Платени
SMS услуги

Само по желание

Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) Ви предоставя напълно безплатно подробна информация за Вашите карти – текущо състояние, задължения, месечни извлечения, извършени операции и други.

При желание Вие можете да заявите и някои от следните платени SMS услуги:

SMS известяване при транзакция и получаване на превод

ТФС може да Ви уведомява чрез SMS при всяко извършване на платежна операция с Вашата карта и при получаване на банков превод. Тази услуга Ви предлага допълнителна сигурност. При получаване на SMS за транзакция с Вашата карта, която Вие не можете да разпознаете, е необходимо незабавно да се свържете с денонощния контактен център на ТФС.

Вие можете да заявите услугата от Вашия интернет профил, раздел „Известяване”, подраздел „SMS известяване”.

SMS известяване при възникване и/или плащане на битова сметка

В случай че заявите тези услуги, ще получавате SMS при възникване и/или плащане на битова сметка. Услугите могат да се заявят от Вашия интернет профил:

В случай че сте се заявили SMS известяване при възникване на битова сметка, в съобщението ще получавате уникален 4-цифрен код. Върнете SMS с този код на телефон 170017 и битовата Ви сметка ще бъде платена автоматично.

@info

С тази услуга получавате кратка информация за:

Изпратете SMS с текст @info от Вашия мобилен телефон, регистриран в ТФС, на кратък номер 170017 (за всички мобилни оператори) и ще получите SMS с описаната по-горе информация.

При всички платени SMS услуги таксата за едно SMS съобщение е 0.15 лева.