Новини

събития, иновации, промоции

Плащай с Apple Pay или Google Pay! Спечели BMW!

15.10.2021 г.

В периода от 15 октомври до 15 декември 2021 година направете 15 плащания на месец с Apple Pay или Google Pay и ще участвате автоматично в томбола за електрически автомобил BMW.

Плащанията могат да бъдат извършени с мобилен телефон или смарт часовник. Шансът да спечелите наградата се увеличава, ако и в двата месеца направите над 15 плащания с Apple Pay или Google Pay.

Тегленето на наградата ще се извърши на 22 декември 2021 година.

Кампанията се организира от Mastercard. За участие в томболата не се изисква регистрация. Повече информация за кампанията и общите условия за провеждането й можете да намерите тук: https://mastercard.bg/mobile

Плащай навсякъде с Транскарт и Google Pay

03.09.2021 г.

От 03.09.2021 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) съвместно с Mastercard предлага на своите клиенти възможността да ползват услугата Google Pay.

Google Pay e бърз и лесен начин за плащане в милиони обекти – магазини, сайтове и мобилни приложения.

Плащането с Google Pay е по-бързо и по-лесно от плащането с физическа карта. За да плащаш в търговски обекти с Google Pay, е необходимо:

 • да имаш мобилно устройство с NFC функционалност и операционна система Android 5.0 или по-нова;
 • да имаш карта, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС)
 • да регистрираш твоята карта за плащане с Google Pay.

Регистрацията на картата за плащане в Google Pay се извършва в мобилното приложение Transcard Mobile, раздел „Моята карта“.

Можеш да плащаш с Google Pay навсякъде, където се приемат безконтактни плащания.

Виж повече!

Плащай с Transcard и Apple Pay – бързо, лесно, сигурно!

03.08.2021 г.

От 03 август 2021 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) съвместно с Mastercard предлага на своите клиенти възможността да ползват услугата Apple Pay.

Apple Pay е лесен и безопасен начин за плащане с iPhone, Apple Watch, iPad или Mac в търговски обекти, приложения и сайтове.

За да плащаш с Apple Pay е необходимо:

Регистрацията на твоята карта, издадена от ТФС, в Apple Pay може да се извърши чрез мобилното приложение Transcard Mobile или чрез приложението Apple Wallet на твоя iPhone

Плащай с Apple Pay в търговски обекти, означени с един от следните символи:

Ползвайте 30% отстъпка от UROCITE.BG!

27.07.2021 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис с дебитни и кредитни карти, ползват 30% отстъпка (cash back) за образователните курсове, предлагани в онлайн платформата UROCITE.BG.

Urocite.bg е услуга за онлайн обучение с акцент в модерни области, навлизащи в България за първи път. Целта на платформата е да предостави гъвкава и удобна възможност за повишаване на Вашата квалификация , придобиване на нови знания и умения, които да Ви дадат нови кариерни перспективи, или просто да задоволят любопитството Ви в области, които винаги са Ви вълнували, но не сте намерили време за тях. Достъпна на всякакви компютърни и мобилни устройства, платформата на Urocite.bg е идеалното решение за съвременния човек и неговото динамично ежедневие.

Потвърждавайте Вашите плащания в интернет с биометрия – бързо и сигурно!

16.07.2021 г.

Всички клиенти с карти Mastercard, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, вече могат да потвърждават плащанията си в интернет с биометрични характеристики, като пръстови отпечатъци и геометрия на лицето.

С биометрия могат да се потвърждават интернет плащания при търговци, които участват в програмата за допълнителна сигурност Mastercard Identity Check.

За да потвърждавате Вашите плащания в интернет с биометрия, е необходимо:

 • да инсталирате последната версия на Transcard Mobile на Вашето мобилно устройство с биометричен сензор
 • в Transcard Mobile да разрешите достъпа до Вашата карта с биометрия, както и получаването на push-нотификации
 • да регистрирате Вашето мобилно устройство за верификация на плащания в интернет с биометрия от Transcard Mobile, меню „Настройки“, раздел „Устройства за верификация“, като натиснете „Плащания с картата в интернет“ и следвате инструкциите.

За всяка карта може да има само едно регистрирано мобилно устройство за верификация на плащания с биометрия.

След въвеждането на данните за Вашата карта в сайта на търговеца ще получите push-нотификация на Вашето мобилно устройство. Отворете нотификацията и потвърдете плащането с Вашите биометрични характеристики.

