Новини

Архив за 2021 г.

10% отстъпка в магазини Carducci

24.06.2021 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 10% отстъпка в магазини за мъжка мода Carducci.Отстъпката се приспада на място срещу показване на валидна платежна карта, издадена от ТФС и не може да се комбинира с други отстъпки и промоции.

Микс от италиански корени, безупречен шев и игра на цветове, стимулирани от артистичния директор Осман Узун, колекциите са съчетание от контрасти между спортния и официалния стил в мъжкото облекло.

Carducci въплъщава същността на италианската изработка на мъжки облекла и предлага радикално модерен подход към начина на живот.

50% отстъпка от Ski&Board Traventuria

23.06.2021 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 50% отстъпка за наем на велосипед, наем на планински водач или конна езда в обектите на Ski & Board Traventuria в Банско и Боровец.

Отстъпка е валидна до 31.10.2021 г. и се приспада на място срещу показване на валидна платежна карта, издадена от ТФС.

Обектите на Ski & Board Traventuria се намират в:

Плащай с Mastercard и спечели

28.04.2021 г.

Запази своята Mastercard, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС), в любимите си онлайн магазини и с всяко плащане със запазената карта до 15 юли имаш шанс да спечелиш една от следните награди:

Плащай безконтактно в OMV и спечели

До 31 юли плати безконтактно с твоята Mastercard, издадена от ТФС, за минимум 59 лева в OMV и регистрирай касовата бележка на omv.bg, за да участваш в томбола за 150 предплатени карти Mastercard, които можеш да използваш на www.balevbiomarket.com, на www.sportdepot.bg или във всяка бензиностанция на OMV.

Всяка регистрация ти дава право да участваш в две отделни тегления за награди.

Плащай безконтактно в IKEA и спечели

Твоята Mastercard, издадена от ТФС, и ИКЕА отново ти носят шанс за зареждащо изживяване сред природата на България. Между 16 април и 16 юли пазарувай в ИКЕА за над 50 лева, плати безконтактно с Mastercard, регистрирай касовата бележка на ikea.bg и можеш да спечелиш една от следните награди:

Плащай безконтактно в CASAVINO и спечели

Купи една или повече бутилки българско вино от CASAVINO, плати с твоята Mastercard, издадена от ТФС, и участвай в ежеседмична томбола за 3 бутилки вино от избраните в DiVino TOP50 за 2020 г. В магазините ще намериш обозначени места, където ще можеш да пуснеш своя талон за участие. Всички условия и правила можеш да прочетеш на: https://casavino.bg/igra_otlichnici

Стани част от световната зелена коалиция Mastercard Priceless Planet

Над 4 милиона притежатели на карти с логото на Mastercard в България стават част от световната зелена коалиция Mastercard Priceless Planet, която се бори с климатичните промени.

За всяка безконтактна транзакция, която извършваш с твоята карта, Mastercard ще задели сума за засаждането на 100 милиона дървета на планетата в следващите 5 години. Научи повече повече повече на mastercard.bg/priceless.

2% cash back при плащане в THE COFFEE BOX

27.04.2021 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) получават 2% cash back при плащане онлайн в THE COFFEE BOX .

The Coffee Box е място за продажба селектирано прясно изпечено кафе Арабика. С техните прясно изпечени кафета може да си подарите едно истинско кафе изживяване, защото го заслужавате. The Coffee Box вярват, че висококачественото еспресо трябва да бъде приготвено с кафе от точно определен регион и подходящ процес на обработка.

Плащаме онлайн сметки към ОВЕРГАЗ

07.04.2021 г.

От 7 април 2021 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС) могат да плащат онлайн своите сметки към ОВЕРГАЗ за доставка на природен газ.

За да плащате онлайн сметки към ОВЕРГАЗ, е необходимо да регистрирате Вашия абонатен номер. Регистрацията и плащането се извършват чрез интернет профила или чрез мобилното приложение Transcard Mobile.

ОВЕРГАЗ е първата и най-мащабна частна компания за разпределение на природен газ в България с лицензии за 55 града. ОВЕРГАЗ обслужва над 60 хиляди домакинства, повече от 3300 индустриални клиенти и над 2000 училища, детски градини, болници, домове за социално слаби и възрастни хора и административни сгради.

Плащаме онлайн вноски по застраховки в БУЛСТРАД

25.03.2021 г.

От 17 март притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС), могат да плащат своите вноски по активни полици по всички видове застраховки, сключени с ЗАД БУЛСТРАД ВИГ, онлайн на www.bulstrad.bg.

