да попълните платежното нареждане, като въведете сумата в евро, името на получателя (на латиница) и IBAN на получателя.

За да получите превод, нареден в евро, първо, трябва да предоставите на наредителя уникалния идентификатор, който се генерира еднократно от Вашия интернет профил. При подаване на платежно нареждане за превод в евро наредителят на превода трябва да попълни този уникален идентификатор в полето „IBAN на получателя“, а в полето „Получател“ да попълни Вашите имена.

Изпратените и получените суми в евро се отразяват по Вашата платежна сметка в ТФС по левова равностойност, като превалутирането се извършва автоматично от ТФС.

Таксите за преводите в левове и в евро в ТФС са еднакви!

Виж повече за преводите в евро

Промени в ценовите листи от 01.01.2023 година

26.10.2022 г.

На 1 януари 2023 година влизат в сила промени в ценовите листи към рамковите договори, сключени между Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС) и клиентите. Променените
ценови листи са публикувани на 26 октомври 2022 година в раздел „Документи“.

Подкрепи пчеларите в България и спечели!

13.10.2022 г.

Направи еднократна покупка или осинови кошер на www.istinskimed.bg до 15 декември 2022 година, плати с Mastercard и можеш да спечелиш частна вечеря за теб и твоите близки, приготвена от шеф Мария Жекова в полите на Родопите.

Платформата Истински мед помага на българските пчелари да реализират продукцията си на честна цена и на консуматорите на мед да се сдобият със 100% чист истински мед с гарантирано качество и произход.

Кампанията се организира от Mastercard и „Бии Смарт Текнолоджис“ АД. Повече информация за кампанията и общите условия за провеждането й можеш да намериш тук. www.istinskimed.bg

Плащай мобилно, спечели Volkswagen ID. Buzz!

10.10.2022 г.

Направи мобилни плащания с Apple Pay или Google Pay за минимум 100 лева в периода 16.10 – 15.11.2022 г. и ще участваш в томбола за истински специална награда – електрически ван Volkswagen ID. Buzz.

И още, първите 5 000 души, извършили мобилни плащания за минимум 100 лева, автоматично ще получат кешбек в размер на 10 лева по тяхната карта.

Тегленето на печелившия участник ще се проведе на 07.12.2022 година.

Кампанията се организира от Mastercard. За участие в томболата не се изисква регистрация. Повече информация за кампанията и общите условия за провеждането й можеш да намериш тук https://www.mastercard.bg/mobile

Плащайте местни данъци и такси към община Елена

05.10.2022 г.

От 05.10.2022 година клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да плащат онлайн местни данъци и такси към община Елена.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в информационната система на ТФС.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение Тranscard Мobile.

ТФС не удържа никакви комисиони при плащане на местни данъци и такси.

Освен към община Елена, с Транскарт могат да се плащат и задълженията към общините Столична, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и Перник.

Вземи кешбек с твоята Transcard Mastercard!

05.10.2022 г.

Пазарувай за минимум 3 000 лева в магазините на iSTYLE в София и Пловдив или в електронния магазин istyle.bg, бъди сред първите 333-ма, платили покупката с Mastercard всеки месец от периода на кампанията, и ще получиш автоматично 30 лева кешбек по твоята карта.

Кампанията се организира от iSTYLE и Mastercard и ще се проведе в следните три периода:

Участието в кампанията е автоматично и не изисква регистрация. С условията на кампанията можеш да се запознаеш на https://www.mastercard.bg/istyle-promo.

iSTYLE е водещ Apple Premium Reseller в Централна и Източна Европа. Чрез своите 22 търговски обекта и онлайн магазини, iSTYLE предлага пълна гама компютри Mac, iPad, iPod и iPhone устройства, както и голям, но внимателно подбран асортимент от аксесоари и софтуер.

Задълженията към Транскарт могат да се погасяват във FastPay

28.09.2022 г.

От 26.09.2022 година клиентите на ТФС могат да погасяват задълженията си по кредитните карти Transcard Bcard и Transcard Mastercard, както и задълженията си по кредит овърдрафт, усвоен чрез Transcard Bcard Debit, във всички каси на FastPay.

Вносителят трябва да предостави ЕГН на картодържателя и последните 4 цифри от номера на картата, по която иска да внесе парите.

Вноските се отразяват по картите незабавно.

Плащайте местни данъци и такси към община Пловдив

02.08.2022 г.

От 01.08.2022 година клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да плащат онлайн местни данъци и такси към община Пловдив.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в информационната система на ТФС.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение Тranscard Мobile.

ТФС не удържа никакви комисиони при плащане на местни данъци и такси.

Освен към община Пловдив, с Транскарт могат да се плащат и задълженията към общините Столична, Варна, Бургас, Велико Търново и Перник.

Превеждай и получавай пари за секунди!

27.06.2022 г.

От 15.06.2022 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да нареждат и да получават незабавни преводи в левове чрез Blink – програма за незабавни плащания на Националната картова и платежна схема, която е част от БОРИКА АД.

Незабавни преводи могат да се извършват само между сметки в банки или други доставчици на платежни услуги, които участват в Blink.

Клиентите на ТФС могат да подават платежните нареждания за незабавни преводи чрез:

5% отстъпка от MADEPRO.BG!

27.05.2022 г.

Клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис ползват 5% отстъпка (cash back) за всички събития и обучения, предлагани от MADEPRO.BG.

MADEPRO е организатор на обучения, семинари и уъркшопи в областта на фотографията и видеографията.

Основната мисия на MADEPRO е да създава среда, която да помага за развитието на отделния артист, автор, професионалист, но и да допринася за взаимовръзките между хората в общността.

