Новини

Архив за 2019 г.

10% cash back от БАТЕРИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

18.12.2019 г.

Притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 10% cash back при плащане в магазин за акумулатори БАТЕРИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

Магазин БАТЕРИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ се намира на бул. Цветан Лазаров 4 в София. Магазинът предлага стартерни акумулаторни батерии на марките Forse, Exide, Moll, Berga, Tab, Mutlu, Autopower и всичко свързано с тяхната поддръжка.

20% cash back в ключарски сервиз KEYMAN София

17.12.2019 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 20% cash back при плащане в ключарски сервиз KEYMAN.

Ключарски сервиз KEYMAN се намира на ул. Самоковско шосе 1Ж в София. KEYMAN предлага автоключарски услуги, аварийна ключарска помощ, отключване и профилактика на каси и сейфове, ремонт на дистанционни, изработка на изгубени ключове на място, монтаж и ремонт на заключващи системи и др.

Изплатихме натрупания cash back за 2019 година

16.12.2019 г.

На 12.12.2019 година Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2019 година.

Програмата cash back е едно от ключовите предимства на първите български кредитни карти с марката Транскарт. Всички притежатели на кредитни, дебитни и бизнес карти, издадени от ТФС, получават търговски отстъпки до 30% при пазаруване в повече от 1000 търговски обекта в цяла България. В списъка с търговските обекти са включени водещи магазини за черна и бяла техника, обзавеждане, облекло, хранителни стоки, както и аптеки, бензиностанции, хотели, интернет магазини и други.

Натрупаните отстъпки се изплащат по картите на клиентите всяка година преди Коледа. Изплатените пари могат да се ползват веднага – за нови покупки с картата или да се изтеглят в брой.

10% cash back от Theater.BG

25.11.2019 г.

От 25 ноември до 31 декември 2019 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в онлайн магазина за театрални билети Theater.BG.

Theater.BG е потребителски ориентиран театрален уеб портал, в който всички любители на театъра могат да се информират за новостите и текущите програми на любимите си театри, да си закупят билети, да коментират любимите си постановки.

Ползвайте Вашия IBAN при преводи по картата

01.11.2019 г.

Уважаеми клиенти,

Напомняме Ви, че всяка карта, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), е свързана с платежна сметка, обозначена с индивидуален IBAN номер. За да заредите Вашата карта с пари по банков път, е необходимо да наредите превод към Вашата платежната сметка в ТФС, обозначена с IBAN.

Вашия IBAN ще видите:

Уведомяваме Ви, че на 15.11.2019 г. банковата сметка на ТФС в Банка Пиреос се закрива и няма да може да се ползва за преводи на пари по нея.

Бляскава Коледа с IKEA и Mastercard

01.11.2019 г.

Пазарувай за поне 60 лева в IKEA от 1 ноември до 1 декември 2019 г. Плати безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard. Регистрирай бележката за участие в кампанията „Бляскава Коледа“ на www.ikea.bg/koledaudoma.

Един от участвалите ще спечели празнична декорация на стойност 600 лева, а още двадесет участника ще спечелят ваучери за пазаруване в IKEA на стойност 50 лева. Всяка регистрирана бележка увеличава шанса за печалба.

Повече за кампанията на IKEA и Mastercard и нейните правила можеш да намериш тук.

Готови за Коледа

31.10.2019 г.

Пазарувай за поне 20 лева в МЕТРО от 23 октомври до 31 декември 2019 г. Плати безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard. Регистрирай бележката за участие в кампанията „Готови за Коледа“ на promo.metro.bg.

Двадесет участника ще спечелят ваучери за пазаруване в МЕТРО на стойност 200 лева. Всяка регистрирана бележка увеличава шанса за печалба.

Повече за кампанията на Mastercard и МЕТРО и нейните правила можеш да намериш тук.

Транскарт Файненшъл Сървисис откри нов офис

04.09.2019 г.

В началото на месец септември Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) откри нов офис за обслужване на клиенти, който се намира в град София на бул. Мадрид No17.

В новия офис на ТФС можете:

От 07.10.2019 г. офисът на ТФС на бул. Черни връх 43 в София няма да обслужва клиенти.

