Новини

Архив за 2011 г.

22.12.2011 г.

Ски предложения за притежателите на Транскарт MasterCard Gold

Притежателите Транскарт MasterCard Gold могат да се възползват от специални пакети и подаръци през зимната си почивка, осигурени от MasterCard съвместно с първокласни хотели в известни алпийски зимни курорти във Франция, Швейцария, Италия и Австрия.

Предложенията обхващат безплатни SPA пакети, VIP настаняване, безплатни ски карти, отстъпки до 10% от цената на туристическите пакети и други.

Повече информация за предложенията можете да получите тук.

 

05.12.2011 г.

За Коледа получавате натрупаните търговски отстъпки

Всяка година преди Коледа Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплаща на клиентите общата сума на търговските отстъпки (cash back), които те са натрупали при пазаруване с картите си. Сумите се изплащат по картите и могат да се използват за нови покупки или да се изтеглят в брой.

Търговските отстъпки при пазаруване са най-важното предимство на картите, издадени от ТФС. Над 2000 търговски обекта в цялата страна Ви предоставят отстъпки при плащане с всички видове национални и международни кредитни карти Транскарт, както и с платежните карти без кредитен лимит trans.pay MasterCard. Отстъпките могат да достигнат до 10% от стойността на покупката. Хиляди клиенти на ТФС, които пазаруват активно с картите си, с натрупаните отстъпки компенсират изцяло годишните си разходи за такси.

Транскарт Файненшъл Сървисис пожелава на всички клиенти приятно пазаруване с картите, добро настроение за празниците, здраве и успехи през новата 2012 година.

 

01.11.2011 г.

ОФЕРТА Спечели с trans.pay MasterCard

ВЗЕМИ

твоята промоционална платежна карта trans.pay MasterCard без годишна такса за първата година.


АКТИВИРАЙ

картата си, като подпишеш рамков договор с Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД.


УЧАСТВАЙ

в тегленето на специалните промоционални награди, осигурени от MasterCard – 700 ключодържателя Rollei Keyframe 20 с дигитална рамка за разглеждане на снимки, часовник, календар и таймер.

ПОБЪРЗАЙ

Заявленията за промоционалните платежни карти trans.pay MasterCard без годишна такса за първата година ще се приемат до 31 декември 2011 година. На 06 януари 2012 година ще се изтеглят първите 350 промоционални награди, а на 06 февруари 2012 година – останалите 350 награди.


С trans.pay MasterCard:

  • пазаруваш в България, чужбина и Интернет без такси
  • получаваш търговски отстъпки при пазаруване в България до 10%
  • плащаш битовите си сметки онлайн без такси

След първата година годишната такса за trans.pay MasterCard е само 7 лева, а плащането с картата в Интернет, България и чужбина остава без такси.


Заяви онлайн твоята промоционална карта trans.pay MasterCard тук.

Когато твоята промоционална trans.pay MasterCard стане готова, ще получиш обаждане от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД с указания за начина, по който можеш да си я вземеш и да подпишеш рамковия договор.

Зареди твоята trans.pay MasterCard по един от следните начини:

  • чрез ПОС терминал на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД в бензиностанциите на Петрол и клоновете на Инвестбанк
  • чрез ePay
  • чрез банков превод
  • чрез вноска във всеки банков клон
  • с кредитна карта от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД


Пазарувай без такси България, чужбина и Интернет с trans.pay MasterCard.

 

30.09.2011 г.

Плащаме сметките за електроенергия към CEZ с trans.card и trans.pay

От началото на м. октомври 2011 г. клиентите на Чез Електро България АД ще могат да плащат онлайн сметките си за електроенергия с всички видове кредитни и платежни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС).

Плащането на битови сметки с картите на ТФС е без такса за клиентите.

За да плащате онлайн битовите си сметки, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки на ТФС. За целта натиснете бутона „Вход за картодържатели” в интернет страницата www.transcard.bg, изберете линка „Плащане на сметки”, посочете доставчика на съответната услуга и начина на плащане – ръчно или автоматично.

Електронната система за плащане на битови сметки на ТФС осигурява на картодържателите възможност за плащане без такси на сметките за електроенергия, водоснабдяване, топлофикация, мобилен и стационарен телефон, кабелна и цифрова телевизия и други.

 

16.05.2011 г.

Мислиш комбинативно, пазаруваш навсякъде!