Платете местните данъци и такси с Транскарт

28.01.2022 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис могат да платят онлайн своите местни данъци и такси към общините: Столична, Варна, Бургас, Перник и Велико Търново.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение transcard mobile.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За повече информация натиснете тук.

25% отстъпка за наем на екипировка от Ski & Board Traventuria

05.01.2022 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 25% отстъпка за наем на ски и сноуборд екипировка, шейни и аксесоари в магазините на Ski & Board Traventuria в Банско и Боровец. Отстъпка е валидна до 31.03.2022 г. и се приспада на място срещу показване на валидна платежна карта, издадена от ТФС.

Ski & Board Traventuria е един от водещите български доставчици на ски и сноуборд екипировка под наем за деца и възрастни в Банско и Боровец. В магазините на компанията ще намерите богата селекция от зимна екипировка: повече от 1000 чифта ски и сноуборди, нови модели обувки, каски, очила, ски якета и панталони. Всяка година Ski & Board Traventuria подновява над 80% от наемната си екипировка.

Магазините на Ski & Board Traventuria се намират в:

Изплатихме натрупания cash back за 2021 година

08.12.2021 г.

На 7.12.2021 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2021 година.

Всички притежатели на кредитни, дебитни и бизнес карти, издадени от ТФС, получават търговски отстъпки до 30% при пазаруване в повече от 1000 търговски обекта в цяла България. Натрупаните отстъпки се изплащат по Вашата карта всяка година преди Коледа. Изплатените суми могат да се използват за нови покупки или да се изтеглят в брой.

В списъка с търговските обекти са включени водещи магазини за черна и бяла техника, обзавеждане, облекло, хранителни стоки, както и аптеки, бензиностанции, хотели, интернет магазини и други.

Плащай с Apple Pay или Google Pay! Спечели BMW!

15.10.2021 г.

В периода от 15 октомври до 15 декември 2021 година направете 15 плащания на месец с Apple Pay или Google Pay и ще участвате автоматично в томбола за електрически автомобил BMW.

Плащанията могат да бъдат извършени с мобилен телефон или смарт часовник. Шансът да спечелите наградата се увеличава, ако и в двата месеца направите над 15 плащания с Apple Pay или Google Pay.

Тегленето на наградата ще се извърши на 22 декември 2021 година.

Кампанията се организира от Mastercard. За участие в томболата не се изисква регистрация. Повече информация за кампанията и общите условия за провеждането й можете да намерите тук: https://mastercard.bg/mobile

Плащай навсякъде с Транскарт и Google Pay

03.09.2021 г.

От 03.09.2021 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) съвместно с Mastercard предлага на своите клиенти възможността да ползват услугата Google Pay.

Google Pay e бърз и лесен начин за плащане в милиони обекти – магазини, сайтове и мобилни приложения.

Плащането с Google Pay е по-бързо и по-лесно от плащането с физическа карта. За да плащаш в търговски обекти с Google Pay, е необходимо:

Регистрацията на картата за плащане в Google Pay се извършва в мобилното приложение Transcard Mobile, раздел „Моята карта“.

Можеш да плащаш с Google Pay навсякъде, където се приемат безконтактни плащания.

Виж повече!

Плащай с Transcard и Apple Pay – бързо, лесно, сигурно!

03.08.2021 г.

От 03 август 2021 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) съвместно с Mastercard предлага на своите клиенти възможността да ползват услугата Apple Pay.

Apple Pay е лесен и безопасен начин за плащане с iPhone, Apple Watch, iPad или Mac в търговски обекти, приложения и сайтове.

За да плащаш с Apple Pay е необходимо:

Регистрацията на твоята карта, издадена от ТФС, в Apple Pay може да се извърши чрез мобилното приложение Transcard Mobile или чрез приложението Apple Wallet на твоя iPhone

Плащай с Apple Pay в търговски обекти, означени с един от следните символи:

Ползвайте 30% отстъпка от UROCITE.BG!

27.07.2021 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис с дебитни и кредитни карти, ползват 30% отстъпка (cash back) за образователните курсове, предлагани в онлайн платформата UROCITE.BG.

Urocite.bg е услуга за онлайн обучение с акцент в модерни области, навлизащи в България за първи път. Целта на платформата е да предостави гъвкава и удобна възможност за повишаване на Вашата квалификация , придобиване на нови знания и умения, които да Ви дадат нови кариерни перспективи, или просто да задоволят любопитството Ви в области, които винаги са Ви вълнували, но не сте намерили време за тях. Достъпна на всякакви компютърни и мобилни устройства, платформата на Urocite.bg е идеалното решение за съвременния човек и неговото динамично ежедневие.

Потвърждавайте Вашите плащания в интернет с биометрия – бързо и сигурно!

16.07.2021 г.

Всички клиенти с карти Mastercard, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, вече могат да потвърждават плащанията си в интернет с биометрични характеристики, като пръстови отпечатъци и геометрия на лицето.

С биометрия могат да се потвърждават интернет плащания при търговци, които участват в програмата за допълнителна сигурност Mastercard Identity Check.

За да потвърждавате Вашите плащания в интернет с биометрия, е необходимо:

За всяка карта може да има само едно регистрирано мобилно устройство за верификация на плащания с биометрия.

След въвеждането на данните за Вашата карта в сайта на търговеца ще получите push-нотификация на Вашето мобилно устройство. Отворете нотификацията и потвърдете плащането с Вашите биометрични характеристики.

Потвърждаването на плащанията с биометрия е иновативен, лесен и бърз начин за гарантиране на сигурността на Вашите плащания в интернет.

Архив на новините