Новини

Архив за 2014 г.

23.12.2014 г.

Получавате до 5.5% отстъпка при пазаруване във фирмените магазини на Chipolino


 
От 22 декември 2014 г. ползвате търговска отстъпка до 5.5% във всички фирмени магазини на марката за бебешки и детски стоки Chipolino.

Продуктовата гама на Chipolino включва бебешки колички, столчета за кола, столчета за хранене, кошари за спане и игра, дървени легла, мултифункционални играчки, детско облекло – всичко, което е нужно за бебето и малкото дете. Продуктите с марка Chipolino са безопасни, удобни и практични и се отличават с индивидуален дизайн.

Повече за Chipolino ще научите тук.
 

15.12.2014 г.

Промоция: ползвайте кредитни карти без годишна такса


 
Заявете онлайн Вашата кредитна карта trans.card или trans.card MasterCard. Ако бъдете одобрени и сключите договор в периода от 15 декември 2014 година до 31 март 2015 година, ще имате кредитна карта без годишна такса за използване на картата за първата година.

09.12.2014 г.

Изплатихме на клиентите натрупания cash back за 2014 година

cashback
 
На 09.12.2014 година Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2014 година. Изплатените пари могат да се ползват веднага – за нови покупки с картата или да се изтеглят в брой.

Кредитните карти trans.card са първите кредитни карти в България, с които картодържателят получи възможност да ползва отстъпки при пазаруване. Днес всички клиенти на ТФС ползват търговски отстъпки до 10% при пазаруване в България – независимо дали плащат с изгодните национални кредитни карти trans.card, с престижните международни кредитни карти trans.card MasterCard, със специално създадените за сигурно пазаруване в интернет платежни карти trans.pay MasterCard или с изключително атрактивните дебитни карти trans.cash MasterCard, при които тегленето на пари от всички банкомати в България е без такси.

За разлика от други карти, при които отстъпките се осигуряват от издателя на картата, всички търговски отстъпки при плащане с картите на ТФС са осигурени от търговците, които са заинтересовани да насърчават продажбите в търговските си обекти. Ето защо отстъпките при пазаруване с картите на ТФС имат дългосрочен характер, докато при други издатели са по-скоро временен, промоционален прийом.

Картите на ТФС осигуряват отстъпки при пазаруване в повече от 1000 търговски обекта в цяла България. В обновения раздел cash back в интернет страницата www.transcard.bg е представена подробна информация за всеки обект, включваща адрес, интернет сайт и размер на отстъпката при плащане с карта на ТФС. За удобство на потребителите търговските обекти са групирани в категории в зависимост от вида на предлаганите стоки. Създаден е и интерактивен инструмент за представяне на обектите на географска карта в зависимост от избраната категория на обекта и населеното място.

 

18.11.2014 г.

Плащаме сметките към COOOLBOX чрез онлайн системата trans@home

От началото на м. ноември 2014 г. всички абонати на COOOLBOX могат да плащат онлайн месечните си сметки с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечните си сметки, е необходимо да регистрирате Вашия клиентски номер в COOOLBOX в системата за плащане на битови сметки на ТФС trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”), от раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете подраздел “Регистрация за плащане”, натиснете линка „регистрация”, който се намира в полето срещу COOOLBOX, и попълнете необходимите данни.

COOOLBOX предлага високоскоростен оптичен Интернет, цифрова телевизия и стационарен телефон за дома и офиса в градовете София (само за бизнес клиенти), Пловдив и Велико Търново. Повече за информация за COOOLBOX можете да получите на www.cooolbox.bg.

05.11.2014 г.

Подкрепете каузите на Българския Червен кръст


 
От 25.10.2014 г. Ви предоставяме възможност да подпомагате финансово каузите на Българския Червен кръст с Вашата карта, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да дарите сума за каузите на БЧК, влезте в сайта www.redcross.bg, раздел „Искам да помогна”, подраздел „Дарете сега”. Изберете „Дарение с Транскарт”, попълнете Вашите данни, изберете сумата и каузата, за която дарявате, и натиснете бутона „Направи дарение”. Ще бъдете пренасочени към информационния модул на ТФС, където трябва да въведете данните за Вашата карта и да потвърдите плащането.
 

25.10.2014 г.

Подгответе Вашия автомобил за зимата с 10% отстъпка от Мотоексперт

Веригата автосервизи МОТОЕКСПЕРТ предлага промоционална търговска отстъпка (cash back) в размер на 10% при плащане с картите, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС). По-високата отстъпка е в сила от 25.10.2014 г. до 25.01.2015 г. и не може да се комбинира с други акции и промоции валидни към момента на покупката.