Клиентите могат да платят онлайн и задължителната застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите, като избират начина на доставка на сертификата “Зелена карта” и стикера.

За да платите своите вноски, влезте на www.bulstrad.bg, изберете раздел “Плащане на вноски”, попълнете номера на Вашата полица и изберете желаната вноска за плащане.

Потребителите, които се регистрират на www.bulstrad.bg, могат да получават известия за предстоящи плащания чрез SMS или e-mail.

7% отстъпка от OFFLINE ENTERTAINMENT

19.03.2021 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 7% cash back при плащане в приключенските стаи на Offline Entertainment.

Offline Entertainment разполага с две приключенски стаи, пресъздаващи компютърните игри от типа „escape the room” в реални условия. Вие и Вашият отбор ще бъдете заключени в избраната стая в рамките на един час. Целта на играта е да намерите изхода от стаята, като преминете през поредица предизвикателства, логически игри и пъзели. Трябва да откриете уликите, да ги следвате, да огледате всеки детайл и да разкриете всички загадки, за да избягате от стаята. Играта е подходяща за всички възрасти.

Адресът на Offline Entertainment е: гр. София, ул. Русалка 4 .

20% отстъпка в солни стаи MEDISOL

15.03.2021 г.

Всички притежатели на дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 20% cash back при плащане в солни стаи Медисол – Пловдив.

Медисол предлага солна терапия в контролирана среда чрез най-съвременните технологии, които пресъздават микросредата на естествените солни пещери.

Центърът за здраве и красота Медисол се намира в гр. Пловдив, ул. Никола Карев 49-51.

Пазарувай с Mastercard в Метро и спечели

23.02.2021 г.

Пазарувай за поне 69 лева в Метро от 19.02 до 19.04.2021 г. Плати безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard. Регистрирай бележката за участие в кампанията „Ела разгрей и спечели“ на promo.metro.bg и можеш да спечелиш една следните награди:

Повече за кампанията „Ела разгрей и спечели“ на Mastercard и МЕТРО и нейните правила можеш да намериш тук.

Платете местните данъци и такси с Транскарт

18.02.2021 г.

Всички притежатели на дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да платят онлайн своите местни данъци и такси към общините: Столична, Варна, Бургас, Велико Търново и Перник.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение transcard mobile.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За повече информация натиснете тук.

Купи електронна винетка от Grabo.bg с Транскарт

17.02.2021 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да закупят електронна винетка от Grabo.bg и да платят със своята дебитна или кредитна карти, издадена от ТФС.

Grabo.bg предлага електронни винетки за пътни превозни средства от Категория 3:

Ако закупите винетка чрез Grabo.bg, ще получавате автоматично известие по e-mail, когато наближи изтичането на срока ѝ.

Можете да закупите електронна винетка предварително, но не по-рано от 30 дни преди желаната начална дата на валидност на винетката.

5% отстъпка от застрахователен брокер ДЖЕНИ` С КЪМПАНИ

01.02.2021 г.

Притежателите на всички дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 5% отстъпка от стойността на всяка платена вноска по застрахователна полица към ЗК Лев Инс АД в офиса застрахователния брокер Джени` с Къмпани в гр. София. Отстъпката се приспада на място срещу показване на валидна карта, издадена от ТФС, и важи за слените застрахователни продукти:

Офисът на застрахователния брокер Джени` с Къмпани се намира в гр. София, ул. Хан Пресиян 15.

Нови награди за клиентите с Транскарт Bcard

11.01.2021 г.

На 08 януари 2021 г. се извърши четвъртото, финално теглене на награди в кампанията „Носи българското в себе си!”, организирана от Националната картова и платежна схема Bcard.

41 притежатели на кредитни карти Транскарт Bcard спечелиха различни награди във финалното теглене – 4 ваучера за уикенд почивки в България, 3 ваучера за преживяване и 34 предметни награди.

В рамките на кампанията „Носи българското в себе си!” клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис АД спечелиха общо 162 награди. Целта на кампанията беше да се насърчи плащането с национални платежни карти в България.

Промени в ценовите листи от 01.04.2021 г.

08.01.2021 г.

На 07.01.2021 г. Съветът на директорите на Транскарт Файненшъл Сървисис АД взе решение за промени в ценовите листи към рамковите договори, сключени с физически и юридически лица. Промените влизат в сила от 01.04.2021 г.

Тук можете да видите променените ценови листи:

Архив на новините