Новини

събития, иновации, промоции

Превеждай пари по мобилен номер и спечели!

04.07.2024 г.

Превеждай пари по мобилен номер чрез услугата blink p2p и всяка седмица имаш шанс да спечелиш 50 лева!

Кампания „Ти превеждаш, blink те награждава“ се провежда в периода от 01.07.2024 г. до 15.12.2024 г. от Националната картова и платежна схема, част от Борика АД.

Участието в кампанията е автоматично и не изисква регистрация.

Всяка седмица в рамките на кампанията на случаен принцип ще се теглят 50 награди по 50 лева. В тегленето участват всички лица, които през предходната седмица са наредили незабавен превод по мобилен номер blink p2p.

Колкото повече преводи blink p2p нареждаш, толкова по-голям е шансът да спечелиш!

До 31.12.2024 г. всички преводи blink p2p са без такси за клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

Научи повече за незабавните преводи по мобилен номер blink p2p.

Виж правилата на националната кампания „Ти превеждаш, blink те награждава“.

Изживей неповторими емоции с Mastercard и Fest Team!

25.06.2024 г.

С твоята дебитна или кредитна карта Mastercard, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис, можеш да ползваш следните преференции на концертите и събитията, организирани от Fest Team:

Разгледай списъка с предстоящи събития и разбери пълните условия на програмата на: festteam.bg/mastercard-exclusive/.

Пазарувай с твоята Mastercard в IKEA и спечели!

17.06.2024 г.

Пазарувай в магазин ИКЕА за над 50 лева, плати безконтактно с твоята Mastercard, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис, и регистрирай касовата си бележка в сайта bulgariatrip.bg. Така ще участваш в томбола за един от 100 комплекта награди за вечни летни спомени и за една от двете големи награди – ваучер за 1000 лева за пазаруване в ИКЕА.

Кампанията се провежда в периода от 7 май до 7 август 2024 г.

С пълните условия на кампанията “Създай си вечни летни спомени” можеш да се запознаеш тук:

Ползвай безплатна застраховка при пазаруване с Mastercard!

14.06.2024 г.

Независимо дали пазаруваш във физически магазин или онлайн, покупките, платени с твоята кредитна карта Transcard Mastercard, са застраховани безплатно от Mastercard. Застраховката е за стоки на стойност над 50 евро, с лимит 500 евро на календарна година (или еквивалента на тези стойности в друга валута).

Застраховката е валидна 90 дни от датата на покупката и покрива рисковете от недоставяне, повреда, загуба или кражба на закупената стока.

Застраховката не покрива щети по следните категории стоки: хранителни продукти, животни, растения, моторни превозни средства и принадлежности, двигатели и транспортни документи.

Застраховката важи за покупки, направени на физически POS-терминали в целия свят и в онлайн магазини в Европейското икономическо пространство, Обединеното кралство, Норвегия и Швейцария.

При възникване на застрахователно събитие можеш да предявиш иск на:
       телефон: 
00800 2100647 / +44 1212 340588
       имейл: BG.MCClaims@aig.com

Ако се налага, застрахователят ще поправи или замени стоката или ще възстанови стойността й по твоята карта до 5 работни дни след като получи необходимите документи.

Научи повече тук: www.mastercard.bg/purchase-protection .

Пазарувай в Метро с Mastercard и спечели!

04.06.2024 г.

Пазарувай за поне 100 лева в Метро от 3 юни до 28 юли 2024 г., плати с дебитна или кредитна карта Mastercard, регистрирай бележката за участие на promo.metro.bg и можеш да спечелиш някоя от следните награди:

Спечелилите участници ще бъдат изтеглени в две тегления: на 01.07 и на 29.07.2024 година.

Повече за кампанията на Mastercard и МЕТРО и нейните правила можеш да намериш тук.

Плащайте местни данъци и такси към община Созопол

29.04.2024 г.

От 25.04.2024 година клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да плащат онлайн местни данъци и такси към община Созопол.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в информационната система на ТФС.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение Тranscard Мobile.

Освен към община Созопол, с Транскарт могат да се плащат и задълженията към общините Столична, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Перник, Видин, Самоков, Белоградчик и Елена.

ТФС не удържа никакви комисиони при плащане на местни данъци и такси.

Промени в ценовите листи от 01.07.2024 година

29.04.2024 г.

На 1 юли 2024 година влизат в сила промени в ценовите листи, общите условия и рамковите договори, сключени между Транскарт Файненшъл Сървисис АД и клиентите. Променените ценови листи, общи условия и рамкови договори са публикувани на 29 април 2024 година в раздел „Документи“.

Пазарувай в OMV с Mastercard и спечели!

10.04.2024 г.