Веригата МОТОЕКСПЕРТ включва 19 автосервиза в цялата страна, в които можете да получите комплексен ремонт и професионално обслужване на Вашия автомобил и да закупите висококачествени авточасти, консумативи и аксесоари от реномирани производители. Повече информация за МОТОЕКСПЕРТ можете да научите на www.motoexpert.bg.

Промоционалната отстъпка не е валидна за обектите от веригата МОТОЕКСПЕРТ в градовете Варна, Враца, Силистра и Кърджали.

 

25.10.2014 г.

До 10% отстъпка при пазаруване в магазини Hot Spot

От 13.10.2014 г. ползвате търговска отстъпка до 10% във всички магазини от веригата Hot Spot при пазаруване с картите, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис. Отстъпката, която е в размер на 5% за стоки в промоция и 10 % за стоки извън промоция, ще се приспада от цената в момента на покупката.

Веригата от мултибранд магазини Hot Spot притежава над 10 магазина, позиционирани на оживени локации в големите градове на страната. В магазините Hot Spot ще намерите висококачествени облекла, обувки и аксесоари от престижни световни марки. Повече информация можете да получите на www.hotspot-bg.com.

24.10.2014 г.

Плащаме онлайн застраховки в портала 24ins.bg

От края на месец октомври 2014 г. можете да плащате всички застраховки, сключени чрез онлайн портала за застраховане 24ins.bg, с картите, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

На 24ins.bg можете лесно и удобно да сравните застрахователните продукти на най-големите застрахователни компании, да сключите онлайн избраните от Вас застраховки гражданска отговорност, автокаско, имущество, помощ при пътуване и други, да платите с Вашата карта, издадена от ТФС, и да заявите получаване на застрахователната полицата във Вашия дом или офис. Тези възможности Ви спестяват време и средства.

За да сключите онлайн застраховка чрез онлайн платформата 24ins.bg и да я платите с карта, издадена от ТФС, е необходимо да изберете вида на застрахователния продукт, от списъка с офертите да изберете офертата на застрахователната компания, която Ви интересува, да попълните исканите данни, да изберете начина на доставка и да посочите Транскарт, като начин на плащане. Ще бъдете пренасочени към информационния модул на ТФС, където трябва да въведете данните за Вашата карта и да потвърдите плащането.

Повече информация за застрахователната платформа ще получите на www.24ins.bg

23.10.2014 г.

Пазарувайте с 8% отстъпка в аптеки Нота бене

Ползвайте 8% отстъпка при плащане с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис в аптеки Нота бене. Предложението е в сила от 01.11.2014 г. до 01.02. 2015 г.

Веригата Нота бене включва 2 аптеки в гр. София и една в с. Бистрица. В аптеките от веригата можете да откриете богата лекарствена номенклатура, хранителни добавки, козметика, апарати за кръвно налягане, глюкомери и бебешки стоки.

Повече информация за аптеки Нота бене можете да получите на: www.notabenepharma.com.
 

01.10.2014 г.

Прехвърлете пари онлайн напълно безплатно

 

От 01.10.2014 г. до 31.03.2015 г. прехвърлянето на пари онлайн от всяка точка на света чрез услугата global.transfer е напълно безплатно.

Чрез global.transfer можете да прехвърляте пари онлайн от всички карти със знаците Maestro, MasterCard, VISA и VISA Electron, издадени както в България, така и в чужбина, по всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС). Получателят може да ползва парите веднага – да ги изтегли в брой или да пазарува с картата си.

Тегленето на пари от всички банкомати в България с новата дебитна карта trans.cash е без такси. При пазаруване в България с всички карти, издадени от ТФС, получавате търговски отстъпки до 10%.

Прехвърлянето на пари чрез услугата global.transfer се извършва бързо, лесно и с високо ниво на сигурност.

 

12.09.2014 г.

Новата trans.cash – без такси за теглене от всички банкомати в България

 

 

На 15.09.2014 г. Транскарт Файненшъл Сървисис стартира издаването на изключително изгодна дебитна карта – trans.cash Debit MasterCard. Картата е без такси за теглене на пари от всички банкомати в България, а месечната такса за ползване на картата е само 1 лев.

trans.cash е много подходяща за получаване на заплати и други възнаграждения, както и за получаване на пари от чужбина – онлайн, в реално време чрез услугата global.transfer.

trans.cash е с вградена нова технология за безконтактни плащания – съвременен, бърз и сигурен начин за плащане на малки суми на хиляди терминални устройства в целия свят, означени със знака:

Безконтактните плащания са само една допълнителна възможност за бързо плащане – с trans.cash могат да се плащат стоки и услуги и по стандартния контактен начин в милиони търговски обекти в България и чужбина, както и да се плаща в интернет. Всички видове плащания с trans.cash са без такси. При пазаруване в България получавате търговски отстъпки до 10%.

