Новини

събития, иновации, промоции

Плащаме местни данъци и такси към община Пловдив

02.08.2022 г.

От 01.08.2022 година клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да плащат онлайн местни данъци и такси към община Пловдив.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в информационната система на ТФС.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение Тranscard Мobile.

ТФС не удържа никакви комисиони при плащане на местни данъци и такси.

Освен към община Пловдив, с Транскарт могат да се плащат и задълженията към общините Столична, Варна, Бургас, Велико Търново и Перник.

Превеждай и получавай пари за секунди!

27.06.2022 г.

От 15.06.2022 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да нареждат и да получават незабавни преводи в левове чрез Blink – програма за незабавни плащания на Националната картова и платежна схема, която е част от БОРИКА АД.

Незабавни преводи могат да се извършват само между сметки в банки или други доставчици на платежни услуги, които участват в Blink.

Клиентите на ТФС могат да подават платежните нареждания за незабавни преводи чрез:

5% отстъпка от MADEPRO.BG!

27.05.2022 г.

Клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис ползват 5% отстъпка (cash back) за всички събития и обучения, предлагани от MADEPRO.BG.

MADEPRO е организатор на обучения, семинари и уъркшопи в областта на фотографията и видеографията.

Основната мисия на MADEPRO е да създава среда, която да помага за развитието на отделния артист, автор, професионалист, но и да допринася за взаимовръзките между хората в общността.

Платете местните данъци и такси с Транскарт

28.01.2022 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис могат да платят онлайн своите местни данъци и такси към общините: Столична, Варна, Бургас, Перник и Велико Търново.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение transcard mobile.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За повече информация натиснете тук.

25% отстъпка за наем на екипировка от Ski & Board Traventuria

05.01.2022 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 25% отстъпка за наем на ски и сноуборд екипировка, шейни и аксесоари в магазините на Ski & Board Traventuria в Банско и Боровец. Отстъпка е валидна до 31.03.2022 г. и се приспада на място срещу показване на валидна платежна карта, издадена от ТФС.

Ski & Board Traventuria е един от водещите български доставчици на ски и сноуборд екипировка под наем за деца и възрастни в Банско и Боровец. В магазините на компанията ще намерите богата селекция от зимна екипировка: повече от 1000 чифта ски и сноуборди, нови модели обувки, каски, очила, ски якета и панталони. Всяка година Ski & Board Traventuria подновява над 80% от наемната си екипировка.

Магазините на Ski & Board Traventuria се намират в:

Изплатихме натрупания cash back за 2021 година

08.12.2021 г.

На 7.12.2021 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2021 година.

Всички притежатели на кредитни, дебитни и бизнес карти, издадени от ТФС, получават търговски отстъпки до 30% при пазаруване в повече от 1000 търговски обекта в цяла България. Натрупаните отстъпки се изплащат по Вашата карта всяка година преди Коледа. Изплатените суми могат да се използват за нови покупки или да се изтеглят в брой.

В списъка с търговските обекти са включени водещи магазини за черна и бяла техника, обзавеждане, облекло, хранителни стоки, както и аптеки, бензиностанции, хотели, интернет магазини и други.

Плащай с Apple Pay или Google Pay! Спечели BMW!

15.10.2021 г.

В периода от 15 октомври до 15 декември 2021 година направете 15 плащания на месец с Apple Pay или Google Pay и ще участвате автоматично в томбола за електрически автомобил BMW.

Плащанията могат да бъдат извършени с мобилен телефон или смарт часовник. Шансът да спечелите наградата се увеличава, ако и в двата месеца направите над 15 плащания с Apple Pay или Google Pay.

Тегленето на наградата ще се извърши на 22 декември 2021 година.

Кампанията се организира от Mastercard. За участие в томболата не се изисква регистрация. Повече информация за кампанията и общите условия за провеждането й можете да намерите тук: https://mastercard.bg/mobile

Плащай навсякъде с Транскарт и Google Pay

03.09.2021 г.

От 03.09.2021 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) съвместно с Mastercard предлага на своите клиенти възможността да ползват услугата Google Pay.

Google Pay e бърз и лесен начин за плащане в милиони обекти – магазини, сайтове и мобилни приложения.

Плащането с Google Pay е по-бързо и по-лесно от плащането с физическа карта. За да плащаш в търговски обекти с Google Pay, е необходимо:

Регистрацията на картата за плащане в Google Pay се извършва в мобилното приложение Transcard Mobile, раздел „Моята карта“.

Можеш да плащаш с Google Pay навсякъде, където се приемат безконтактни плащания.

Виж повече!

Плащай с Transcard и Apple Pay – бързо, лесно, сигурно!

03.08.2021 г.

От 03 август 2021 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) съвместно с Mastercard предлага на своите клиенти възможността да ползват услугата Apple Pay.

Apple Pay е лесен и безопасен начин за плащане с iPhone, Apple Watch, iPad или Mac в търговски обекти, приложения и сайтове.

За да плащаш с Apple Pay е необходимо:

Регистрацията на твоята карта, издадена от ТФС, в Apple Pay може да се извърши чрез мобилното приложение Transcard Mobile или чрез приложението Apple Wallet на твоя iPhone

Плащай с Apple Pay в търговски обекти, означени с един от следните символи:

Ползвайте 30% отстъпка от UROCITE.BG!

27.07.2021 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис с дебитни и кредитни карти, ползват 30% отстъпка (cash back) за образователните курсове, предлагани в онлайн платформата UROCITE.BG.

Urocite.bg е услуга за онлайн обучение с акцент в модерни области, навлизащи в България за първи път. Целта на платформата е да предостави гъвкава и удобна възможност за повишаване на Вашата квалификация , придобиване на нови знания и умения, които да Ви дадат нови кариерни перспективи, или просто да задоволят любопитството Ви в области, които винаги са Ви вълнували, но не сте намерили време за тях. Достъпна на всякакви компютърни и мобилни устройства, платформата на Urocite.bg е идеалното решение за съвременния човек и неговото динамично ежедневие.

Потвърждавайте Вашите плащания в интернет с биометрия – бързо и сигурно!

16.07.2021 г.

Всички клиенти с карти Mastercard, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, вече могат да потвърждават плащанията си в интернет с биометрични характеристики, като пръстови отпечатъци и геометрия на лицето.

С биометрия могат да се потвърждават интернет плащания при търговци, които участват в програмата за допълнителна сигурност Mastercard Identity Check.

За да потвърждавате Вашите плащания в интернет с биометрия, е необходимо:

За всяка карта може да има само едно регистрирано мобилно устройство за верификация на плащания с биометрия.

След въвеждането на данните за Вашата карта в сайта на търговеца ще получите push-нотификация на Вашето мобилно устройство. Отворете нотификацията и потвърдете плащането с Вашите биометрични характеристики.

Потвърждаването на плащанията с биометрия е иновативен, лесен и бърз начин за гарантиране на сигурността на Вашите плащания в интернет.

Погрижете се за автомобила си
с отстъпка до 25%

30.10.2020 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис АД, могат да се възползват от следните предложения за покупка на гуми, акумулатори, авточасти и аксесоари с отстъпка:

Архив на новините