Получавай пенсията си по карта
тегли пари от банкомат
без такси

получаване на пенсии и обезщетения по Транскарт

 

Заявете получаване на пенсията си по дебитна карта, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).
По този начин Вие:

  • няма да чакате на опашки за получаване на пенсията;
  • ще теглите пари от банкоматите в България без такси;
  • ще плащате битовите си сметки чрез интернет без такси;
  • ще пазарувате в стотици магазини в България с отстъпки до 30%;
  • ще пазарувате чрез интернет без такси.

Как да заявя получаване на пенсията си по дебитна карта, издадена от ТФС?

  1. Попълнете онлайн Заявление за издаване на дебитна карта trans.cash Debit Mastercard. До 3 работни дни ще получите телефонно обаждане от ТФС с подробни указания за начина на получаване на картата. Получаването на картата става в най-удобната за Вас пощенска станция или в офиса на ТФС.
  2. След като получите картата, попълнете Заявление за промяна на начина за получаване на пенсията.
  3. ТФС ще открие Ваша лична платежна сметка, свързана с Вашата дебитна карта. Обадете се на денонощните телефони на ТФС и заявете Удостоверение за открита платежна сметка. ТФС ще изготви удостоверението и ще Ви го достави безплатно на Вашия адрес. Ако желаете, можете да заявите удостоверението на e-mail: office@tfs.bg
  4. Подайте попълненото Заявление за промяна на начина за получаване на пенсията и приложеното към него Удостоверение за открита платежна сметка в териториалното поделение на Националния осигурителен институт (НОИ), което изплаща пенсията Ви.

Допълнителни възможности

Вие можете да подадете Заявление за промяна на начина за получаване на пенсията и в офиса на ТФС на адрес: гр. София, бул. Мадрид 17

Освен основната пенсия, Вие можете да получавате по дебитната карта и други видове обезщетения и помощи, например допълнителни пенсии, болнични, помощи за безработица и други. За целта е необходимо да заявите пред НОИ, Вашия работодател или друга институция данните за Вашата лична платежна сметка, открита от ТФС.

transcash debit Mastercard

Тегли пенсията от банкомат без такси!