Новини

Архив за 2016 г.

Плащаме местни данъци и такси към община Варна

22.12.2016 г.

От 22 декември 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да плащат онлайн местни данъци и такси към община Варна.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в системата за онлайн плащания на ТФС trans@home. Процедурата за плащане на местни данъци и такси можете да намерите тук.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

Достъпни за плащане са и задълженията към Столична община, община Велико Търново и община Перник.

Да подкрепим пострадалите в Хитрино с онлайн дарения!

12.12.2016 г.

Всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да се включат в кампанията на Българския червен кръст (БЧК) за подпомагане на пострадалите в Хитрино с онлайн дарения на средства от картите си.

За да дарите определената от Вас сума, влезте в интернет страницата на БЧК – www.redcross.bg, раздел „Искам да помогна”, подраздел „Дарете сега”. Изберете „Дарение с Транскарт”, въведете Вашето име и сумата, изберете каузата „БЧК – БЕДСТВИЯ АВАРИИ И КАТАСТРОФИ“ и натиснете бутона „Направи дарение”. Ще бъдете пренасочени към защитения информационен модул на ТФС, където трябва да въведете данните на Вашата карта и да потвърдите плащането.

ТФС не събира никакви такси при дарения на суми чрез интернет страницата на БЧК.

Изплатихме натрупания cash back за 2016 година

09.12.2016 г.

На 06.12.2016 година Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2016 година. Изплатените пари могат да се ползват веднага – за нови покупки с картата или да се изтеглят в брой.

Кредитните карти trans.card са първите кредитни карти в България, с които картодържателят получи възможност да ползва отстъпки при пазаруване. Днес всички клиенти на ТФС ползват търговски отстъпки до 30% при пазаруване в България – независимо дали плащат с изгодните национални кредитни карти trans.card, с престижните международни кредитни карти trans.card MasterCard, със специално създадените за сигурно пазаруване в интернет платежни карти trans.pay MasterCard или с изключително атрактивните дебитни карти trans.cash MasterCard, при които тегленето на пари от всички банкомати в България е без такси.

Вижте нашите специални Коледни отстъпки при пазаруване с всички карти, издадени от ТФС.

Зареждаме картите си с пари чрез ePay – вече и с Transcard Mobile

07.12.2016 г.

От началото на месец декември 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да зареждат картите си с пари чрез системата ePay с мобилното приложение Transcard Mobile.

За да ползвате услугата, влезте в Transcard Mobile, изберете раздел „Плащания” и натиснете бутона „Зареждане чрез ePay”. На следващия екран попълнете сумата и натиснете бутона „Продължи към ePay”. Ще бъдете насочени към екран на ePay, съдържащ данните на плащането. На този екран трябва да изберете един от следните начини на плащане:

Ако на Вашето мобилно устройство е инсталирано приложението ePay.bg Mobile, можете да изберете първата възможност. Ще се стартира ePay.bg Mobile, където трябва да завършите зареждането, като следвате указанията на приложението.

Ако изберете втората възможност за зареждане на пари – с банкова карта, ще бъдете насочени към интернет страницата на ePay, в която трябва да въведете Вашето потребителско име и парола за системата ePay и да потвърдите плащането.

Сумата, заредена чрез ePay, ще се отрази по Вашата карта незабавно.

За да инсталирате Transcard Mobile напълно безплатно, натиснете тук. В случай че имате Transcard Mobile, но не виждате новата услуга, е необходимо да актуализирате версията на мобилното си приложение.

20% cash back в Шоколадова къща Valentino chocolatier

07.12.2016 г.

През целия месец декември 2016 година ползвате промоционален cash back в размер на 20% в магазините Шоколадова къща Valentino chocolatier при плащане с карта, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Шоколадова къща Valentino chocolatier разполага с два магазина в град София на бул. Никола Вапцаров №27 и на ул. Николай Хайтов №2. Магазините са едни от първите в страната, които предлагат ръчно изработен белгийски шоколад. Шоколадова къща Valentino предлага над 120 вида шоколадови бонбони — пралини, трюфели, галет, марципани, белгийски мидички, плодови дражета, нуга, направени в белгийската работилница Valentino.

20% отстъпка в Драматичен театър и Държавна опера Варна

06.12.2016 г.

От 1 декември 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 20% отстъпка при закупуване на билети на касите на Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ – Варна и Държавна опера – Варна. Отстъпката се приспада на място от сумата на плащането.

Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ е основан през 1921 г. като общински професионален театър. В продължение на повече от девет десетилетия той води успешен диалог със своята публика, търси нови форми на театралния език при реализирането на пиеси както от световната и българската класика, така и от съвременната драматургия.

Държавната опера във Варна е създадена на 1 август 1947 година. Нейният репертоар обхваща значителна част от оперното наследство на XVIII и XIX век, както и съвременни заглавия.

Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ и Държавна опера – Варна се намират на пл. Независимост №1 в черноморската столица.

До 5% cash back в супермаркети ЕВРОПА през декември

06.12.2016 г.

От 1 до 31.12.2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават до 5% промоционална търговска отстъпка (cash back) при пазаруване в супермаркети ЕВРОПА. Размерът на отстъпката зависи от сумата на покупката и е както следва:

1% – за покупки до 10 лева

3% – за покупки от 10,01 до 30 лева

5% – за покупки над 30 лева.

Търговска верига ЕВРОПА разполага с 6 супермаркета в София и по един в градовете Ботевград и Своге. Адресите на търговските обекти можете да намерите тук.

10% cash back в магазин От А до Я за Вашето бебе

05.12.2016 г.

От 01 до 31 декември 2016 година получавате двойно по-голям cash back в размер на 10% при пазаруване в магазин От А до Я за Вашето бебе с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Магазин От А до Я за Вашето бебе се намира в ж.к. Люлин 5, бл. 549 на бул. Панчо Владигеров в София. В магазина можете да намерите голямо разнообразие от стоки за Вашето бебе: от бебешки колички, столчета за кола, кошари, играчки, столчета за хранене, до бебешки шишета, биберони, дрехи, спални комплекти, пелени и много други.

6% cash back в строителни хипермаркети PRAKTIS

02.12.2016 г.

От 01 до 31.12.2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват промоционален cash back в размер на 6% при плащане в строителни хипермаркети PRAKTIS.

Верига строителни хипермаркети PRAKTIS включва 7 търговски обекта в София, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Хасково и Видин. Магазините предлагат богат асортимент от строителни материали, фаянс, теракота, гранитогрес, инструменти за ремонт, бои, декорации и др. Повече за PRAKTIS можете да намерите тук.

5% cash back в ТЕХНО МИКС през декември

02.12.2016 г.

От 1 до 31 декември 2016 година притежателите на всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват промоционална отстъпка (cash back) в размер на 5% при плащане в магазините ТЕХНО МИКС в София, както и онлайн на www.tehnomix.bg.

В магазините от веригата ТЕХНО МИКС се предлага голямо разнообразие от техника: уреди за вграждане, хладилници, готварски печки, микровълнови фурни, съдомиялни машини, перални и сушилни машини, бойлери, климатици, прахосмукачки, уреди за здраве и красота, малки кухненски уреди, телевизори и др.

До 10% отстъпка от туристическа агенция Royal Travel

01.12.2016 г.

През целия месец декември 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват следните промоционални отстъпки от туристическа агенция Royal Travel:

10% отстъпка за Нова Година 2017 в Сокобаня, Сърбия

10% отстъпка за почивка в Гоа, Индия

5% отстъпка за Нова Година 2017 в Кипър

5% отстъпка за Нова Година 2017 в Тунис

5% отстъпка за Нова Година 2017 в Москва и Санкт Петербург

5% отстъпка за Нова Година 2017 в Дубай

5% отстъпка за Нова Година 2017 в Хавана и Варадеро

5% отстъпка за почивка в Мексико

5% отстъпка за Нова Година 2017 в Белек, Турция

100 лв. отстъпка за екскурзия в Златния триъгълник, Индия

100 лв. отстъпка за екскурзия „Индия – Страна на контрастите“

50$ отстъпка за екскурзия в Камбоджа и Виетнам

70 лв. отстъпка за екскурзия в Москва и Санкт Петербург

Отстъпката се приспада на място от сумата на плащането.

Туристическа агенция Royal Travel е туроператор и туристически агент с удостоверение от Министерството на икономиката на Република България. В своята дейност Royal Travel предлага широка гама от туристически услуги: хотелски резервации, трансфери, летни и зимни почивки в страната и чужбина, разнообразни екскурзии в България и близки и далечни страни, СПА и балнеоложки туризъм, детско-юношески екскурзии в страната и чужбина, оказва съдействие при издаване на визи за Русия, Дубай, ЮАР, Тайланд, Китай.