10% cash back в салон за красота Shine Beauty – София

08.08.2019 г.

От 08 август 2019 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back в салон за красота Shine Beauty.

Shine Beauty се намира на ул. Йерусалим 15 в София. Повече за салона за красота можете да намерите тук.

Промени в общи условия и ценови листи

28.06.2019 г.

На 26.06.2019 г. съветът на директорите на Транскарт Фейненшъл Сървисис АД взе решение за промени в общите условия и ценовата листа по рамковия договор за предоставяне на платежни услуги и потребителски кредити и в ценовата листа по рамковия договор за предоставяне на платежни услуги и кредити на юридическо лице.

Тук можете да видите промените:

общи условия по рамков договор за предоставяне на платежни услуги и потребителски кредити в сила от 01.09.2019 г.

ценова листа по рамков договор за предоставяне на платежни услуги и потребителски кредити в сила от 01.09.2019 г.

ценова листа по рамков договор за предоставяне на платежни услуги и кредити на юридическо лице в сила от 01.09.2019 г.

10% cash back от фолиа за прозорци LLumar

27.06.2019 г.

От 26 юни 2019 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане от LLumar България.

LLumar България се намира на ул. Черковна 105 в София и предлага широка гама от фолиа за автостъкла и защита на боята, фолиа за стъкла за административни и жилищни сгради, фолиа за сигурност и безопасност, анти-графити и декоративни фолиа.

Transcard Mobile с нов дизайн и push нотификации

21.06.2019 г.

От 15.06.2019 г. в Google Play и App Store е налична нова версия на Transcard Mobile – мобилното приложение на Транскарт Файненшъл Сървисис.

Приложението е с нов дизайн и нова функционалност за известяване – push нотификации – при плащане с карта, битови сметки, нареждане и получаване на преводи, месечно извлечение и други.

За да инсталирате Transcard Mobile напълно безплатно, натиснете тук. В случай че имате Transcard Mobile, но нямате достъп до новите функционалности, актуализирайте ръчно версията на приложението.

5% cash back от SOUNDCAST

03.06.2019 г.

От 03 юни 2019 г. до 02 август 2019 г. всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават промоционална търговска отстъпка (cash back) в размер на 5% при плащане в магазин SOUNDCAST в Sofia Ring Mall, както и онлайн на www.feelthesolidsound.com.

SOUNDCAST е американска марка премиум аудио продукти. Вече повече от десетилетие SOUNDCAST създава висококачествени безжични аудио продукти с безкомпромисно качество на звука, които са устойчиви на атмосферните условия и позволяват на любителите на музиката да ѝ се насладят където и когато поискат.

Бързи и радостни с Mastercard и МЕТРО

20.05.2019 г.

Пазарувай за поне 79 лв. в МЕТРО от 15 май 2019 г. до 30 юни 2019 г. Плати безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard. Регистрирай бележката за участие в кампанията „Бързи и радостни“ на promo.metro.bg.

Двама участници от регистрираните за периода ще бъдат изтеглени за 2-минутно екстремно „пазаруване“ в МЕТРО. Който от двамата занесе продукти на по-голяма стойност (не повече от 7900 лв. с ДДС) на касата, ги печели безплатно! Вторият участник печели един от продуктите, с които е финиширал.

Повече за кампанията на Mastercard и МЕТРО и нейните правила можеш да намериш тук.

Спечели награди с Транскарт Mastercard

07.05.2019 г.

Пазарувай безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard от бензиностанции OMV в периода 15 април – 15 май или 16 май – 16 юни за обща стойност на транзакциите от минимум 89 лв. за един период и участвай в томбола за криуз в Средиземно море и още награди. Как да се включиш в томболата и повече за кампанията на Mastercard и OMV можеш да намериш тук.

Пазарувай в ИКЕА за над 60 лв. и плати безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard от 22 април до 22 юли. Участвай в томбола за семеен уикенд в Швеция и още награди. Как да се регистираш за участие и повече за кампанията на Mastercard и ИКЕА можеш да намериш тук.

5% cash back в Работилница за усмивки – София

23.04.2019 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в сладкарница Работилница за усмивки.

