Новини

Архив за 2013 г.

16.12.2013 г.

Изплатихме натрупания cash back за 2013 година

На 13.12.2013 година Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2013 година. Изплатените пари могат да се ползват за нови покупки с картата или да се изтеглят в брой. Всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД, осигуряват на клиентите отстъпки до 10% при пазаруване в България.

Пожелаваме Ви весела Коледа, здраве и успехи през Новата 2014 година.

04.12.2013 г.

Плащаме задължения към Столична община онлайн и без разноски

От 4 декември 2013 година клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС) могат да плащат онлайн следните видове местни данъци и такси към Столична община:

  • данък върху недвижимите имоти
  • данък върху превозните средства
  • данък върху наследствата
  • данък при придобиване на имущества по дарение и по възмезден начин
  • патентен данък
  • туристически данък
  • такса за битови отпадъци
  • такса за притежаване на куче
  • такса за административни услуги
  • глоби, санкции и неустойки по закона за местните данъци и такси.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в системата за онлайн плащания на ТФС trans@home. Процедурата за регистрация и плащане на местни данъци и такси е описана тук.

 

01.11.2013 г.

Стартира рекламна кампания на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД

В края м. октомври 2013 година стартира рекламна кампания на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС). Целта на кампанията е да представи по атрактивен начин разнообразните възможности за плащане на стоки, услуги и битови сметки с издадените от ТФС карти – на кредит, с търговски отстъпки, онлайн, от мобилен телефон или таблет. Важно е да се знае, че всички видове плащания са без такси. Представена е и новата програма bonus, при която лоялните клиенти на ТФС всеки месец получават намаление на лихвите по кредитите.

01.11.2013 г.

Актуализирани са общите условия по рамковите договори

На 01.11.2013 г. влизат в сила промени в общите условия по рамковите договори, сключвани между клиентите и Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС). Промените са свързани с актуализацията на текстове, регламентиращи реда за уведомяване при неразрешени или неточно изпълнени платежни операции, обхвата на вземанията, които могат да се обявяват за предсрочно изискуеми при неизпълнение на задълженията по сключения рамков договор, реда за решаване на спорове във връзка с предоставяните от ТФС платежни услуги.

 

16.10.2013 г.

Подгответе Вашия автомобил за зимата с 10% отстъпка

В периода от 15.10.2013 г. до 15.01.2014 г. веригата автосервизи MOTOEXPERТ предлага 10% отстъпка при плащане с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД. Промоционалната отстъпка е 10 пъти по-висока от стандартния cash back.

Веригата MOTOEXPERТ включва 21 автосервиза в цялата страна, в които можете да получите комплексен ремонт и професионално обслужване на Вашия автомобил и да закупите висококачествени авточасти, консумативи и аксесоари от реномирани производители. Повече информация за MOTOEXPERT можете да научите на www.motoexpert.bg.

Промоционалната отстъпка не е валидна за обектите от веригата MOTOEXPERТ в градовете Варна, Кърджали и Сливен и в Автоцентър Renault (Стара Загора).

 

12.08.2013 г.

Пазарувайте с 3% отстъпка във верига аптеки Адонис

Ползвайте 3% отстъпка при плащане с Вашата кредитна карта trans.card или платежна карта trans.pay MasterCard в аптеки Адонис. Предложението е в сила от 12 август 2013 г. до 12 ноември 2013 г.

Веригата Аптеки Адонис включва 6 обекта в София и Русе. В аптеките от веригата можете да откриете богата лекарствена номенклатура, разнообразие от козметични и санитарни изделия и консумативи, продукти за бебето и детето и богата гама от био-продукти.

Повече информация за Аптеки Адонис можете да получите на: www.adonis.bg.

 

30.07.2013 г.

Плащаме сметките към „Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД с trans.card и trans.pay

От началото на м. август 2013 всички битови и фирмени абонати на „Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД (ВиК Сливен) ще могат да плащат онлайн без такси месечните си сметки с всички видове платежни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС).

За да плащате онлайн месечните си сметки към ВиК Сливен, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки на ТФС. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете „ВиК Сливен”, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст. При регистрация на фирмен абонат към абонатния номер, посочен в известието, което сте получили на хартия, прибавете 500000.

15.07.2013 г.

Стартира програма bonus на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД


На 15.07.2013 г. стартира програма bonus за лоялните клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД.

Всеки месец лоялните клиенти на дружеството, които са се регистрирали за участие в програмата, ще получават специален bonus:

  • 5 % намаление на лихвата по trans.card Classic и trans.card MasterCard Standard
  • 10% намаление на лихвата по trans.card Gold и trans.card MasterCard Gold.

20.06.2013 г.

global.transfer – прехвърляте пари онлайн от всички карти Maestro, MasterCard, VISA и VISA Electron

Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД Ви осигурява възможност да прехвърляте пари онлайн от всички карти със знаците Maestro, MasterCard, VISA и VISA Electron, издадени както в България, така и в чужбина, по всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД.

Прехвърлянето на пари се извършва в реално време и с високо ниво на сигурност чрез виртуално терминално устройство ПОС на Банка ДСК. Получателят на парите може да ползва прехвърлената по неговата карта сума веднага.

 

17.06.2013 г.