10% cash back от мъжка мода ELITE Collection

29.11.2016 г.

От 16 ноември 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 10% cash back при плащане в магазина за мъжка мода ELITE Collection.

Магазин ELITE Collection се намира в София на бул. Витоша №118. ELITE Collection е специализирана в производството на широка гама мъжка конфекция. Магазинът предлага сезонни колекции съобразени с модните тенденции в мъжкото облекло и очакванията на съвременния мъж за комфорт, качество и стил.

5% cash back в магазин Био Дарове

28.11.2016 г.

От 17 ноември 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 5% cash back при плащане в магазин Био Дарове.

Mагазин Био Дарове се намира в София на ул. Екзарх Йосиф №22. Магазинът предлага голямо разнообразие от биосертифицирани продукти: храни, напитки, супер храни, хранителни добавки; дървени играчки; етерични и базови масла; био козметика за бебета, деца и възрастни; пантофки от естествена кожа; книги за родители и здравословно хранене, лампи и свещници от хималайска сол и др.

До 5% отстъпка в оптики Лилия

24.11.2016 г.

От месец ноември 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават до 5% отстъпка при покупка в оптики Лилия. Отстъпката се приспада на място от цената на покупката и е както следва:

2% – за очни капки и разтвори за лещи,

5% – за всички останали артикули.

Оптики Лилия разполагат с два търговски обекта в гр. Велико Търново, ул. „Георги Бакалов“ №6Г и в гр. Горна Оряховица, ул. „Иван Вазов“ №4. Повече за оптики Лилия можете да намерите тук.

До 10% cash back в магазини Денс

18.11.2016 г.

От 15 ноември 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават до 10% cash back във верига магазини за дамска мода Денс. Размерът на търговската отстъпка се определя в зависимост от общата сума на покупките с Вашата карта в магазините Денс за последната година, както следва:

до 1 000 лв. вкл. – 5%,

над 1 000 лв. – 10%.

Модна къща Денс разполага с верига магазини за дамско облекло. Повече за магазините можете да намерите тук.

До 5% отстъпка от обзавеждане за баня БОЙ-МАР

02.11.2016 г.

От месец ноември 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% отстъпка от магазин за обзавеждане за баня БОЙ-МАР. Отстъпката се приспада на място от цената на покупката и не включва стоки в промоция.

Магазин за обзавеждане за баня БОЙ-МАР 2011 се намира в София, бул. Сливница №31А. Магазинът предлага голямо разнообразие от теракота, фаянс, санитарен фаянс, гранитогрес и пълно обзавеждане за баня. Повече информация за БОЙ-МАР можете да намерите тук.

10% cash back в аптеки ПУЛС – Бургас

01.11.2016 г.

От 18 октомври 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 10% cash back в аптеки ПУЛС – Бургас.

Денонощни аптеки ПУЛС включват два търговски обекта в град Бургас в к-с Изгрев бл. 168 и в к-с Славейков бл. 77. Аптеките работят с рецепти по НЗОК и предлагат богато разнообразие от лекарствени продукти, козметика, медицински консумативи, хранителни добавки, санитарно-хигиенни продукти и др.

До 7% отстъпка от мебели ЕВРОДОМ

31.10.2016 г.

От 14 октомври 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават следните отстъпки от магазина за мебели ЕВРОДОМ Бургас:

7% за кухни ЕВРОДОМ,

5% за всички останали стоки.

Отстъпката се приспада на място от цената на покупката и не включва стоки в промоция.

Магазин за мебели ЕВРОДОМ се намира на ул. Димитър Димов в ж.к. Изгрев в град Бургас. Магазинът предлага качествени продукти за обзавеждане на дома в разнообразни стилове и материали – практични и стилни дивани, спални, гардеробни системи, удобни матраци, класически и модерни маси и столове, мебели за дневна, мебели за детска стая, кухни по немски стандарт. Освен стандартните продукти, ЕВРОДОМ предлага възможност за изработка на мебели по поръчка с индивидуален дизайн. Повече за ЕВРОДОМ можете да намерите на www.evrodom.eu.

До 5% отстъпка в магазини Идеалната баня

10.10.2016 г.

От 26 септември 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% отстъпка в магазини Идеалната баня. Отстъпката се приспада на място от цената на покупката и не включва стоки в промоция.