Работилница за усмивки се намира на ул. Цветна градина 39-41 в град София и предлага сладки изкушения в здравословен вариант от подбрани натурални и био продукти. Повече за сладкарницата можете да намерите тук.

50 лева лимит за безконтактно плащане без ПИН

12.04.2019 г.

От 12.04.2019 г. Mastercard увеличава максималната сума за безконтактно плащане на ПОС-терминал в България без въвеждане на ПИН код – от 25 на 50 лева. При безконтактно плащане на суми над 50 лева ще се изисква въвеждането на ПИН.

Промяната важи за всички безконтактни кредитни и дебитни карти Mastercard, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Предвид необходимото технологично време, в определени търговски обекти е възможно промяната да бъде извършена с известно забавяне.

Пътувай в градския транспорт с Mastercard

22.03.2019 г.

Oт 15.03.2019 г. всички притежатели на кредитни и дебитни карти Mastercard, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да се възползват от специалното предложение при закупуване на карти за градски транспорт с MPASS – онлайн решението на Център за градска мобилност.

Влез на www.sofia.mpass.bg и се регистрирай в MPASS, запази своята Mastercard в профила си за следващи плащания и вземи промо код за безплатна карта при следваща покупка!

Спести си чакането на опашки на касите и търсенето на стотинки и вземи лесно и бързо онлайн дневната си или нощна карта за градски транспорт през телефона.

Запази твоята Mastercard като платежен инструмент.

Научи повече.

5% cash back от Кино & Вино

15.03.2019 г.

От 15 март 2019 до 14 юни 2019 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% промоционален cash back при плащане в онлайн магазина Кино & Вино.

Кино & Вино се занимава със селекция, внос и продажба на подбрани вина от малки изби в Италия. Портфолиото на Кино & Вино включва повече от 50 етикета на вина от Тоскана, Сицилия, Пулия, Трентино-Алто Адидже, Венето, Марке, Пиемонт и други.

До 10% отстъпка в ТЕХНОПЛЮС София

21.02.2019 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават до 10% отстъпка при плащане в магазин за техника ТЕХНОПЛЮС София. Отстъпката се приспада на място от цената на покупката и е както следва:

7% – за уреди с транспортни дефекти,

10% – за уреди без транспортни дефекти.

ТЕХНОПЛЮС разполага с един търговски обект в София на ул. Тодор Каблешков 97. Основна дейност на ТЕХНОПЛЮС е внос на бяла техника и уреди за вграждане с нарушен търговски вид от марките: AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, ТЕКА, LG, SIEMENS, BOSCH, MIELE. Уредите, които се предлагат в магазина, са нови и са произведени за страни от Западна Европа – Франция, Германия, Англия, Италия, Белгия, Холандия и др.

Плащаме онлайн местни данъци и такси

05.02.2019 г.

Притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да плащат онлайн местни данъци и такси към общините: Столична, Варна, Бургас, Велико Търново и Перник.

Плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение Transcard Mobile.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За повече информация натиснете тук.

10% cash back в онлайн магазин MIG

01.02.2019 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в онлайн магазина за дамско спортно облекло www.mig-bg.com.

MIG Wear е компания, която произвежда ръчно-шити, дизайнерски J-Bodies. Всички бодита са с уникален десен и се произвеждат само в лимитирани серии и бройки. Изработени са от висококачествени италиански платове – стягащи и леки, подходящи за всеки вид спорт или събитие.

5% cash back в езиков център ШАРЕН – Стара Загора

29.01.2019 г.

Притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в езиков център ШАРЕН – Стара Загора.

Езиков център ШАРЕН се намира на бул. Княз Александър Батенберг 28 в Стара Загора. Центърът предлага курсове по общ, разговорен и бизнес английски език, подходящи за деца и възрастни.

5% cash back от AUTO-KART

14.01.2019 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back в магазина за картинг и автомобилна екипировка AUTO-KART, както и онлайн на store.auto-kart.com.

В AUTO-KART екип от картинг и автоентусиасти ще Ви предложи богат избор екипировка за нуждите на всеки състезател и любител на високите скорости на достъпни цени без компромис в качеството.

Архив на новините