Плащаме месечните сметки към компанията за охранителна дейност ASP Ltd. с trans.card и trans.pay

От 17 юни 2013 г. всички клиенти на компанията за охранителна дейност ASP Ltd. могат да плащат онлайн месечните си сметки за ползваните услуги с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС).

За да плащате онлайн месечните си сметки към ASP Ltd., е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС). За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете „ASP Ltd.” и попълнете необходимите данни.

ASP Ltd., продължител на успешната история на „АСО-ПИРЕЛИ” ЕООД, е фирма с традиции, утвърдила се на пазара на охранителните услуги в България. Вече 20 години компанията предлага на своите клиенти, български и международни бизнес партньори, висококачествени охранителни решения в зависимост от техните конкретни нужди и необходимост.
Повече за информация за ASP Ltd. можете да получите на www.aso-pireli.com.

29.04.2013 г.

По-висока отстъпка при пазаруване в магазините на Ташев-Галвинг

Всички клиенти, които пазаруват с картите, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД, в магазините на Ташев-Галвинг ООД в София и Бургас, ще получат нова по-висока търговска отстъпка в размер на 2%. Новата отстъпка е в сила от 01.05.2013 до 31.01.2014 г.

В магазините на Ташев-Галвинг ООД се предлагат над 50 000 артикула професионална техника, ръчни и електроинструменти и консумативи за тях, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и други. В складовата база на фирмата можете да намерите богато разнообразие от ВиК материали, бойлери, изолации, метални тръби, винкели и профили за строителството, арматура, тухли и плочи за външна настилка.

Ташев-Галвинг ООД е дистрибутор на 14 и директен вносител на още 28 търговски марки. Фирмата е изключителен представител за България на STEINEL – най-големия производител в света на пистолети за горещ въздух и топло лепене, както и на COLLOMIX – водещ германски производител на професионални бъркалки за строителството.

Ташев-Галвинг ООД предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз за продуктите на редица търговски марки, сред които: STEINEL, COLLOMIX, TECNOMEC, MAKITA, STIHL, SPARKY, GIS, CITY PUMPS, FESTOOL, REMS, DECA, BOSCH, PROTOOL, VIKING, DEWALT, SCHEPPACH, DIATEC, MAKTEC и МЗТ ИЗВОР.

Ташев-Галвинг ООД предоставя на клиентите си и услуги като: отдаване под наем на машини и консумативи за тях, заточване на циркулярни дискове, разкрояване на дървени плоскости, рязане на метали по размер, нарязване на тръбна резба и др.

Повече информация за Ташев-Галвинг ООД можете да получите на www.tashev-galving.com.

 

09.04.2013 г.

Прехвърляне на пари онлайн между всички видове карти, издадени от ТФС

Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС) Ви осигурява възможност да прехвърляте пари онлайн по всички видове карти, издадени от ТФС – Ваши или на друго лице.

Прехвърлянето на пари между картите се извършва в реално време, а получателят на сумата може да я ползва веднага.

Прехвърлянето на пари се извършва от Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС. Натиснете бутона „Вход за клиенти” и въведете данните на картата, от която искате да прехвърлите парите. Натиснете линка “Прехвърляне на пари” и попълнете нареждането, като посочите номера на картата, по която желаете да прехвърлите парите и трите имена на получателя. Потвърдете операцията с е-ПИН кода на картата, от която прехвърляте парите.

От средата на м. май 2013 г. притежателите на смартфони и таблети могат да прехвърлят пари по всички видове карти, издадени от ТФС, чрез новата версия на мобилното приложение trans@phone. За да прехвърлите пари чрез trans@phone, е необходимо да влезете в меню „Плащане” на приложението, да натиснете бутона „Прехвърляне на пари” и да попълните сумата, номера на картата и трите имена на получателя.

 

22.02.2013 г.

Рекламна кампания на Транскарт в софийското метро

 

На 11 февруари 2013 г. стартира рекламната кампания на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД в софийското метро.

Кампанията е с продължителност 1 месец.

Снимки от кампанията можете да намерите в профила ни във Facebook.

10.01.2013 г.

Пазарувайте с 5% отстъпка в мебелни магазини HOMEY

От началото на 2013 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД  получават 5% отстъпка при плащане с кредитни карти trans.card или платежни карти без кредит trans.pay MasterCard в мебелните магазини Homey. Отстъпката важи за всички стоки, с изключение на тези, включени в текущи промоции.

Повече информация зa  мебелните магазини Homey можете да получите тук: www.homey.bg.
 

09.01.2013 г.

Пазарувайте с отстъпки във виртуалния мол Scoretwice

scoretwice logo

От началото на месец януари 2013г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД могат да пазаруват с картите си онлайн във виртуалния мол Scoretwice.

Scoretwice Ви осигурява атрактивни цени, търговски отстъпки и горещи промоционални оферти за бяла и черна техника, мебели, облекло, обувки, храни, напитки, подаръци, аксесоари и най-разнообразни услуги от десетки търговци.

За да пазарувате във виртуалния мол Scoretwice, е необходимо да регистрирате еднократно Вашата карта, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД. След успешната регистрация всички заявени от Вас стоки и услуги ще се плащат автоматично от картата. За повече информация натиснете тук.

 

Архив на новините