Новини

Архив за 2021 г.

Изплатихме натрупания cash back за 2021 година

08.12.2021 г.

На 7.12.2021 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2021 година.

Всички притежатели на кредитни, дебитни и бизнес карти, издадени от ТФС, получават търговски отстъпки до 30% при пазаруване в повече от 1000 търговски обекта в цяла България. Натрупаните отстъпки се изплащат по Вашата карта всяка година преди Коледа. Изплатените суми могат да се използват за нови покупки или да се изтеглят в брой.

В списъка с търговските обекти са включени водещи магазини за черна и бяла техника, обзавеждане, облекло, хранителни стоки, както и аптеки, бензиностанции, хотели, интернет магазини и други.

Плащай с Apple Pay или Google Pay! Спечели BMW!

15.10.2021 г.

В периода от 15 октомври до 15 декември 2021 година направете 15 плащания на месец с Apple Pay или Google Pay и ще участвате автоматично в томбола за електрически автомобил BMW.

Плащанията могат да бъдат извършени с мобилен телефон или смарт часовник. Шансът да спечелите наградата се увеличава, ако и в двата месеца направите над 15 плащания с Apple Pay или Google Pay.

Тегленето на наградата ще се извърши на 22 декември 2021 година.

Кампанията се организира от Mastercard. За участие в томболата не се изисква регистрация. Повече информация за кампанията и общите условия за провеждането й можете да намерите тук: https://mastercard.bg/mobile

Плащай навсякъде с Транскарт и Google Pay

03.09.2021 г.

От 03.09.2021 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) съвместно с Mastercard предлага на своите клиенти възможността да ползват услугата Google Pay.

Google Pay e бърз и лесен начин за плащане в милиони обекти – магазини, сайтове и мобилни приложения.

Плащането с Google Pay е по-бързо и по-лесно от плащането с физическа карта. За да плащаш в търговски обекти с Google Pay, е необходимо:

Регистрацията на картата за плащане в Google Pay се извършва в мобилното приложение Transcard Mobile, раздел „Моята карта“.

Можеш да плащаш с Google Pay навсякъде, където се приемат безконтактни плащания.

Виж повече!

Плащай с Transcard и Apple Pay – бързо, лесно, сигурно!

03.08.2021 г.

От 03 август 2021 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) съвместно с Mastercard предлага на своите клиенти възможността да ползват услугата Apple Pay.

Apple Pay е лесен и безопасен начин за плащане с iPhone, Apple Watch, iPad или Mac в търговски обекти, приложения и сайтове.

За да плащаш с Apple Pay е необходимо:

Регистрацията на твоята карта, издадена от ТФС, в Apple Pay може да се извърши чрез мобилното приложение Transcard Mobile или чрез приложението Apple Wallet на твоя iPhone

Плащай с Apple Pay в търговски обекти, означени с един от следните символи:

Ползвайте 30% отстъпка от UROCITE.BG!

27.07.2021 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис с дебитни и кредитни карти, ползват 30% отстъпка (cash back) за образователните курсове, предлагани в онлайн платформата UROCITE.BG.

Urocite.bg е услуга за онлайн обучение с акцент в модерни области, навлизащи в България за първи път. Целта на платформата е да предостави гъвкава и удобна възможност за повишаване на Вашата квалификация , придобиване на нови знания и умения, които да Ви дадат нови кариерни перспективи, или просто да задоволят любопитството Ви в области, които винаги са Ви вълнували, но не сте намерили време за тях. Достъпна на всякакви компютърни и мобилни устройства, платформата на Urocite.bg е идеалното решение за съвременния човек и неговото динамично ежедневие.

Потвърждавайте Вашите плащания в интернет с биометрия – бързо и сигурно!

16.07.2021 г.

Всички клиенти с карти Mastercard, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, вече могат да потвърждават плащанията си в интернет с биометрични характеристики, като пръстови отпечатъци и геометрия на лицето.

С биометрия могат да се потвърждават интернет плащания при търговци, които участват в програмата за допълнителна сигурност Mastercard Identity Check.

За да потвърждавате Вашите плащания в интернет с биометрия, е необходимо:

За всяка карта може да има само едно регистрирано мобилно устройство за верификация на плащания с биометрия.

След въвеждането на данните за Вашата карта в сайта на търговеца ще получите push-нотификация на Вашето мобилно устройство. Отворете нотификацията и потвърдете плащането с Вашите биометрични характеристики.

