Новини

събития, иновации, промоции

Пазаруваме онлайн в ПромоГрад

15.11.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да плащат онлайн с картите си в сайта за групово пазаруване ПромоГрад.

ПромоГрад предлага разнообразие от промоционални оферти за почивки, екскурзии, услуги и стоки с отстъпка до 90%. Повече за ПромоГрад можете да научите на www.promograd.bg.

7% cash back в ТECHNOVISION

25.10.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 7% cash back при плащане в магазини за техника TECHNOVISION.

TECHNOVISION разполага с два търговски обекта в София на бул. Черни връх 47 и в Пловдив на бул. Княгиня Мария Луиза 72. Магазините предлагат бяла техника с транспортни и козметични дефекти и техника втора употреба, внос от Германия на водещи търговски марки като: Miele, AEG, Siemens, BOSCH, Gorenje, Privileg, Liebherr и др. Уредите, произведени в Германия за немския пазар, са с гаранция за най-високо качество на изработка и гарантират безпроблемна употреба години наред.

10% cash back в танцова школа SIMDA

10.10.2018 г.

От 09 октомври 2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в танцова школа SIMDA.

Танцова школа SIMDA (Sofia International Music&Dance Academy) се намира на бул. Сливница 178 (до пл. Лъвов мост) в София. Школата предлага широк набор от групови и индивидуални уроци по латинo, народни, съвременни и хип-хоп танци, както и музикални уроци по пиано, китара и пеене за всички възрасти и всички нива на опит. Всички танцови класове се преподават в специализирана зала с професионален пружиниращ под и огледала.

Нов спортен сериал по БНТ 1 с подкрепата на Транскарт

28.09.2018 г.

От 18 септември започва излъчването на първия български спортен сериал „При щангистите“.

Продукцията, осъществена с подкрепата на Транскарт Файнешъл Сървисис, е дело на NO BLINK studio. Участват младите актьори Александър Алексиев, Георги Гоцин, Христо Стефанов, Славена Зайкова и Рада Кайрякова. Сценаристи на сериала са Лора Кадурина, Яна Титова, Ники Стоичков и Дамян Палийски. Оператор е Георги Челебиев.

Можете да гледате „При щангистите“ всяка сряда вечер по БНТ 1, както и онлайн в платформите Youtube, Vbox7 и Sportal.bg.

5% cash back в стрелбища Race Gun

19.09.2018 г.

От 18 септември 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в стрелбища Race Gun.

Стрелбища Race Gun разполагат с два търговски обекта в Paradise Center и Serdika Center в София. Стрелбищата предлагат стрелба с еърсофт пистолет и пушка, лък и въздушна пушка. Магазините към стрелбищата разполагат с разнообразие от еърсофт реплики и консумативи за тях, ножове, фенери, часовници, лъкове и лични предпазни средства.

10% cash back в градински център Total Landscape

04.09.2018 г.

От 29 август 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в градински център Total Landscape.

Градински център Total Landscape се намира на автомагистрала Тракия 1-600 (срещу хотел Църна маца) в София. Центърът предлага разнообразие от саксийни и градински растения, поливни системи и цялостни решения за озеленяването.

Пазаруваме онлайн в Electron.bg

03.09.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да плащат онлайн с картите си в магазин за техника Electron.bg.

Electron.bg е един от първите български сайтове за електронна търговия и е сред лидерите в продажбата на бяла, черна, аудио и градинска техника, както и електроинструменти. Магазинът предлага над 15 000 уреди и аксесоари за дома, офиса и автомобила.

НОВО! Платежна сметка с IBAN

17.07.2018 г.

От 17.07.2018 г. всички притежатели на дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), имат свой IBAN

IBAN е уникален идентификатор, с който ТФС обозначава всяка платежна сметка, свързана с дебитна карта или с основна кредитна карта. Допълнителните кредитни карти ползват IBAN на платежната сметка, свързана с основната кредитна карта.

IBAN замества стария идентификационен номер на Вашата платежна сметка, за да Ви улесни при получаване на преводи по сметката, както и при нареждане на преводи от Вашата карта по банкови сметки в България.

Въвеждането на IBAN Ви осигурява възможност да нареждате плащания към бюджетни организации (например: НАП, НОИ, МВР, общинска администрация и други) с Вашата карта, издадена от ТФС.

Вашият IBAN ще видите:

15% cash back от Endorphin games

16.07.2018 г.

От 16 юли 2018 до 31 август 2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 15% промоционален cash back при плащане в стая за игри Endorphin games.

Endorphin games се намира на ул. Г. С. Раковски 145 Г в центъра на София. Играта пресъздава компютърните куест игри от типа “Escape The Room” в реална среда. Играещите попадат в специфично чудато пространство, проектирано по уникален сюжет. Целта е да се изпълни мисия за определено време и да се излезе успешно навън. Играта предизвиква наблюдателността, логиката, аналитичността, сръчността и отборния дух. За участие в играта е необходимо предварително записване.

10% cash back в PUZZLENARIUM

09.07.2018 г.

От 06 юли 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в център за игри PUZZLENARIUM.

PUZZLENARIUM е Escape Room в град София. Повечете за центъра за игри можете да намерите тук.

5% cash back от Четирите къщи и Къщата с червените врати

02.07.2018 г.

От 25 юни 2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при онлайн резервация в Четирите къщи – с. Костенковци и Къщата с червените врати – с. Солища.