Потвърждаването на плащанията с биометрия е иновативен, лесен и бърз начин за гарантиране на сигурността на Вашите плащания в интернет.

10% отстъпка в магазини Carducci

24.06.2021 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 10% отстъпка в магазини за мъжка мода Carducci.Отстъпката се приспада на място срещу показване на валидна платежна карта, издадена от ТФС и не може да се комбинира с други отстъпки и промоции.

Микс от италиански корени, безупречен шев и игра на цветове, стимулирани от артистичния директор Осман Узун, колекциите са съчетание от контрасти между спортния и официалния стил в мъжкото облекло.

Carducci въплъщава същността на италианската изработка на мъжки облекла и предлага радикално модерен подход към начина на живот.

50% отстъпка от Ski&Board Traventuria

23.06.2021 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 50% отстъпка за наем на велосипед, наем на планински водач или конна езда в обектите на Ski & Board Traventuria в Банско и Боровец.

Отстъпка е валидна до 31.10.2021 г. и се приспада на място срещу показване на валидна платежна карта, издадена от ТФС.

Обектите на Ski & Board Traventuria се намират в:

 • Банско на ул. „Пирин“ 92Е (вход от страната на ул. „Питу Гули“)
 • Боровец в хотел Ела, партер.

Плащай с Mastercard и спечели

28.04.2021 г.

Запази своята Mastercard, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС), в любимите си онлайн магазини и с всяко плащане със запазената карта до 15 юли имаш шанс да спечелиш една от следните награди:

 • 3 електрически мотоциклета e-Vespa
 • 54 летни почивки в смарт кемпер
 • 72 пречистватели за въздух
 • 999 абонамента за интерактивна телевизия

Плащай безконтактно в OMV и спечели

До 31 юли плати безконтактно с твоята Mastercard, издадена от ТФС, за минимум 59 лева в OMV и регистрирай касовата бележка на omv.bg, за да участваш в томбола за 150 предплатени карти Mastercard, които можеш да използваш на www.balevbiomarket.com, на www.sportdepot.bg или във всяка бензиностанция на OMV.

Всяка регистрация ти дава право да участваш в две отделни тегления за награди.

Плащай безконтактно в IKEA и спечели

Твоята Mastercard, издадена от ТФС, и ИКЕА отново ти носят шанс за зареждащо изживяване сред природата на България. Между 16 април и 16 юли пазарувай в ИКЕА за над 50 лева, плати безконтактно с Mastercard, регистрирай касовата бележка на ikea.bg и можеш да спечелиш една от следните награди:

 • 150 страхотни кошници за пикник
 • почивка в горска резиденция Bedouin
 • уикенд в Zornitza Family Estate
 • приключение във Фабриката за храна и танци

Плащай безконтактно в CASAVINO и спечели

Купи една или повече бутилки българско вино от CASAVINO, плати с твоята Mastercard, издадена от ТФС, и участвай в ежеседмична томбола за 3 бутилки вино от избраните в DiVino TOP50 за 2020 г. В магазините ще намериш обозначени места, където ще можеш да пуснеш своя талон за участие. Всички условия и правила можеш да прочетеш на: https://casavino.bg/igra_otlichnici

Стани част от световната зелена коалиция Mastercard Priceless Planet

Над 4 милиона притежатели на карти с логото на Mastercard в България стават част от световната зелена коалиция Mastercard Priceless Planet, която се бори с климатичните промени.

За всяка безконтактна транзакция, която извършваш с твоята карта, Mastercard ще задели сума за засаждането на 100 милиона дървета на планетата в следващите 5 години. Научи повече повече повече на mastercard.bg/priceless.

2% cash back при плащане в THE COFFEE BOX

27.04.2021 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) получават 2% cash back при плащане онлайн в THE COFFEE BOX .

The Coffee Box е място за продажба селектирано прясно изпечено кафе Арабика. С техните прясно изпечени кафета може да си подарите едно истинско кафе изживяване, защото го заслужавате. The Coffee Box вярват, че висококачественото еспресо трябва да бъде приготвено с кафе от точно определен регион и подходящ процес на обработка.

Плащаме онлайн сметки към ОВЕРГАЗ

07.04.2021 г.

От 7 април 2021 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС) могат да плащат онлайн своите сметки към ОВЕРГАЗ за доставка на природен газ.