Потвърждаването на плащанията с биометрия е иновативен, лесен и бърз начин за гарантиране на сигурността на Вашите плащания в интернет.

10% отстъпка в магазини Carducci

24.06.2021 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 10% отстъпка в магазини за мъжка мода Carducci.Отстъпката се приспада на място срещу показване на валидна платежна карта, издадена от ТФС и не може да се комбинира с други отстъпки и промоции.

Микс от италиански корени, безупречен шев и игра на цветове, стимулирани от артистичния директор Осман Узун, колекциите са съчетание от контрасти между спортния и официалния стил в мъжкото облекло.

Carducci въплъщава същността на италианската изработка на мъжки облекла и предлага радикално модерен подход към начина на живот.

50% отстъпка от Ski&Board Traventuria

23.06.2021 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 50% отстъпка за наем на велосипед, наем на планински водач или конна езда в обектите на Ski & Board Traventuria в Банско и Боровец.

Отстъпка е валидна до 31.10.2021 г. и се приспада на място срещу показване на валидна платежна карта, издадена от ТФС.

Обектите на Ski & Board Traventuria се намират в:

Плащай с Mastercard и спечели

28.04.2021 г.

Запази своята Mastercard, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС), в любимите си онлайн магазини и с всяко плащане със запазената карта до 15 юли имаш шанс да спечелиш една от следните награди:

Плащай безконтактно в OMV и спечели

До 31 юли плати безконтактно с твоята Mastercard, издадена от ТФС, за минимум 59 лева в OMV и регистрирай касовата бележка на omv.bg, за да участваш в томбола за 150 предплатени карти Mastercard, които можеш да използваш на www.balevbiomarket.com, на www.sportdepot.bg или във всяка бензиностанция на OMV.

Всяка регистрация ти дава право да участваш в две отделни тегления за награди.

Плащай безконтактно в IKEA и спечели

Твоята Mastercard, издадена от ТФС, и ИКЕА отново ти носят шанс за зареждащо изживяване сред природата на България. Между 16 април и 16 юли пазарувай в ИКЕА за над 50 лева, плати безконтактно с Mastercard, регистрирай касовата бележка на ikea.bg и можеш да спечелиш една от следните награди:

Плащай безконтактно в CASAVINO и спечели

Купи една или повече бутилки българско вино от CASAVINO, плати с твоята Mastercard, издадена от ТФС, и участвай в ежеседмична томбола за 3 бутилки вино от избраните в DiVino TOP50 за 2020 г. В магазините ще намериш обозначени места, където ще можеш да пуснеш своя талон за участие. Всички условия и правила можеш да прочетеш на: https://casavino.bg/igra_otlichnici

Стани част от световната зелена коалиция Mastercard Priceless Planet

Над 4 милиона притежатели на карти с логото на Mastercard в България стават част от световната зелена коалиция Mastercard Priceless Planet, която се бори с климатичните промени.

За всяка безконтактна транзакция, която извършваш с твоята карта, Mastercard ще задели сума за засаждането на 100 милиона дървета на планетата в следващите 5 години. Научи повече повече повече на mastercard.bg/priceless.

2% cash back при плащане в THE COFFEE BOX

27.04.2021 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) получават 2% cash back при плащане онлайн в THE COFFEE BOX .

The Coffee Box е място за продажба селектирано прясно изпечено кафе Арабика. С техните прясно изпечени кафета може да си подарите едно истинско кафе изживяване, защото го заслужавате. The Coffee Box вярват, че висококачественото еспресо трябва да бъде приготвено с кафе от точно определен регион и подходящ процес на обработка.

Плащаме онлайн сметки към ОВЕРГАЗ

07.04.2021 г.

От 7 април 2021 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС) могат да плащат онлайн своите сметки към ОВЕРГАЗ за доставка на природен газ.

За да плащате онлайн сметки към ОВЕРГАЗ, е необходимо да регистрирате Вашия абонатен номер. Регистрацията и плащането се извършват чрез интернет профила или чрез мобилното приложение Transcard Mobile.

ОВЕРГАЗ е първата и най-мащабна частна компания за разпределение на природен газ в България с лицензии за 55 града. ОВЕРГАЗ обслужва над 60 хиляди домакинства, повече от 3300 индустриални клиенти и над 2000 училища, детски градини, болници, домове за социално слаби и възрастни хора и административни сгради.

Плащаме онлайн вноски по застраховки в БУЛСТРАД

25.03.2021 г.

От 17 март притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС), могат да плащат своите вноски по активни полици по всички видове застраховки, сключени с ЗАД БУЛСТРАД ВИГ, онлайн на www.bulstrad.bg.