Санекс ООД със своята верига магазини Идеалната баня разплага с шест търговски обекта в град София. Магазините предлагат комплексно обзавеждане за баня на утвърдени и професионални марки като Идеал Стандарт и Видима, както и богато разнообразие от подова и стенна керамика, душ кабини, мебели и аксесоари.

7% cash back в ескейп стаята на Myst Entertainment

05.10.2016 г.

От 1 октомври всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 7% cash back в ескейп стаята Тайната на Криптос от Myst Entertainment.

Ескейп стая Тайната на Криптос се намира в град София на ул. Мануш Войвода №1. Повече за Myst Entertainment можете да намерите тук.

До 10% отстъпка в лаборатории Рамус

04.10.2016 г.

От месец октомври 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% отстъпка при плащане в лаборатории Рамус. Отстъпката се приспада на място от цената и не важи за пакетните услуги и таксите за вземане на биологичен материал и екарисаж.

Медико-диагностична лаборатория Рамус е с 15 години опит. В нея работят повече от петдесет специалисти по микробиология, вирусология, имуно-хематология, клинична патология и медицинска паразитология. Рамус разполага с 11 централни лаборатории и над 200 филиала за вземане на проби и първична регистрация на пациенти в цялата страна. Повече за лаборатории Рамус можете да намерите тук.

ТФС с нова безплатна услуга – онлайн портфейл

03.10.2016 г.

В края на месец септември 2016 година стартира нова безплатна услуга за притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) – онлайн портфейл.

Онлайн портфейлът Ви предоставя най-важната информация за всички Ваши карти, издадени от ТФС, събрана на едно място. Чрез него получавате бърз и лесен достъп до интернет профилите на Вашите карти. Входът в онлайн портфейла се осъществява с e-mail и парола.

Създаването на нов портфейл и смяната на паролата са защитени допълнително с еднократни кодове за сигурност, които се изпращат от ТФС с безплатен SMS на регистрирания от Вас мобилен телефон.

Създайте своя онлайн портфейл тук.

Плащаме онлайн сметки към Топлофикация Сливен

29.09.2016 г.

Абонатите на Топлофикация Сливен вече могат да плащат своите сметки онлайн без такси чрез всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечните си сметки към Топлофикация Сливен, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете Топлофикация Сливен, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

15% cash back в НЕЗАВИСИМ ТЕАТЪР

28.09.2016 г.

От месец септември 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), получават 15% cash back при покупка на билети за представленията на касата на Независим театър.

Освен това, клиентите на ТФС получават 15% cash back при плащане с карта на курсовете по актьорско майсторство и танцовите школи, организирани от Младежка организация за независимо театрално и филмово изкуство – МОНТФИЗ.

Независим театър е сцена на най-добрите независими театрални организации и спектакли. На сцената на театъра можете да се насладите на хитовите постановки „Секс, наркотици и рокендрол“, „Мъртви души“, „Горката Франция“, „Омайна нощ“ и други, с участието на Асен Блатечки, Мария Сапунджиева, Калин Врачански, Христо Гърбов, Михаил Билалов, Филип Аврамов и още плеяда звезди, познати от сцената и малкия екран.

До 5% отстъпка от Emerald Travel през септември

01.09.2016 г.

От 1 до 30 септември 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават следните промоционални отстъпки при плащане на екскурзии в офисите на Emerald Travel в София и Пловдив:

4% отстъпка за късно лято и есенни празници в Дубай,

5% отстъпка за чартърни екскурзии за лято 2016 в Турция,

20 лв. отстъпка на човек за септемврийски празници в Дубровник.

Отстъпката се приспада на място от сумата на плащането.

Emerald Travel е специализирана в организацията на пътувания извън България. Агенцията е активен участник на българския туристически пазар повече от 17 години. Повече за Emerald Travel можете да намерите тук.

Плащаме онлайн сметки към ВиК Бургас

31.08.2016 г.

Абонатите на Водоснабдяване и Канализация ЕАД – Бургас (ВиК Бургас) вече могат да плащат своите сметки онлайн без такси чрез всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн сметки към ВиК Бургас – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ВиК Бургас, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

30% отстъпка в студио за масажи FULL RELAX

30.08.2016 г.

От 25 август 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 30% отстъпка в студио за масажи FULL RELAX. Отстъпката се приспада на място от стойността на услугата.