За да плащате онлайн сметки към ОВЕРГАЗ, е необходимо да регистрирате Вашия абонатен номер. Регистрацията и плащането се извършват чрез интернет профила или чрез мобилното приложение Transcard Mobile.

ОВЕРГАЗ е първата и най-мащабна частна компания за разпределение на природен газ в България с лицензии за 55 града. ОВЕРГАЗ обслужва над 60 хиляди домакинства, повече от 3300 индустриални клиенти и над 2000 училища, детски градини, болници, домове за социално слаби и възрастни хора и административни сгради.

Плащаме онлайн вноски по застраховки в БУЛСТРАД

25.03.2021 г.

От 17 март притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС), могат да плащат своите вноски по активни полици по всички видове застраховки, сключени с ЗАД БУЛСТРАД ВИГ, онлайн на www.bulstrad.bg.

Клиентите могат да платят онлайн и задължителната застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите, като избират начина на доставка на сертификата “Зелена карта” и стикера.

За да платите своите вноски, влезте на www.bulstrad.bg, изберете раздел “Плащане на вноски”, попълнете номера на Вашата полица и изберете желаната вноска за плащане.

Потребителите, които се регистрират на www.bulstrad.bg, могат да получават известия за предстоящи плащания чрез SMS или e-mail.

7% отстъпка от OFFLINE ENTERTAINMENT

19.03.2021 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 7% cash back при плащане в приключенските стаи на Offline Entertainment.

Offline Entertainment разполага с две приключенски стаи, пресъздаващи компютърните игри от типа „escape the room” в реални условия. Вие и Вашият отбор ще бъдете заключени в избраната стая в рамките на един час. Целта на играта е да намерите изхода от стаята, като преминете през поредица предизвикателства, логически игри и пъзели. Трябва да откриете уликите, да ги следвате, да огледате всеки детайл и да разкриете всички загадки, за да избягате от стаята. Играта е подходяща за всички възрасти.

Адресът на Offline Entertainment е: гр. София, ул. Русалка 4 .

20% отстъпка в солни стаи MEDISOL

15.03.2021 г.

Всички притежатели на дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 20% cash back при плащане в солни стаи Медисол – Пловдив.

Медисол предлага солна терапия в контролирана среда чрез най-съвременните технологии, които пресъздават микросредата на естествените солни пещери.

Центърът за здраве и красота Медисол се намира в гр. Пловдив, ул. Никола Карев 49-51.

Пазарувай с Mastercard в Метро и спечели

23.02.2021 г.

Пазарувай за поне 69 лева в Метро от 19.02 до 19.04.2021 г. Плати безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard. Регистрирай бележката за участие в кампанията „Ела разгрей и спечели“ на promo.metro.bg и можеш да спечелиш една следните награди:

 • 2 тротинетки
 • 2 дрона
 • 2 смарт часовника
 • 1 Segway

Повече за кампанията „Ела разгрей и спечели“ на Mastercard и МЕТРО и нейните правила можеш да намериш тук.

Платете местните данъци и такси с Транскарт

18.02.2021 г.

Всички притежатели на дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да платят онлайн своите местни данъци и такси към общините: Столична, Варна, Бургас, Велико Търново и Перник.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение transcard mobile.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За повече информация натиснете тук.

Купи електронна винетка от Grabo.bg с Транскарт

17.02.2021 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да закупят електронна винетка от Grabo.bg и да платят със своята дебитна или кредитна карти, издадена от ТФС.

Grabo.bg предлага електронни винетки за пътни превозни средства от Категория 3:

 • леки автомобили с техническа допустима максимална маса до 3.5 тона
 • ремаркета и каравани, предназначени за теглене.

Ако закупите винетка чрез Grabo.bg, ще получавате автоматично известие по e-mail, когато наближи изтичането на срока ѝ.

Можете да закупите електронна винетка предварително, но не по-рано от 30 дни преди желаната начална дата на валидност на винетката.

5% отстъпка от застрахователен брокер ДЖЕНИ` С КЪМПАНИ

01.02.2021 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 5% отстъпка от стойността на всяка платена вноска по застрахователна полица към ЗК Лев Инс АД в офиса застрахователния брокер Джени` с Къмпани в гр. София. Отстъпката се приспада на място срещу показване на валидна карта, издадена от ТФС, и важи за слените застрахователни продукти:

 • застраховка Злополука
 • застраховка Имущество за физически лица
 • застраховка Автокаско
 • застраховка Помощ при пътуване
 • застраховка Гражданска отговорност на лица, ползващи огнестрелни оръжия

Офисът на застрахователния брокер Джени` с Къмпани се намира в гр. София, ул. Хан Пресиян 15.