 

Българска кредитна карта с ниска цена.

Търговски отстъпки при пазаруване в България до 10%.

Кредитен лимит до 8 000 лева.

Безлихвен период по кредита до 45 дни.

 

Международна платежна карта с годишна такса само 7 лева.

Без кредитен лимит.

Гарантирано издаване.

С пълните възможности за плащане в България, в чужбина и в Интернет.

 

Поръчвате комбинацията от двете карти.

С trans.card пазарувате в България – на кредит и с отстъпки.

Онлайн прехвърляте желаните от Вас суми от trans.card по trans.pay MasterCard.

С trans.pay MasterCard плащате в Интернет и пазарувате в България и чужбина без такса.

 

Ползвате кредит, безлихвен период, търговски отстъпки.

Минимизирате риска при плащане в Интернет, България и чужбина.

Поръчай онлайн trans.card 

Поръчай онлайн trans.pay

 

03.04.2011 г.

Транскарт влезе в мрежата на БОРИКА

Притежателите на национални кредитни карти Транскарт вече могат да плащат стоки и услуги в цялата мрежа от ПОС терминали, обслужвана от оператора БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ АД, както и да теглят пари в брой от всички банкомати в България.

За да ползват веднага разширените възможности за плащане на ПОС терминали, картодържателите с национални кредитни карти Транскарт, издадени до 21 март 2011 година, трябва да подадат заявление до Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД за замяна на притежаваните от тях стари кредитни карти с нови. Замяната на картите е безплатна за клиентите. Старите кредитни карти на клиентите, които не подадат писмено заявление, ще бъдат заменени с нови при изтичане срока на валидност на старата карта.

Разширяването на възможностите за плащане с националните кредитни карти Транскарт няма да доведе до повишаване на лихвите и таксите по тях. Ще се запази и уникалното предимство на тези карти – отстъпките при пазаруване в редица търговски обекти в България, които достигат до 10% от цената на стоката или услугата.

Приемането на картите Транскарт в цялата национална мрежа от ПОС терминали и банкомати стана възможно в резултат на успешното приключване на стратегически проект за изграждане на взаимна свързаност между авторизационната система на лицензираната платежна институция Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД и информационните системи на оператора БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ АД.

Плащането на стоки и услуги в България, чужбина и Интернет, включително и на сметките за комунални услуги, с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, е без такси за клиентите.

 

01.03.2011 г.

Онлайн връзка между еPау и Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД

 

Погасявате задължения по кредитни карти и зареждате trans.pay онлайн чрез системата еРау

 

От началото на м. март 2011 г. Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС) предоставя на своите клиенти уникална възможност да погасяват в режим онлайн задълженията си по кредитните карти Транскарт, Транскарт MasterCard и Транскарт JCB, както и да зареждат платежните си карти trans.pay MasterCard чрез системата за електронни разплащания ePay.

За да ползвате новата услуга, трябва да имате дебитна или кредитна карта, регистрирана в системата еРау. Ако нямате регистрация, посетете сайта www.epay.bg, изберете линка „Нова регистрация” и се регистрирайте, като следвате указанията.

За да извършите погасяване на задължения по кредитна карта, издадена от ТФС, влезте в своя индивидуален клиентски профил в Интернет страницата на ТФС, натиснете линка „Погасяване чрез еРау” и попълнете желаната сума за погасяване. Автоматично ще бъдете пренасочени към страницата на еРау за потвърждаване на погасяването. След като направите необходимите потвърждения, избраната от Вас сума ще се прехвърли онлайн от регистрираната в еРау дебитна или кредитна карта по Вашата кредитна карта, издадена от ТФС.

Процедурата за зареждане на платежни карти trans.pay MasterCard е аналогична. За да извършите зареждането, влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в Интернет страницата на ТФС, натиснете линка „Зареждане чрез еРау” и попълнете желаната сума за зареждане. Автоматично ще бъдете пренасочени към страницата на еРау за потвърждаване на зареждането. След като направите необходимите потвърждения, избраната от Вас сума ще се прехвърли онлайн от регистрираната в еРау дебитна или кредитна карта по Вашата платежна карта trans.pay MasterCard, издадена от ТФС. Заредената по trans.pay MasterCard сума може да се използва веднага за плащане на стоки и услуги в България, чужбина и Интернет.

 

Архив на новините