 

11.09.2014 г.

Пазарувайте с 3% отстъпка в спортни магазини ЯКО

 

 

Oт началото на м. септември 2014 г. ползвате 3% отстъпка при пазаруване с картите, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, в магазините за спортна и туристическа екипировка ЯКО в София и Пловдив.

Магазини ЯКО предлагат разнообразни решения за спорта и свободното време – туристическа и алпийска екипировка, фитнес уреди, спортни стоки, плувни принадлежности и други. Повече информация можете да получите на: www.yakobg.com.

 

29.08.2014 г.

ТФС подкрепи подобряването на градската среда в София

Транскарт Файненшъл Сървисис получи писмо от кмета на Столичната община, г-жа Йорданка Фандъкова, с благодарност за грижата ни за столицата и приноса за подобряването на градската среда. ТФС се включи в кампанията за почистване на София с безвъзмездна финансова подкрепа. Тази помощ е част от политиката на ТФС в областта на екологията и развитието на околната среда.

Всеки клиент на ТФС може да подкрепи тази политика, като се включи в инициативата „Спасете горите”. За целта не е необходимо да правите дарения – достатъчно е да заявите желанието си за получаване на месечните си извлечения само в електронен вид.

 

28.07.2014 г.

5% отстъпка в Sin City и Mistral Café

     

От началото на м. август 2014 г. ползвате 5% отстъпка в Dance Center Sin City и в Mistral Café Bar & Dinner при плащане с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Заведенията се намират в центъра на София на бул. Христо Ботев 61.

Повече информация можете да намерите на следните адреси: www.facebook.com/sin.city.sofiа и www.facebook.com/MistralBarDinner

 

21.07.2014 г.

Безплатна застраховка „Пътуване в чужбина” за притежателите на trans.card MasterCard

 

 

В сезона на летните отпуски ви напомняме, че всеки притежател на кредитна карта trans.card MasterCard, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), получава бонус – безплатна застраховка „Пътуване в чужбина” от AIG.

Застраховката ”Пътуване в чужбина” е предназначена да посрещне голяма част от предизвикателствата, свързани с пътуването. Застраховката осигурява денонощно съдействие и широк кръг от застрахователни покрития, като злополука, спешни медицински разходи вследствие на заболяване, медицинско транспортиране, забавяне и отмяна на полета, забавяне и загуба на багаж и други.

За да ползвате застраховката, е необходимо да извършите поне едно плащане в чужбина с Вашата trans.card MasterCard или да платите с картата разход, свързан с Вашето пътуване (например: покупка на туристически пакет или част от него, покупка на билет, резервация на хотел, кола и други).

Действието на застраховката започва, когато картодържателят напусне територията на България и завършва, когато се завърне в страната. Застраховката е в сила за неограничен брой пътувания, с продължителност на едно пътуване не повече от 90 дни.

 

21.07.2014 г.

Договорите, общите условия и ценовите листи за кредитните карти ще се подписват на всяка страница

Във връзка с измененията и допълненията в Закона за потребителския кредит Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС) ще сключва нов вид рамкови договори с всички клиенти, които са одобрени за издаване на нова кредитна карта след 20 юли 2014 година.

В съответствие със закона, рамковите договори, общите условия и ценовите листи за всички видове кредитни карти задължително трябва да бъдат подписани от ТФС и клиента на всяка страница. Всички елементи на документите са отпечатани с еднакъв шрифт с размер 12.

Няма никакви промени в размерите на таксите и комисионите по картите, издавани от ТФС.

 

23.06.2014 г.

Плащаме сметките към ВиК Ямбол чрез онлайн системата trans@home

Всички битови и фирмени абонати на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Ямбол (ВиК Ямбол) могат да плащат онлайн без такси месечните си сметки с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечните си сметки към ВиК Ямбол, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки на ТФС trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ВиК Ямбол, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

 

21.03.2014 г.

15% отстъпка в автоцентрове АВТОСЛИК


Автоцентрове АВТОСЛИК
предлагат промоционална търговска отстъпка в размер на 15% при плащане с картите, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС). По-високата отстъпка е в сила от 20.03.2014 г. до 20.06.2014 г. и ще се натрупва като cash back по картите на клиентите.

След края на промоционалния период клиентите ще ползват стандартната търговска отстъпка при плащане с картите на ТФС, която е в размер на 10%.