Нови награди за клиентите с Транскарт Bcard

11.01.2021 г.

На 08 януари 2021 г. се извърши четвъртото, финално теглене на награди в кампанията „Носи българското в себе си!”, организирана от Националната картова и платежна схема Bcard.

41 притежатели на кредитни карти Транскарт Bcard спечелиха различни награди във финалното теглене – 4 ваучера за уикенд почивки в България, 3 ваучера за преживяване и 34 предметни награди.

В рамките на кампанията „Носи българското в себе си!” клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис АД спечелиха общо 162 награди. Целта на кампанията беше да се насърчи плащането с национални платежни карти в България.

Промени в ценовите листи от 01.04.2021 г.

08.01.2021 г.

На 07.01.2021 г. Съветът на директорите на Транскарт Файненшъл Сървисис АД взе решение за промени в ценовите листи към рамковите договори, сключени с физически и юридически лица. Промените влизат в сила от 01.04.2021 г.

Тук можете да видите променените ценови листи:

40% отстъпка за наем на екипировка от Ski & Board Traventuria

21.12.2020 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 40% отстъпка за наем на ски и сноуборд екипировка, шейни и аксесоари в магазините на Ski & Board Traventuria в Банско и Боровец. Отстъпка е валидна до 31.03.2021 г. и се приспада на място срещу показване на валидна платежна карта, издадена от ТФС.

Ski & Board Traventuria е един от водещите български доставчици на ски и сноуборд екипировка под наем за деца и възрастни в Банско и Боровец. В магазините на компанията ще намерите богата селекция от зимна екипировка: повече от 1000 чифта ски и сноуборди, нови модели обувки, каски, очила, ски якета и панталони. Всяка година Ski & Board Traventuria подновява над 80% от наемната си екипировка.

Магазините на Ski & Board Traventuria се намират в:

 • Банско на ул. „Пирин“ 92Е (вход от страната на ул. „Питу Гули“)
 • Боровец в хотел Ела, партер.

Клиенти с Транскарт Bcard ще посрещнат Коледа с подаръци от „Носи българското в себе си!“

18.12.2020 г.

На 8 декември 2020 година за трети път бяха изтеглени награди в рамките на кампанията „Носи българското в себе си“, организирана от Националната картова и платежна схема.

Навръх Коледа трима притежатели на кредитни карти Транскарт Bcard ще получат ваучери за уикенд почивка в България. Още 35 предметни награди и пет ваучера за преживяване са спечелени от клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис.

Кампанията  „Носи българското в себе си“ продължава до 31.12.2020 година. В началото на месец януари 2021 година ще се проведе последното теглене на следните награди:

 • 4 ваучера за почивки в България
 • 10 ваучера за изживяване в България
 • 20 термоса
 • 30 раници
 • 40 чадъра

В тегленето ще участват всички картодържатели, извършили плащане с национална кредитна карта Транскарт с логото на Bcard в търговски обект или в интернет през месец декември 2020 година. Картодържателите участват в томболата с всяко извършено от тях плащане. С пълните условия на кампанията можете да се запознаете на www.bcard.bg/campaign.

Плащайте с националните кредитни карти Транскарт Bcard и печелете!

Изплатихме натрупания cash back за 2020 г.

07.12.2020 г.

На 7.12.2020 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2020 година.

Програмата cash back е едно от ключовите предимства на картите с марката Транскарт. Всички притежатели на кредитни, дебитни и бизнес карти, издадени от ТФС, получават търговски отстъпки до 30% при пазаруване в повече от 1000 търговски обекта в цяла България.

В списъка с търговските обекти са включени водещи магазини за черна и бяла техника, обзавеждане, облекло, хранителни стоки, както и аптеки, бензиностанции, хотели, интернет магазини и други.