Клиентите могат да платят онлайн и задължителната застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите, като избират начина на доставка на сертификата “Зелена карта” и стикера.

За да платите своите вноски, влезте на www.bulstrad.bg, изберете раздел “Плащане на вноски”, попълнете номера на Вашата полица и изберете желаната вноска за плащане.

Потребителите, които се регистрират на www.bulstrad.bg, могат да получават известия за предстоящи плащания чрез SMS или e-mail.

7% отстъпка от OFFLINE ENTERTAINMENT

19.03.2021 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 7% cash back при плащане в приключенските стаи на Offline Entertainment.

Offline Entertainment разполага с две приключенски стаи, пресъздаващи компютърните игри от типа „escape the room” в реални условия. Вие и Вашият отбор ще бъдете заключени в избраната стая в рамките на един час. Целта на играта е да намерите изхода от стаята, като преминете през поредица предизвикателства, логически игри и пъзели. Трябва да откриете уликите, да ги следвате, да огледате всеки детайл и да разкриете всички загадки, за да избягате от стаята. Играта е подходяща за всички възрасти.

Адресът на Offline Entertainment е: гр. София, ул. Русалка 4 .

20% отстъпка в солни стаи MEDISOL

15.03.2021 г.

Всички притежатели на дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 20% cash back при плащане в солни стаи Медисол – Пловдив.

Медисол предлага солна терапия в контролирана среда чрез най-съвременните технологии, които пресъздават микросредата на естествените солни пещери.

Центърът за здраве и красота Медисол се намира в гр. Пловдив, ул. Никола Карев 49-51.

Пазарувай с Mastercard в Метро и спечели

23.02.2021 г.

Пазарувай за поне 69 лева в Метро от 19.02 до 19.04.2021 г. Плати безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard. Регистрирай бележката за участие в кампанията „Ела разгрей и спечели“ на promo.metro.bg и можеш да спечелиш една следните награди:

Повече за кампанията „Ела разгрей и спечели“ на Mastercard и МЕТРО и нейните правила можеш да намериш тук.

Платете местните данъци и такси с Транскарт

18.02.2021 г.

Всички притежатели на дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да платят онлайн своите местни данъци и такси към общините: Столична, Варна, Бургас, Велико Търново и Перник.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение transcard mobile.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За повече информация натиснете тук.

Купи електронна винетка от Grabo.bg с Транскарт

17.02.2021 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да закупят електронна винетка от Grabo.bg и да платят със своята дебитна или кредитна карти, издадена от ТФС.

Grabo.bg предлага електронни винетки за пътни превозни средства от Категория 3:

Ако закупите винетка чрез Grabo.bg, ще получавате автоматично известие по e-mail, когато наближи изтичането на срока ѝ.

Можете да закупите електронна винетка предварително, но не по-рано от 30 дни преди желаната начална дата на валидност на винетката.

5% отстъпка от застрахователен брокер ДЖЕНИ` С КЪМПАНИ

01.02.2021 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 5% отстъпка от стойността на всяка платена вноска по застрахователна полица към ЗК Лев Инс АД в офиса застрахователния брокер Джени` с Къмпани в гр. София. Отстъпката се приспада на място срещу показване на валидна карта, издадена от ТФС, и важи за слените застрахователни продукти:

Офисът на застрахователния брокер Джени` с Къмпани се намира в гр. София, ул. Хан Пресиян 15.

Нови награди за клиентите с Транскарт Bcard

11.01.2021 г.

На 08 януари 2021 г. се извърши четвъртото, финално теглене на награди в кампанията „Носи българското в себе си!”, организирана от Националната картова и платежна схема Bcard.

41 притежатели на кредитни карти Транскарт Bcard спечелиха различни награди във финалното теглене – 4 ваучера за уикенд почивки в България, 3 ваучера за преживяване и 34 предметни награди.

В рамките на кампанията „Носи българското в себе си!” клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис АД спечелиха общо 162 награди. Целта на кампанията беше да се насърчи плащането с национални платежни карти в България.

Промени в ценовите листи от 01.04.2021 г.

08.01.2021 г.

На 07.01.2021 г. Съветът на директорите на Транскарт Файненшъл Сървисис АД взе решение за промени в ценовите листи към рамковите договори, сключени с физически и юридически лица. Промените влизат в сила от 01.04.2021 г.

Тук можете да видите променените ценови листи:

Архив на новините