Пазарувай в бензиностанции OMV за поне 100 лева в периода от 01.04.2024 г. до 01.07.2024 година, използвай приложението OMV MyStation, плати с твоята Mastercard, издадена от Транскарт, и можеш да спечелиш някоя от следните награди:

За всеки 100 лева, платени в OMV през периода на кампанията, получаваш нов шанс за участие в томболата.

Запознай се с пълните условия на кампанията, организирана от OMV България и Mastercard.

Нареждай преводи по мобилен номер!
Безплатно до 31.12.2024 година!

03.04.2024 г.

Всички преводи по мобилен номер (blink P2P), наредени в периода от 2 април до 31 декември 2024 година, са безплатни за клиентите на Транскарт Файнешъл Сървисис (ТФС).

Важно предимство! Преводите blink P2P се нареждат само по мобилния номер на получателя, без да се въвежда IBAN на получателя.

Парите пристигат за секунди!

За да се извърши незабавен превод по мобилен номер (blink P2P), е необходимо:

Клиентите на ТФС могат да се регистрират и да нареждат незабавни преводи по мобилен номер (blink P2P) чрез мобилното приложение Transcard Mobile.

Научи повече за преводите blink P2P.

Пазарувай с Mastercard в Метро и спечели

01.04.2024 г.

Пазарувай за поне 100 лева в Метро от 05.03 до 29.04.2024 г., плати безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard, регистрирай бележката за участие на promo.metro.bg и можеш да спечелиш смартфон, смартчасовник или безжични слушалки.

Повече за кампанията на Mastercard и МЕТРО и нейните правила можеш да намериш тук.

Плащайте местни данъци и такси към община Самоков

27.03.2024 г.

От 27.03.2024 година клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да плащат онлайн местни данъци и такси към община Самоков.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в информационната система на ТФС.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение Тranscard Мobile.

Освен към община Самоков, с Транскарт могат да се плащат и задълженията към общините Столична, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Перник, Видин, Белоградчик и Елена.

ТФС не удържа никакви комисиони при плащане на местни данъци и такси.

Пролетни приключения с отстъпки до 10%

20.03.2024 г.

Клиентите на Транскарт ползват търговски отстъпки (cash back) до 10% при плащане в следните места за настаняване, туристически агенции, магазини за спортна екипировка и фирми за приключенски туризъм:

Платете местните данъци с Тranscard

20.02.2024 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис могат да платят онлайн своите местни данъци и такси за 2024 г. към общините: Столична, Пловдив, Варна, Бургас, Перник, Велико Търново, Видин, Белоградчик и Елена.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в информационната система на ТФС.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение Тranscard Мobile.

ТФС не удържа никакви комисиони при плащане на местни данъци и такси.

Пазарувай бързо и лесно с електронни ваучери за храна!

05.02.2024 г.

На 02.02.2024 г. бяха извършени първите плащания с електронни ваучери за храна, заредени в българските платежни карти „bcard e-ваучери“. Оператор на електронните ваучери за храна е „Български пощи“ ЕАД. Плащанията с ваучерите са обработени от платежната система БОРИКА чрез Транскарт Файненшъл Сървисис АД – лицензирана платежна институция, обслужваща „Български пощи“ ЕАД.

Сумите до 200 лева месечно, които Вашият работодател Ви е предоставил под формата на електронни ваучери за храна, не се облагат с данъци.

Електронните ваучери за храна могат да се ползват за плащане на храна и хранителни продукти в търговски обекти и заведения за хранене, сключили договор с оператора. Ваучерите са валидни само в България и не могат да се ползват за теглене на пари в брой, както и за покупка на вино, спиртни напитки, пиво и тютюневи изделия.

Ползвателите на електронни ваучери за храна, издадени от „Български пощи“ ЕАД, могат да видят подробна информация за извършените плащания, както и за разполагаемата сума по картите „bcard e-ваучери“, чрез индивидуалния си интернет профил в страницата на ТФС или чрез мобилното приложение Transcard Mobile.

10% cash back от Mastercard при плащане в заведения

30.01.2024 г.

Mastercard стартира промоционална национална кампания Mastercard Ден в България. Компанията ще възнаграждава картодържателите за покупки, направени всеки първи ден от месеца в най-големия потребителски сегмент – ресторанти, барове, нощни клубове, кафенета, сладкарници и доставки на храна за вкъщи.

От 1 февруари 2024 г. до края на годината, всички издадени в България дебитни, кредитни и бизнес карти Mastercard, които се регистрират за участие на www.priceless.com/den, ще получават автоматично 10% cash back, максимум до 50 лева на карта на месец. Така всеки има възможност да започне месеца зареден с любимия си вкус и в добро настроение.

Cash back се изплаща по регистрираната за участие сметка до две седмици след осъщественото плащане.

За повече информация относно начина на участие, моля посетете и се регистрирайте на: www.priceless.com/den

Архив на новините