Пазарувай в Метро с Mastercard и спечели Samsung Galaxy

24.11.2020 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис, които до 31 декември 2020 година извършат покупка в МЕТРО на стойност минимум 69 лева и платят с дебитна или кредитна карта Mastercard, могат да спечелят един от следните 10 телефона Samsung Galaxy:

 • 4 броя Samsung Galaxy S20+
 • 4 броя Samsung Galaxy Note 20
 • 2 броя Samsung Galaxy Z Fold 2

За да участвате в кампанията, е необходимо да регистрирате касовата си бележка на: promo.metro.bg.

За втори път клиенти с Транскарт Bcard печелят от кампанията „Носи българското в себе си!“

23.11.2020 г.

На 10 ноември 2020 г. станаха известни поредните притежатели на карти Bcard, спечелили награди от кампанията „Носи българското в себе си!”, организирана от Национална картова и платежна схема Bcard.

Притежател на Транскарт Класик от Горна Оряховица спечели ваучер за уикенд почивка в България. Още 36 предметни награди и 3 ваучера за преживяване бяха спечелени от клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис АД.

Кампанията „Носи българското в себе си!” продължава до 31.12.2020 г. Всички картодържатели, извършили плащане в търговски обект или в интернет (включително и на битови сметки, местни данъци и такси) с национална кредитна карта Транскарт с логото на Bcard, участват автоматично в томбола за следните награди:

 • 16 ваучера за почивки в България
 • 40 ваучера за изживяване в България
 • 80 термоса
 • 120 раници
 • 160 чадъра

Картодържателите участват в томболата с всяко извършено от тях плащане. Наградите ще се теглят всеки месец в периода на кампанията.

С условия на кампанията можете да се запознаете подробно на www.bcard.bg/campaign.

Плащайте с националните кредитни карти Транскарт Bcard и печелете!

Подгответе автомобила си за зимата
с отстъпка до 25%

30.10.2020 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис АД, могат да се възползват от следните предложения за покупка на гуми, акумулатори, авточасти и аксесоари с отстъпка:

 • 25% отстъпка за гуми, включени в корпоративната листа на сервизи за гуми Point-S. Отстъпката се приспада на място в момента на покупката.
 • 15% cash back от верига магазини за авточасти и консумативи ТиН Кар, гр. София
 • 10% cash back от магазин за акумулатори Батериите на България, гр. София, бул. Цветан Лазаров 4
 • 5% отстъпка от магазин за акумулатори и сервиз Атлантик, гр. София, бул. Ломско шосе 178. Отстъпката се приспада на място от цената на покупката и не важи за стоки в промоция.
 • 1% сash back от автоцентър Бг Гуми, гр. София бул. Симеоновско шосе 136 и онлайн на www.bggumi.com
 • 1% сash back от магазин Гуми – Варна, бул. Христо Смирненски 135 и онлайн на www.gumi-varna.com и www.gumi3.com.

7% отстъпка от ТЕХНОВИЖЪН

28.10.2020 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 7% cash back при плащане в магазините за бяла техника ТЕХНОВИЖЪН. Отстъпката се ползва и при пазаруване онлайн на technovision.bg.

ТЕХНОВИЖЪН предлага бяла техника с транспортни и козметични дефекти и уреди втора употреба, внос от Германия, на водещите търговски марки: Miele, AEG, Siemens, BOSCH, Gorenje, Privileg, Liebherr, Bauknecht, Elektra Bregenz, Zanussi, Kuppersbusch, Saeco, Delonghi, Neff, Electrolux, Samsung, Teka.

10% cash back от Theater.BG

28.10.2020 г.

От 01 ноември до 31 декември 2020 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в онлайн магазина за театрални билети Theater.BG.

Theater.BG е потребителски ориентиран театрален уеб портал, в който всички любители на театъра могат да се информират за новостите и текущите програми на любимите си театри, да си закупят билети, да коментират любимите си постановки.

Клиенти с Транскарт Bcard спечелиха в кампанията „Носи българското в себе си!”

22.10.2020 г.

Станаха известни първите притежатели на карти Bcard, спечелили награди от кампанията „Носи българското в себе си!”, организирана от Национална картова и платежна схема Bcard.

Притежател на Транскарт Класик от Варна спечели ваучер за уикенд почивка в България. Още 38 предметни награди и 4 ваучера за преживяване бяха спечелени от клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис АД.