АВТОСЛИК е част от световната верига автосервизи “VIANOR”. Фирмата разполага с 2 автоцентъра в София на следните адреси:

  • ж.к. “Красна поляна”, бул. “Н. Мушанов” №114, тел.: 02/417 05 26, 0895/ 519 870
  • кв. “Павлово”, бул. “Ал. Пушкин” №45, тел.: 02/417 11 70, 0897/ 897 833

В автоцентровете АВТОСЛИК се продават, поставят и ремонтират гуми и джанти, извършва се смяна на масла и филтри, ремонт на двигатели, скоростни кутии и ходова част, цялостно почистване на автомобили, предлага се услугата „хотел за гуми”. Всички гуми, авточасти и консумативи са от реномирани производители, с доказан произход и гаранция.

Автосервизите АВТОСЛИК работят денонощно. На своите корпоративни клиенти фирмата предлага безплатна пътна помощ в рамките на София.

11.03.2014 г.

Пазарувайте до края на август с 3% отстъпка в строителни хипермаркети Praktis

Всички клиенти, които пазаруват с картите, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД, във веригата строителни хипермаркети Praktis, както и онлайн на www.praktis.bg, ще получат нова по-висока търговска отстъпка в размер на 3%. Предложението е в сила до 31 август 2014 г.

Praktis е търговска марка на фирма „Мегадом“, създадена през 1999 г. с идеята да развие верига строителни хипермаркети тип „Направи си сам“. Към момента българската верига има шест търговски обекта в София, Стара Загора, Хасково, Велико Търново и Видин, като седмият ще отвори врати през м. март в Русе.

Повече информация за Praktis можете да намерите на www.praktis.bg.

 

28.02.2014 г.

Ползвайте кредит без лихва за 6 месеца

Всички клиенти, които след 01.03.2014 година сключат договор за издаване на кредитна карта с Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да ползват кредит без лихва в продължение на 6 месеца от активирането кредитната карта.

За да ползват 6-месечния безлихвен период, клиентите трябва да прехвърлят в ТФС суми, които дължат по техни банкови или други кредити. Дължимите суми се ще се прехвърлят като баланс по кредитната карта, издадена от ТФС. Процесът се нарича трансфер на баланси (balance transfer) и се извършва изцяло онлайн – бързо и лесно.

 

18.02.2014 г.

Пазарувайте с 5% отстъпка в магазините Minene и Cama Mia

При пазаруване в магазините Minene и Cama Mia клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС) ще получават 5% отстъпка, която ще се приспада от цената при всяко плащане с карта, издадена от ТФС. Отстъпката важи за всички стоки и услуги, с изключение на включените в текущи промоции.

Магазините „Minene” и „Cama Mia” предлагат богат асортимент луксозни текстилни продукти за баня, спалня и детска стая със стилен дизайн и безкомпромисно качество. Веригата има 2 магазина в София. Поръчки се приемат и онлайн на www.minene.bg или www.camamia.bg.

 

11.02.2014 г.

Плащаме сметките към Макс Телеком чрез онлайн системата trans@home

От началото на февруари 2014 г. всички клиенти на Макс Телеком могат да плащат онлайн месечните си сметки, както и да презареждат предплатени услуги с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС).

За да плащате онлайн месечните си сметки към Макс Телеком, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки на ТФС trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, натиснете линка „регистрация”, който се намира в полето срещу Макс Телеком, и попълнете необходимите данни.

За да презаредите интернет или гласова услуга, влезте във Вашия индивидуален клиентски профил. От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”. Изберете съответната услуга, която се намира в полето срещу Макс Телеком, въведете Вашия МАС адрес или телефонен номер и сумата за презареждане.

Макс Телеком е компания, която предлага високоскоростен мобилен интернет. През 2007 г. Макс Телеком първа в Европа изгради WiMax мобилна мрежа от 4-то поколение, която покрива 70% от българското население. През 2013 г. Макс Телеком започна изграждането на LTE мрежа на територията на България, като има амбицията да се превърне в първия оператор в България, който предлага 4G LTE услуги.

Повече за информация за Макс Телеком можете да получите на www.maxtelecom.bg.

15.01.2014 г.

Плащаме онлайн премиите по застраховките на MetLife

От 15 януари 2014 година клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС) могат да плащат онлайн застрахователните премии по индивидуалните застрахователни продукти на MetLife. Плащането на застрахователните премии с всички видове карти, издадени от ТФС, е без такси.

За да плащате онлайн застрахователните премии по застраховките на MetLife, е необходимо да регистрирате застрахователната полица в системата за онлайн плащания на ТФС trans@home. Процедурите за регистрация на застрахователните полици и за плащане на застрахователните премии са описани тук.

MetLife е един от утвърдените световни лидери в областта на животозастраховането със 140-годишна история. Компанията е спечелила доверието на 90 милиона клиенти в повече от 60 страни в целия свят. В България MetLife се нарежда сред петте най-големи компании на животозастрахователния пазар.

 

Архив на новините