Новини

събития, иновации, промоции

Плащаме онлайн сметки към ВиК Монтана

21.05.2018 г.

От 18 май 2018 година абонатите на „Водоснабдяване и канализация” ООД – Монтана (ВиК Монтана) могат да плащат своите сметки онлайн без такси с всички видове кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечни сметки към ВиК Монтана, е необходимо да извършите регистрация за плащането им в онлайн системата на ТФС. За целта влезте във Вашия интернет профил в страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ВиК Монтана, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

5% cash back в строителен магазин Аспид – Плевен

16.05.2018 г.

От 27 април 2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в строителен магазин Аспид – Плевен.

Строителен магазин Аспид се намира на бул. Русе 117 в град Плевен. Магазинът предлага решения за всички видове вътрешни и външни водни инсталации, цялостно обзавеждане и проектиране на бани и консултация за широка гама отоплителни и соларни системи. Търговският обект разполага с богато разнообразие от ВиК части, санитарен фаянс, лепила, мазилки, инструменти, крепежи, резервоари, сондажни, напоителни, пречиствателни, противопожарни, вентилационни, отводнителни и дренажни системи.

Плащаме онлайн в SUPERHOSTING.BG

11.05.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да заплащат онлайн с картите си услугите, които предлага SUPERHOSTING.BG.
SUPERHOSTING.BG е сред водещите хостинг компании в България. Портфолиото на SUPERHOSTING.BG включва пълната гама хостинг услуги:

Плащаме с Транскарт в 11 нови онлайн магазина

30.04.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), вече могат да плащат с картите си в 11 нови онлайн магазина:

3% cash back от туристическа агенция WISHUU

27.04.2018 г.

От 26 април 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 3% cash back при плащане онлайн на www.wishuu.com.

WISHUU е лицензирана туристическа агенция, която предлага самолетни билети, круизи, групови резервации, екскурзии, почивки, трансфери, хотелски резервации, коли под наем, застраховки при пътуване.

Местни данъци и такси и виртуален номер в Transcard Mobile

26.04.2018 г.

От 24 април 2018 година е налична новата версия на Transcard Mobile – мобилното приложение на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС). В тази версия на клиентите са осигурени следните нови възможности:

За да инсталирате Transcard Mobile напълно безплатно, натиснете тук. В случай че имате Transcard Mobile, но не виждате новите услуги, е необходимо да актуализирате версията на мобилното си приложение.

Плащаме онлайн сметки към ВиК Разград

12.04.2018 г.

От 12 април 2018 година абонатите на „Водоснабдяване – Дунав” ЕООД Разград (ВиК Разград) могат да плащат своите сметки онлайн без такси с всички видове кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечни сметки към ВиК Разград, е необходимо да извършите регистрация за плащането им в онлайн системата на ТФС. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ВиК Разград, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

До 5% отстъпка от Andrews

02.04.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% отстъпка при плащане в магазините за мъжка мода Andrews. Отстъпката се приспада на място от сумата на покупката и не включва стоки в намаление или промоция.

Andrews е българска модна къща, предлагаща официални, елегантни и спортно-елегантни дрехи, обувки и аксесоари с високо качество. Брандът разполага с над петнадесет магазина за мъжка мода на територията на цялата страна. Andrews наследява традиция в търговията с дрехи, датираща от 1991 година. Натрупаният богат опит води до започване на собствено производство през 1996 година.

5% cash back в студио за терапия и масажи Анмо Бюти

26.03.2018 г.

От 14 март 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в студио за неконвенционална рехабилитация Анмо Бюти.

Студио за неконвенционална рехабилитация Анмо Бюти се намира в търговски център Metro City на бул. Александър Малинов 51 в София. Студиото предлага редица терапевтични процедури: иглотерапия, вендузотерапия, мокситерапия, мануална терапия, кан терапия и лечебни масажи.

15% cash back в автомивка VEST – Пловдив

20.02.2018 г.

От 14 февруари 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 15% cash back при плащане в автомивка VEST – Пловдив.

Автомивка VEST се намира на бул. Найчо Цанов 20 в Пловдив. Автомивката предлага богата гама от услуги в областта на автокозметиката: измиване, полиране, пастиране, пране, реставриране на кожени салони и волани, дезинфекция на купе и въдуховоди. Автомивка VEST предлага почистване с „Торнадор”, което е хипоалергично, спестява вода и не замърсява подпочвените води, а продуктите, които използва, са създадени изцяло на растителна основа.

До 20% отстъпка от мъжка мода ДОКС СТУДИО

14.02.2018 г.

От 14.02 до 14.03.2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват до 20% промоционална отстъпка в магазините за мъжка мода ДОКС СТУДИО. Търговската отстъпка се приспада на място от цената на покупката и не може да се комбинира с други намаления.

ДОКС СТУДИО разполага с четири търговски обекта в град София. Брандът е специализиран изключително в разработка на модели, производство и продажби на мъжки облекла с класически силует, предназначени за активни делови мъже, за които изисканият външен вид е задължителен. Артикулите с марка „ДОКС“ включват красиви и актуални вратовръзки, ризи от естествени материи – лен или памук, панталони, сака и костюми, изработени от най-високо качество вълна.

Плащаме онлайн местни данъци и такси

01.02.2018 г.

Притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да плащат онлайн местни данъци и такси към общините: Столична, Варна, Бургас, Велико Търново и Перник.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в онлайн системата на ТФС. За целта влезте във Вашия интернет профил (бутон „Вход“), от раздел „Местни данъци и такси” в менюто на профила изберете общината, към която желаете да извършите плащане. Попълните ЕГН или ЕИК на задълженото лице и натиснете бутона „Регистрирай”. Ще се появи списък с информация за неплатените вноски на избраното задължено лице. Маркирайте вноските, които желаете да платите, и натиснете бутона „Плати избраните“. Потвърдете операцията с Вашия еПИН код.
Подробната процедура за плащане на местни данъци и такси можете да намерите тук.

20% cash back в оптика Elegant – София

29.01.2018 г.

От 06.01.2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 20% cash back при плащане в оптика Elegant – София.

Оптика Elegant се намира на ул. Уилям Гладстон 27 в София. Повече за оптиката можете да намерите тук.

До 5% cash back в PRAKTIS

23.01.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват до 5% cash back при плащане в строителни хипермаркети PRAKTIS, както и онлайн на www.praktis.bg. Размерът на търговската отстъпка се определя в зависимост от общата сума на покупките с Вашата карта в PRAKTIS за последната година, както следва:

до 1000 лв. включително – 0%,

от 1000,01 до 1500 лв. включително – 2%,

над 1500 лв. – 5%.

Верига строителни хипермаркети PRAKTIS включва 7 търговски обекта в София, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Хасково и Видин. Магазините предлагат богат асортимент от строителни материали, фаянс, теракота, гранитогрес, инструменти за ремонт и градина, авто и мото гуми и аксесоари, мебели, бои, декорации и др.

5% cash back в онлайн магазинa CITY STYLE

04.01.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 5% cash back при плащане в онлайн магазина CITY STYLE.

Електронен аутлет CITY STYLE предлага оригинални продукти от популярни на пазара модни брандове и дизайнери. Магазинът поддържа богат каталог от дрехи, обувки и аксесоари с бърза доставка от Англия.

Архив на новините