Кампанията „Носи българското в себе си!” продължава до 31.12.2020 г. Всички картодържатели, извършили плащане в търговски обект или в интернет (включително и на битови сметки, местни данъци и такси) с национална кредитна карта Транскарт с логото на Bcard, участват автоматично в томбола за следните награди:

 • 16 ваучера за почивки в България
 • 40 ваучера за изживяване в България
 • 80 термоса
 • 120 раници
 • 160 чадъра

Картодържателите участват в томболата с всяко извършено от тях плащане. Наградите ще се теглят всеки месец в периода на кампанията.

С условия на кампанията можете да се запознаете подробно на www.bcard.bg/campaign.

Плащайте с националните кредитни карти Транскарт Bcard и печелете!

Плащайте онлайн сметки към Веолия Енерджи Варна
без такси

30.09.2020 г.

Абонатите на Веолия Енерджи Варна могат да плащат своите сметки онлайн без такси с всички видове кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн сметките към Веолия Енерджи Варна, е необходимо да ги регистрирате. При регистрацията ТФС прилага процедура по задълбочено установяване на идентичността на клиента (ЗУИК).

Регистрацията и плащането се извършват чрез интернет профила или чрез мобилното приложение Transcard Mobile.

10% отстъпка от FAME-Hair & Make up

28.09.2020 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от ТФС, ползват
10% отстъпка при плащане в салон за красота FAME-Hair & Make up.

FAME-Hair & Make up е луксозен салон за красота, който се намира в София, кв. Лозенец, ул. Голо бърдо 17. Екипът на FAME-Hair & Make up ще подготви професионално Вашaта визия както за специален повод така и за забързаното Ви ежедневие.

Плащай с Transcard Bcard и печели!

28.08.2020 г.

Всички картодържатели, извършили плащане с национална кредитна карта Транскарт с логото на Bcard в периода 01.09. – 31.12.2020 г., участват автоматично в томбола за следните награди:

 • 16 ваучера за почивки в България
 • 40 ваучера за изживяване в България
 • 80 термоса
 • 120 раници
 • 160 чадъра

Томболата е част от кампанията „Носи българското в себе си!“.

За да участвате в томболата, трябва в периода на кампанията да сте платили с карта с логото на Bcard в търговски обект или в интернет или да сте извършили плащане на битови сметки или местни данъци и такси. Картодържателите участват в томболата с всяко извършено от тях плащане.

Наградите ще се теглят всеки месец за периода на кампанията.

Кампанията „Носи българското в себе си!“ се организира от Национална картова и платежна схема Bcard. С условия на кампанията можете да се запознаете подробно на www.bcard.bg/campaign.

Плащайте с националните кредитни карти Транскарт Bcard и печелете!

По-високо ниво на сигурност при плащане в интернет с Mastercard ID Check

31.07.2020 г.

От 31 юли 2020 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) ще плащат по-сигурно в интернет със своите дебитни и кредитни карти Мastercard при онлайн търговците, които са включени в програмата Mastercard Identity Check.

За да платите с Вашата карта Mastercard, издадена от ТФС, при онлайн търговец, включен в програмата Mastercard Identity Check:

 • Въведете необходимите данни за поръчката в сайта на търговеца.
 • Въведете номера на Вашата карта, срока на валидност и имената на картодържателя. Ще се отвори нов екран с логата на ТФС и Mastercard ID Check, кратка информация за плащането и полета за въвеждане на динамична и статична парола.
 • В полето „Динамична парола” въведете еднократния 6-цифрен код, който ще получите от ТФС с безплатен SMS на Вашият мобилен телефон. Кодът е валиден 10 минути.
 • В поле „Статична парола” въведете е-ПИН кода на Вашата карта.
 • Натиснете бутона „Потвърди”. При успешно плащане ще се върнете в сайта на онлайн търговеца.

Плащането с динамична и статична парола е в съответствие с процедурата по задълбочено установяване на идентичността на клиента (ЗУИК), прилагана от ТФС съгласно действащото законодателство с цел повишаване сигурността на онлайн плащанията.

Ново в Transcard Mobile

24.07.2020 г.

От 23.07.2020 г. в Google Play и App Store е налична нова версия на Transcard Mobile – мобилното приложение на Транскарт Файненшъл Сървисис.

В новата версия на Transcard Mobile са добавени следните възможности:

За да инсталирате Transcard Mobile напълно безплатно, натиснете тук. В случай че имате Transcard Mobile, но нямате достъп до новите функционалности, актуализирайте ръчно версията на приложението.

