Новини

Архив за 2010 г.

02.12.2010 г.

До 2% отстъпка с Транскарт в хипермаркет Темпо

Първият кеш енд кери хипермаркет от веригата „Темпо“ отвори врати на 2-ри декември. Магазинът се намира в София в търговски парк „Средец“, зад Централна ж.п. гара.

Хипермаркетът е разположен на 30 хил. кв.м и предлага над 60 хил. хранителни и нехранителни стоки. Хипермаркетът разполага с повече от 1000 паркоместа. Магазинът работи нон-стоп, има и безплатен детски кът.

В хипермаркета има сектор с готови решения за дома – мебели, аксесоари и декорация, както и голям детски сектор с всичко необходимо за децата – текстил, обувки, аксесоари, играчки и други. Магазинът разполага с пекарна за прясно изпечен хляб, щандове с прясна риба и свежо месо.

Всички притежатели на платежни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД, могат да пазаруват с отстъпка до 2% в хипермаркет Темпо.

Веригата хипермаркети „Темпо“ е собственост на компанията „Делта Макси“, която притежава и супермаркети „Пикадили“. Компанията планира да отвори хипермаркети във всички градове на България с население над 100 хил. души.

 

11.11.2010 г.

Плащане с Транскарт в хипермаркети МЕТРО Кеш енд Кери

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме ви, че от 11.11.2010 г. можете да пазарувате с кредитните карти Транскарт във всички хипермаркети от веригата МЕТРО Кеш енд Кери.

МЕТРО Кеш енд Кери има 13 магазина в България. Формата на всеки един магазин е специално създаден за да осигури удобно пазаруване на професионалните клиенти: хотели, ресторанти и търговци. Търговската площ на магазините варира от 6500-9000 кв. м, а общата площ надхвърля 12 000 кв. м. Всеки магазин има клиентски паркинг с повече от 500 парко-места.

 

01.11.2010 г.

Магазините BILLA временно няма да приемат плащания с националните кредитни карти Транскарт

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме ви, че по технически причини, свързани с предстоящите промени в информационната система на Билла България ЕООД, за срок от 3 месеца, считано от 15 ноември 2010 година, магазините BILLA няма да приемат плащания с националните кредитни карти Транскарт.

Бихме искали да се извиним за причинените ви неудобства, като се надяваме на разбиране от ваша страна.

Поръчайте международна платежна карта trans.pay MasterCard и ще можете да плащате в 28 милиона търговски обекта в целия свят, включително и в магазините BILLA, както и в Интернет.

Годишната такса за trans.pay MasterCard е само 7 лева.

Поръчайте платежна карта trans.pay MasterCard тук. Издаването на картата е гарантирано.

 

01.09.2010 г.

Нови възможности в системата за комунални плащания на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД

Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС) добави две нови възможности към системата си комунални плащания.

От 01.09.2010 г. всички клиенти на Vivacom могат да зареждат своите
предплатени карти за мобилни телефони чрез системата за комунални плащания на ТФС. Зареждането може да е в размер от 4 до 100 лева. За да извършите зареждането, е необходимо да въведете единствено номера на Вашия мобилен телефон и желаната сума.

От 13.09.2010 г. клиентите на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – София могат да плащат своите сметки към дружеството чрез системата за комунални плащания на ТФС. „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – София обслужва водоснабдителните и канализационните системи на територията на Софийска област в общините Антон, Божурище, Годеч, Горна Малина, Драгоман, Долна Баня, Елин Пелин, Етрополе, Златица, Ихтиман, Костенец, Костинброд, Мирково, Правец, Пирдоп, Самоков, Своге, Сливница, Чавдар и Челопеч. За да извършите плащането, е необходимо да регистрирате еднократно Вашия абонатен номер в системата за комунални плащания на ТФС.

 

23.06.2010 г.

БНБ издаде лиценз на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД

С решение на решение на Управителния съвет на Българската народна банка № 61 от 3 юни 2010 г. на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД е издаден лиценз за извършване на дейност като платежна институция (Удостоверение № РД 22-1454 / 23. 06. 2010 г.).

Българската народна банка издава лиценз за извършване на дейност като платежна институция на юридически лица, които отговарят на строгите критерии, посочени в Закона за платежните услуги и платежните системи. Тези критерии са по отношение на собствения капитал на компанията, начина на предоставяне на платежни услуги, квалификацията, професионалния опит и репутацията на мениджърите, управлението на риска, мерките за защита на средствата на клиентите и на платежните инструменти и други.

 

Архив на новините