Ваканционен дом Четирите къщи се намира в село Костенковци, община Габрово. Предлага възможност за настаняване на до 20 души. Къщите са разположени в двор с плодни дървета, басейн, летен бар и гледка към меките хълмове на Предбалкана. Всяка от къщите има напълно оборудвана кухня, трапезария, санитарни помещения, собствена веранда и може да се използва самостоятелно. Разпределението и удобствата в помещенията са идеално място за почивка на село и забавления за приятелски семейства или компании.

Къщата с червените врати се намира в село Солища на 4 километра от Широка лъка. Къщата има 6 стаи, всяка от тях със собствена баня и тоалетна. За комфорта на гостите е изградено локално парно, което поддържа желаната от тях температура. Къщата разполага с напълно оборудвана кухня, трапезария, просторен хол, сауна и кът за игри с тенис маса. Красиво аранжираната градина предлага на гостите барбекю и директен контакт с природата на Родопите.

10% cash back в млечни магазини Туджарови

15.06.2018 г.

От 07 юни 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в млечни магазини Туджарови.

Млечни магазини Туджарови разполагат с 2 търговски обекта във Варна и един в София. Магазините предлагат разнообразие от млечни и месни продукти. В тях можете да намерите различни видове сирена и кашкавали; истинско домашно прясно и кисело мляко – краве, козе, овче, биволско; разнообразие от месни колбаси – луканки, суджуци, шунка; както и домашни вина.

Сътрудничество между Транскарт и Мистрал софтуер

31.05.2018 г.

Благодарение на изградено сътрудничество между Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) и Мистрал Софтуер, в новата версия на софтуерния продукт Zamboo на Мистрал Софтуер е интегрирана поддръжка на всички ПОС терминали на ТФС. Интеграцията позволява всички търговци с ПОС терминали на ТФС да се възползват от възможността за централизирана обработка на плащанията с всички дебитни и кредитни карти, издадени в България.

Мистрал софтуер е българска компания с повече от 20 години опит в разработването и интеграцията на софтуер за управление на търговски обекти.

Zamboo е софтуерен продукт, който е насочен към търговците на дребно и едро в различни индустрии: ресторанти, обекти за бързо и столово хранене, питейни заведения, магазини и складове за бързооборотни и нехранителни стоки. Той управлява материали, категории, партньори, групови характеристики, както и потребителски роли с нива на достъп, ценообразува, създава ценови сценарии и предлага богат набор от справки.

Плащаме онлайн в STENATA.COM

28.05.2018 г.

От 21 май 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да пазаруват с картите си в онлайн магазин STENATA.COM.

Онлайн магазин STENATA.COM предлага екипировка за екстремни спортове, планинарство, трекинг, катерене, алпинизъм, къмпинг и всякакви активности на открито.

Плащаме онлайн сметки към ВиК Монтана

21.05.2018 г.

От 18 май 2018 година абонатите на „Водоснабдяване и канализация” ООД – Монтана (ВиК Монтана) могат да плащат своите сметки онлайн без такси с всички видове кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечни сметки към ВиК Монтана, е необходимо да извършите регистрация за плащането им в онлайн системата на ТФС. За целта влезте във Вашия интернет профил в страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ВиК Монтана, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

5% cash back в строителен магазин Аспид – Плевен

16.05.2018 г.

От 27 април 2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в строителен магазин Аспид – Плевен.

Строителен магазин Аспид се намира на бул. Русе 117 в град Плевен. Магазинът предлага решения за всички видове вътрешни и външни водни инсталации, цялостно обзавеждане и проектиране на бани и консултация за широка гама отоплителни и соларни системи. Търговският обект разполага с богато разнообразие от ВиК части, санитарен фаянс, лепила, мазилки, инструменти, крепежи, резервоари, сондажни, напоителни, пречиствателни, противопожарни, вентилационни, отводнителни и дренажни системи.

Плащаме онлайн в SUPERHOSTING.BG

11.05.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да заплащат онлайн с картите си услугите, които предлага SUPERHOSTING.BG.
SUPERHOSTING.BG е сред водещите хостинг компании в България. Портфолиото на SUPERHOSTING.BG включва пълната гама хостинг услуги:

Плащаме с Транскарт в 11 нови онлайн магазина

30.04.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), вече могат да плащат с картите си в 11 нови онлайн магазина:

3% cash back от туристическа агенция WISHUU

27.04.2018 г.

От 26 април 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 3% cash back при плащане онлайн на www.wishuu.com.

WISHUU е лицензирана туристическа агенция, която предлага самолетни билети, круизи, групови резервации, екскурзии, почивки, трансфери, хотелски резервации, коли под наем, застраховки при пътуване.

Местни данъци и такси и виртуален номер в Transcard Mobile

26.04.2018 г.

От 24 април 2018 година е налична новата версия на Transcard Mobile – мобилното приложение на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС). В тази версия на клиентите са осигурени следните нови възможности:

За да инсталирате Transcard Mobile напълно безплатно, натиснете тук. В случай че имате Transcard Mobile, но не виждате новите услуги, е необходимо да актуализирате версията на мобилното си приложение.

Плащаме онлайн сметки към ВиК Разград

12.04.2018 г.

От 12 април 2018 година абонатите на „Водоснабдяване – Дунав” ЕООД Разград (ВиК Разград) могат да плащат своите сметки онлайн без такси с всички видове кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечни сметки към ВиК Разград, е необходимо да извършите регистрация за плащането им в онлайн системата на ТФС. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ВиК Разград, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

Архив на новините