Студио за масажи FULL RELAX се намира в София на ул. Детелин войвода №16-20. Повече за студиото можете да намерите тук.

5% cash back в магазини SANO

29.08.2016 г.

От 25 август 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане с картата в магазини SANO.

Sano-Bruno’s Enterprises Ltd. е водещ израелски производител на почистващи препарати и средства за грижа за дома. Компанията предлага голям асортимент от решения за почистване, както за дома, така и в индустриалния сектор. SANO Bulgaria разполага с два фирмени магазина в София: на ул. Оборище №72А и в Централни хали.

До 10% отстъпка от паркети СИАМЕКС

26.08.2016 г.

От края на месец август 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават следните отстъпки при покупка на паркет от Сиамекс:

7.5% за паркети 6 мм и 7 мм,

10% за паркети 8 мм, 10 мм и 12 мм.

Отстъпката се приспада на място от цената на покупката.

Сиамекс е фирма с дългогодишен опит на пазара на подови настилки, която предлага богат асортимент от ламиниран паркет, первази, декоративни завършващи лайсни, прагове и други аксесоари. Фирмата разполага с множество изложбени зали в София и един централен склад – на ул. Бесарабия № 57 в кв. Левски в столицата.

5% cash back в електронния магазин DENO.BG

05.08.2016 г.

От 1 август 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане онлайн в електронния магазин DENO.BG.

За да извършите покупка, изберете transcard като метод на плащане. Това автоматично ще Ви прехвърли към интернет страницата на ТФС, където, след въвеждане на номер на карта и е-ПИН код, трябва да потвърдите плащането.

DENO.BG е онлайн магазин за туристическа екипировка, къмпинг оборудване и стоки за свободното време.

6% cash back в аптеки АМАРА

25.07.2016 г.

От 12 юли 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 6% cash back при плащане с карта в аптеки АМАРА София.

Аптеки АМАРА включват два търговски обекта в град София на ул. Цар Асен №79 и на ул. Любляна №38. Аптеките работят с рецепти по НЗОК и предлагат голямо разнообразие от лекарствени продукти, хранителни добавки, медицинска козметика и санитарни материали.

10% cash back в стая на загадките QUESTOMANIA

22.07.2016 г.

От началото на месец юли 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 10% cash back при плащане с картата в стая на загадките QUESTOMANIA София.

Стая на загадките QUESTOMANIA се намира на ул. Пиротска №20 в София. Повече за QUESTOMANIA можете да намерите тук.

6% cash back от DEEP COSMETICS

21.07.2016 г.

От началото на месец юли 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 6% cash back при плащане с картата в козметичен център DEEP COSMETICS.

Козметичният център DEEP COSMETICS се намира в бл. 254 на ж.к. Младост 2 в София. Повече за DEEP COSMETICS можете да намерите тук.

10% cash back в Шоколадова къща Valentino

20.07.2016 г.

От 12 юли 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 10% cash back при плащане с картата в магазините на Шоколадова къща Valentino.

Шоколадова къща Valentino Chocolatier разполага с два магазина в град София на бул. Никола Вапцаров №27 и на ул. Николай Хайтов №2. Магазините са едни от първите в страната, които предлагат ръчно изработен белгийски шоколад. Шоколадова къща Valentino предлага над 120 различни вида шоколадови бонбони — пралини, трюфели, галет, марципани, белгийски мидички, плодови дражета, нуга, направени в белгийската работилница Valentino.

10% cash back в шоурумите на NEW DOMUS SOFA

19.07.2016 г.

От 13 юли 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 10% cash back при плащане с карта в шоурумите на NEW DOMUS SOFA.

NEW DOMUS SOFA разполага с четири търговски обекта в София, Благоевград, Петрич и Сандански. Компанията предлага бутикови мебели по индивидуален проект за всеки вкус и желание с 10 години гаранция.

До 30% cash back в ESCAPE HOUSE Варна

15.07.2016 г.

От месец юли 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да получат до 30% cash back при плащане с карта в стая със загадки ESCAPE HOUSE Варна. За плащания в размер от 120 до 220 лева картодържателите получават 20% cash back. За плащания над 220 лева – cash back в размер на 30% от сумата на плащането.

ESCAPE HOUSE се намира на ул. Братя Шкорпил №21 в град Варна. Повече за ESCAPE HOUSE можете да намерите тук.

ТФС подкрепи подобряването на градската среда в София

14.07.2016 г.

Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) получи писмо от името на кмета на Столична община с благодарност за грижата ни за столицата и приноса за подобряването на градската среда. ТФС се включи в кампанията за почистване на София с безвъзмездна финансова подкрепа. Тази помощ е част от политиката на ТФС в областта на екологията и развитието на околната среда.

15% отстъка в магазин СВЕТЪТ НА БАНЯТА

13.07.2016 г.

От 5 юли 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 15% отстъпка в магазин Светът на Банята. Отстъпката се приспада на място от стойността на покупката.

Магазин Светът на Банята се намира в град София на бул. П. К. Яворов №34. Магазинът предлага богато разнообразие от гранитогрес, теракота, санитарен фаянс, мебели за баня, смесители, хидромасажни панели, огледала и аксесоари от Италия, Испания, Полша и Турция. Повече за Светът на Банята можете да намерите тук.

5% cash back в хотел Верея Стара Загора

04.07.2016 г.

От 22 юни 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 5% cash back при плащане с карта в хотел Верея Стара Загора.

Хотел Верея се намира на бул. Цар Симеон Велики №100 в центъра на град Стара Загора. Хотелът разполага със 120 луксозно обзаведени стаи, ресторант, нощен клуб, две казина, охраняем паркинг, фитнес център и две модерни конферентни зали. Повече информацията за хотела можете да намерите тук.

Плащаме с trans.card в GONG PLAY

01.07.2016 г.

От 24 юни 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да заплатят своя абонамент за онлайн платформата Gong Play.

Gong Play е уеб базирана платформа за онлайн излъчване на спортни събития. В Gong Play можете да гледате Българското футболно първенсто, Купата на България, Английската Висша лига, FA Cup, Френската Лига 1, срещите от NBA, Формула 1, боксови гала вечери и много други спортни събития. Gong Play е част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп, водеща медийна група в България.

10% отстъпка от паркети ЛИА

30.06.2016 г.

От 30 юни 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% отстъпка в магазините за паркети ЛИА в София и Стара Загора. Отстъпката се приспада на място от цената на покупката и не важи за стоки в промоция.

ЛИА е една от водещите компании в търговията с паркети в страната. Фирмата предлага богато разнообразие от ламинирани, естествени и масивни паркети и аксесоари за тях на големи световни производители. Повече информация за магазините можете да намерите тук.

5% cash back в аптеки МАРВИ Стара Загора

27.06.2016 г.

От 22 юни 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 5% cash back при плащане с карта в аптеки Марви.

Марви включва три денонощни аптеки, разположени в центъра на град Стара Загора. Аптеките предлагат богата гама от лекарствени продукти, парфюми, медицинска и декоративна козметика, хранителни добавки, професионални консумативи за лекари, стоматолози и клинични лаборатории. Повече информация за аптеки Марви можете да намерите тук.

5% cash back в хотели SPLENDID

01.06.2016 г.

От 1 юни 2016 година всички картодържатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 5% cash back при плащане с карта в хотел ROMANCE SPLENDID и хотел BOUTIQUE SPLENDID.

СПА Хотел ROMANCE SPLENDID се намира в курортен комплекс Св. Св. Константин и Елена. Ситуиран в национален парк и заобиколен от чист въздух и минерални извори, хотелът разполага с над 50 стаи за настаняване и СПА център на 300 метра от плажа. Хотел BOUTIQUE SPLENDID се намира на ул. Братя Шкорпил №30 във Варна. Разположен в центъра на черноморската столица, хотелът предлага ретро лукс за почивки или бизнес пътувания.

10% cash back при плащане в офисите на EVRONET

31.05.2016 г.

От 31 май 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 10% cash back при плащане с карта в офисите на EVRONET. Месечните задължения към EVRONET са достъпни за плащане и онлайн чрез системата trans@home на ТФС.

EVRONET е телекомуникационна компания, която доставя интернет и телевизия на територията на град София. Повече за компанията и предлаганите от нея услуги можете да намерите тук.

20% отстъпка в аптека ВИОЛА Бургас

26.05.2016 г.

От 26 май 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 20% отстъпка в аптека ВИОЛА Бургас. Отстъпката се приспада на място от цената на покупката и не важи за стоки в промоция и стоки с рецепта по НЗОК.

Аптека ВИОЛА се намира в блок №235 в ж.к. Меден рудник – град Бургас. Повече информация за аптеката ще намерите тук.