5% отстъпка от SMARTLIVING.BG

15.07.2020 г.

От началото на месец юли всички притежатели на дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% отстъпка при плащане в SmartLiving.bg.

SmartLiving.bg е онлайн магазин, стартирал своята дейност през 2014 г. с идеята да осигури на българските потребители качествени, стилни и изискани продукти за дома, офиса и градината на достъпни цени. SmartLiving.bg предлага всичко необходимо за дома на едно място.

Изпрати линк за плащане – ще получиш парите веднага

12.06.2020 г.

От началото на м. юни 2020 г. Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС) стартира нова услуга – линк за плащане, предназначена за граждани или малки фирми, които желаят да получават онлайн плащания с кредитни и дебитни карти, но нямат възможност да инсталират виртуални терминални устройства ПОС на сайта си или изобщо нямат сайт.

Услугата представлява бърз и сигурен начин за прехвърляне на пари между дебитни или кредитни карти.

Всеки клиент, който има дебитна или кредитна карта, издадена от ТФС, може да получи пари по нея, като създаде линк за плащане и го изпрати на платеца чрез e-mail или SMS. Платецът трябва да има карта, която може да е издадена както в България, така и в чужбина.

Когато платецът получи линка за плащане и кликне върху него, ще се отвори сигурен раздел в интернет страницата на ТФС с информация за сумата, основанието на плащането и имената на получателя. Платецът трябва да избере вида на картата, с която ще плаща, и да извърши плащането, като следва указанията. Плащането се извършва при спазване на всички задължителни стандарти за сигурност.

След като платецът извърши успешно плащането, сумата ще постъпи незабавно по картата на получателя.

Дари топъл обяд на човек в нужда

02.06.2020 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да се включат в инициативата „Дари топъл обяд на човек в нужда“, организирана от ресторант Дейзи, с. Борино. Повече за инициативата можете да научите тук.

При поръчка на храна по домовете от ресторант Дейзи, клиентите на ТФС получават 3% cash back, при плащане с картите.

Ресторант Дейзи се намира в село Борино, обл. Смолян. Ресторантът приготвя и доставя храна по домовете в рамките на селото. Клиентите могат да правят поръчки, както за себе си, така и за свои близки.

10% отстъпка при резервация във ФЕСТА ХОТЕЛИ

02.06.2020 г.

От началото на м. юни 2020 година притежателите на всички кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% отстъпка при онлайн резервация на почивка или бизнес пътуване във Феста хотели. Отстъпката се комбинира с всички други промоционални предложения.

За да ползвате отстъпката, въведете промокод: transcard20 на първия екран от започването на резервацията.

Благодарение на своите атрактивни локации, хотелите от веригата „Феста“ предлагат различни възможности за летен морски релакс, зимна ски ваканция, бизнес пътуване и широка гама от възстановителни SPA и медицински процедури.

За почитателите на морските ваканции, колекцията на „Феста“ включва три хотела в две от най-популярните дестинации на Българското Черноморие – Несебър и Поморие, а именно:

Не пропускайте специалните целогодишни оферти в най-стария ски курорт в страната – Боровец, в хотелите „Феста Уинтър Палас“ и „Феста Чамкория“.

Независимо дали сте в столицата по работа или за почивка, хотел „Феста София“ предлага удобна локация и умело съчетава комфорт и спокойна атмосфера, по време на Вашия престой.

Получавайте пенсии, болнични и други плащания

25.03.2020 г.

В началото на 2020 година Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) подписа договор с Националния осигурителен институт (НОИ) за изплащане на пенсии, болнични, помощи за безработица и други плащания по карти, издадени от ТФС.

Пенсиите и другите плащания се получават по Вашата лична платежна сметка, означена с IBAN и свързана с Вашата дебитна или основна кредитна карта, издадена от ТФС.

За да получавате пенсията си по Вашата карта, е необходимо да подадете заявление в териториалното поделение на НОИ, което изплаща пенсията Ви, или в офиса на ТФС. Научете повече тук.

За да получавате други плащания по Вашата карта, е необходимо да подадете съответното заявление пред НОИ, Вашия работодател или друга институция, като посочите IBAN на Вашата лична платежна сметка, открита от ТФС.

В случай че решите да получавате сумите по дебитна карта trans.cash, издадена от ТФС, Вие ще можете да теглите пари от банкоматите в България без такси.

Архив на новините