Новини

Архив за 2022 г.

Подкрепи пчеларите в България и спечели!

13.10.2022 г.

Направи еднократна покупка или осинови кошер на www.istinskimed.bg до 15 декември 2022 година, плати с Mastercard и можеш да спечелиш частна вечеря за теб и твоите близки, приготвена от шеф Мария Жекова в полите на Родопите.

Платформата Истински мед помага на българските пчелари да реализират продукцията си на честна цена и на консуматорите на мед да се сдобият със 100% чист истински мед с гарантирано качество и произход.

Кампанията се организира от Mastercard и „Бии Смарт Текнолоджис“ АД. Повече информация за кампанията и общите условия за провеждането й можеш да намериш тук. www.istinskimed.bg

Плащай мобилно, спечели Volkswagen ID. Buzz!

10.10.2022 г.

Направи мобилни плащания с Apple Pay или Google Pay за минимум 100 лева в периода 16.10 – 15.11.2022 г. и ще участваш в томбола за истински специална награда – електрически ван Volkswagen ID. Buzz.

И още, първите 5 000 души, извършили мобилни плащания за минимум 100 лева, автоматично ще получат кешбек в размер на 10 лева по тяхната карта.

Тегленето на печелившия участник ще се проведе на 07.12.2022 година.

Кампанията се организира от Mastercard. За участие в томболата не се изисква регистрация. Повече информация за кампанията и общите условия за провеждането й можеш да намериш тук https://www.mastercard.bg/mobile

Плащайте местни данъци и такси към община Елена

05.10.2022 г.

От 05.10.2022 година клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да плащат онлайн местни данъци и такси към община Елена.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в информационната система на ТФС.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение Тranscard Мobile.

ТФС не удържа никакви комисиони при плащане на местни данъци и такси.

Освен към община Елена, с Транскарт могат да се плащат и задълженията към общините Столична, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и Перник.

Вземи кешбек с твоята Transcard Mastercard!

05.10.2022 г.

Пазарувай за минимум 3 000 лева в магазините на iSTYLE в София и Пловдив или в електронния магазин istyle.bg, бъди сред първите 333-ма, платили покупката с Mastercard всеки месец от периода на кампанията, и ще получиш автоматично 30 лева кешбек по твоята карта.

Кампанията се организира от iSTYLE и Mastercard и ще се проведе в следните три периода:

Участието в кампанията е автоматично и не изисква регистрация. С условията на кампанията можеш да се запознаеш на https://www.mastercard.bg/istyle-promo.

iSTYLE е водещ Apple Premium Reseller в Централна и Източна Европа. Чрез своите 22 търговски обекта и онлайн магазини, iSTYLE предлага пълна гама компютри Mac, iPad, iPod и iPhone устройства, както и голям, но внимателно подбран асортимент от аксесоари и софтуер.

Задълженията към Транскарт могат да се погасяват във FastPay

28.09.2022 г.

От 26.09.2022 година клиентите на ТФС могат да погасяват задълженията си по кредитните карти Transcard Bcard и Transcard Mastercard, както и задълженията си по кредит овърдрафт, усвоен чрез Transcard Bcard Debit, във всички каси на FastPay.

Вносителят трябва да предостави ЕГН на картодържателя и последните 4 цифри от номера на картата, по която иска да внесе парите.

Вноските се отразяват по картите незабавно.

Плащайте местни данъци и такси към община Пловдив

02.08.2022 г.

От 01.08.2022 година клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да плащат онлайн местни данъци и такси към община Пловдив.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в информационната система на ТФС.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение Тranscard Мobile.

ТФС не удържа никакви комисиони при плащане на местни данъци и такси.

Освен към община Пловдив, с Транскарт могат да се плащат и задълженията към общините Столична, Варна, Бургас, Велико Търново и Перник.

Превеждай и получавай пари за секунди!

27.06.2022 г.

От 15.06.2022 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да нареждат и да получават незабавни преводи в левове чрез Blink – програма за незабавни плащания на Националната картова и платежна схема, която е част от БОРИКА АД.

Незабавни преводи могат да се извършват само между сметки в банки или други доставчици на платежни услуги, които участват в Blink.

Клиентите на ТФС могат да подават платежните нареждания за незабавни преводи чрез:

5% отстъпка от MADEPRO.BG!

27.05.2022 г.

Клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис ползват 5% отстъпка (cash back) за всички събития и обучения, предлагани от MADEPRO.BG.

MADEPRO е организатор на обучения, семинари и уъркшопи в областта на фотографията и видеографията.

Основната мисия на MADEPRO е да създава среда, която да помага за развитието на отделния артист, автор, професионалист, но и да допринася за взаимовръзките между хората в общността.

Платете местните данъци и такси с Транскарт

28.01.2022 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис могат да платят онлайн своите местни данъци и такси към общините: Столична, Варна, Бургас, Перник и Велико Търново.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение transcard mobile.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За повече информация натиснете тук.

25% отстъпка за наем на екипировка от Ski & Board Traventuria

05.01.2022 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 25% отстъпка за наем на ски и сноуборд екипировка, шейни и аксесоари в магазините на Ski & Board Traventuria в Банско и Боровец. Отстъпка е валидна до 31.03.2022 г. и се приспада на място срещу показване на валидна платежна карта, издадена от ТФС.

Ski & Board Traventuria е един от водещите български доставчици на ски и сноуборд екипировка под наем за деца и възрастни в Банско и Боровец. В магазините на компанията ще намерите богата селекция от зимна екипировка: повече от 1000 чифта ски и сноуборди, нови модели обувки, каски, очила, ски якета и панталони. Всяка година Ski & Board Traventuria подновява над 80% от наемната си екипировка.

Магазините на Ski & Board Traventuria се намират в:

Архив на новините