15% cash back в магазините за авточасти TIN CAR в София

25.05.2016 г.

От 20 май 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 15% cash back при пазаруване в магазините за авточасти TIN CAR в София.

Веригата магазини TIN CAR предлага оригинални и аналогични авточасти за италиански автомобили на едро и дребно. Адресите на магазините можете да намерите тук.

5% cash back в мебелни салони GALERO

28.04.2016 г.

От 25 април 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в мебелни салони GALERO.

Магазините предлагат богато разнообразие от мебели за различни стилове обзавеждане – класически, модерен, ретро, авангард, както и елитни марки матраци, спално бельо, покривки, завеси, килими и тапети, луксозни домакински прибори, декоративна керамика и изключително богат избор от аксесоари за дома – подходящи за оригинален подарък при всеки повод.

20% отстъпка в ZEISS Experience Center

26.04.2016 г.

От 22 април 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 20% отстъпка в ZEISS Experience Center. Отстъпката се приспада на място от цената на покупката. За стоки в промоция отстъпката е 5%.

Първият за България ZEISS Experience Center отвори врати през март 2013 г. Той е част от международната концепция на Zeiss за луксозни технологични оптики. Магазинът разполага с i.Profiler® – апарат, който съставя индивидуална оптична карта на всяко око, която да послужи за направата на индивидуални стъкла по i.Scription® технология. Центърът се намира в Paradise Center София, ниво +1. Повече информация можете да намерите на www.zeisscenter.bg.

Нареждаме преводи по банкови сметки чрез Transcard Mobile

07.04.2016 г.

От 7 април 2016 година клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да прехвърлят пари от всички карти, издадени от ТФС, по банкови сметки в България чрез мобилното приложение Transcard Mobile.

За да наредите превод от Вашата карта по банкова сметка, влезте в Transcard Mobile, изберете раздел „Плащания”, натиснете бутона „Превод по банкова сметка” и попълнете платежното нареждане.

За да инсталирате Transcard Mobile напълно безплатно, натиснете тук. В случай че имате Transcard Mobile, но не виждате новата услуга, е необходимо да актуализирате версията на мобилното си приложение.

10% отстъпка в хотел AGUSTA Велико Търново

04.04.2016 г.

От месец март 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% търговска отстъпка в хотел Agusta Велико Търново. Отстъпката се приспада на място от стойността на нощувките, обявени на рецепция.

Хотел Agusta Spa & Garden се намира на ул. Цветарска №4 в центъра на Велико Търново. Хотелът разполага със закрит басейн, фитнес център, безплатен Wi-Fi достъп и уелнес зона, която предлага сауна, хидромасажна вана и масажи. Всички стилно обзаведени стаи са с климатик, сателитна телевизия и балкон. Към останалите удобства спадат лоби бар и лятна градина с барбекю.

5% отстъпка от Сватбен център

30.03.2016 г.

От месец март 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% търговска отстъпка в магазини Сватбен център. Отстъпката се приспада на място от цената на стоката или услугата.

Сватбен център София (ж.к. Младост 4, до бл. 601) и Сватбен център Варна (ул. Любен Каравелов №3) са сред най-големите специализирани сватбени магазини в България. В тях можете да намерите всичко за Вашия сватбен ден, абитуриентски бал или официален празник. Магазините разполагат с професионални консултанти, които ще Ви предложат богат избор от булчински рокли, сватбени костюми, абитуриентски рокли и официални костюми на едни от най-добрите български и световни брандове. Магазините разполагат и със сватбена агенция, в която сватбени консултанти могат да Ви помогнат в организацията на Вашето събитие.

20% отстъпка в GRAND Optics и JOY Optics

22.03.2016 г.

От 22 март 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 20% търговска отстъпка в оптики GRAND Optics и JOY Optics.

Отстъпката за картодържателите на ТФС се приспада на място от цената на стоката или услугата. За продукти в промоция или намаление отстъпката е 5%. Освен търговската отстъпка, притежателите на карти, издадени от ТФС, получават безплатнo: очен преглед веднъж годишно, измерване параметрите на очила с електронен диоптромер, тест за UV-защита и за фотоефект, почистване на очила с ултразвук, поддръжка и дребни ремонти на очила, корекции и напасване.

GRAND Optics & JOY Optics разполагат с 36 обекта в София, Варна, Пловдив, Бургас и Стара Загора. В тях работят опитни професионалисти: офталмолози, оптометристи, оптици и търговски консултанти. Оптиките разполагат със съвременно оборудване и специализирана техника за рефракция. GRAND Optics & JOY Optics са вносители на повечето от предлаганите продукти, което гарантира ниски цени, високо качество и бърз сервиз.

7% промоционална отстъпка от оптики ФОКС

14.03.2016 г.

Оптики ФОКС предлагат промоционална търговска отстъпка (cash back) в размер на 7% при плащане с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис. По-високата отстъпка е в сила от 01.03 до 31.08.2016 г.

В оптики ФОКС ще намерите богат асортимент от рамки и слънчеви очила от реномирани брандове, диоптрични стъкла на най-престижните световни производители, контактни лещи и консумативи за тях, прибори за слабозрящи, бинокли, лупи, микроскопи, уреди за ориентиране, калъфи, почистващи средства за очила, ланци и други аксесоари. Оптиките разполагат с модерно оборудвани кабинети за проверка на зрението от офталмолози.

Плащаме местни данъци и такси към община Перник

01.03.2016 г.

От 1 март 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да плащат онлайн местни данъци и такси към община Перник. Достъпни за плащане с картите на ТФС са и задълженията към Столична община и община Велико Търново.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в системата за онлайн плащания на ТФС trans@home. Процедурата за плащане на местни данъци и такси можете да намерите тук.

10% отстъпка в студио за тайландски масажи ThaimOut

22.02.2016 г.

От средата на месец февруари 2016 година ползвате 10% cash back при плащане в студио за тайландски масажи ThaimOut с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Студио за тайландски масажи ThaimOut се намира на пл. Папа Йоан Павел II №1 (офис център „България 2000”) в центъра на гр. София. Студиото предлага богата гама от класически, лечебни, разкрасяващи и отпускащи масажни процедури с продукти, съдържащи специално подбрани етерични масла. Масажите на ThaimOut се изпълняват от висококвалифицирани професионалисти от Тайланд в автентична тайландска обстановка.

10% отстъпка в хотел Здравец Велинград

19.02.2016 г.

От средата на месец февруари 2016 година ползвате 10% отстъпка при плащане в хотел Здравец Велинград. Отстъпката се приспада на място от стойността на стоката или услугата и се ползва от всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Хотел Здравец Wellness & SPA
е четиризвезден комплекс, който се намира в идеалния център на гр. Велинград, недалеч от боровата гора и в близост до няколко градски парка. Хотелът разполага с над 80 помещения за настаняване и предлага: модерен СПА център, два минерални басейна – открит и закрит, джакузи, сауна, парна баня, турска баня, кафе-градина, фитнес, ресторант с две зали и тераса с гледка към центъра на града, конферентни зали, организирани екскурзии по туристически маршрути в района на Велинград и други.

7% cash back в риболовни магазини Vidrax

19.02.2016 г.

От 19 февруари 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 7% cash back при плащане в магазини за риболовни принадлежности Vidrax в градовете София, Варна, Пловдив и Бургас.

Видракс ООД е една от най-големите компании в търговията с риболовни принадлежности на българския пазар. Фирмата е производител на собствена марка риболовни принадлежности и единствен представител за България на редица световноизвестни брандове в бранша. Във фирмените магазини на Видракс ООД можете да намерите голямо разнообразие от риболовни макари, пръчки, куки, влакна, плувки, екипировки за подводен риболов и още много други риболовни стоки и аксесоари.

Плащаме местни данъци и такси към община Велико Търново

04.02.2016 г.

От 4 февруари 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да плащат онлайн местни данъци и такси към община Велико Търново. За трета поредна година са достъпни за плащане и данъчните задължения към Столична община.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в системата за онлайн плащания на ТФС trans@home. Процедурата за плащане на местни данъци и такси можете да намерите тук.

10% отстъпка в аптека Сити Фарма София

04.02.2016 г.

От края на месец януари 2016 година ползвате 10% cash back при плащане в аптека Сити Фарма София с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Аптека Сити Фарма се намира на бул. Княз Александър Дондуков №34В в центъра на гр. София. Аптеката работи с Националната здравноосигурителна каса и предлага богат асортимент от лекарствени продукти, санитарно-хигиенни материали, медицински консумативи, хранителни добавки, билки и медицинска козметика. В аптека Сити Фарма ще получите любезно и учтиво обслужване и консултация от опитни фармацевти.

Архив на новините