Новини

Архив за 2018 г.

Ексклузивни оферти за притежателите на Mastercard Gold

20.12.2018 г.

От 14.12.2018 г. всеки картодържател на trans.card Mastercard Gold, извършил безконтактно плащане със своята карта във физическите магазини на MDL, получава 10% отстъпка от сумата на покупката. В кампанията са включени магазините: MaxMara, MAX&Co, Marella, Marina Rinaldi, Ermenegildo Zegna, Dress Code, Brunello Cucinelli, Trend Box, Marc Cain, Palmers, Furla, Week&Shop MDL, Love Moschino, MaxMara & Trend Box Outlet. Максималният размер на отстъпката е до 100 лв. Предложението важи до изчерпване на наградния фонд.

От 17.12.2018 г. всеки картодържател на trans.card Mastercard Gold, извършил безконтактно плащане със своята карта на стойност минимум 50 лева във физическите магазини на Benetton, Sisley и Motivi, има шанс да спечели атрактивна награда, която може да получи на място в магазина. Предложението важи до изчерпване на наградния фонд.

Повече информация за кампаниите и общите условия за провеждането им можете да намерите на адрес: mastercard.bg/premium

Изплатихме натрупания cash back за 2018 година

11.12.2018 г.

На 10.12.2018 година Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2018 година.

Стартиралата преди 18 години програма cash back бързо се превърна в ключово предимство на първите български кредитни карти с марката Транскарт. Днес всички притежатели на кредитни, дебитни и бизнес карти, издадени от ТФС, получават търговски отстъпки до 30% при пазаруване в повече от 1000 търговски обекта в цяла България. В списъка с търговските обекти са включени водещи магазини за черна и бяла техника, обзавеждане, облекло, хранителни стоки, както и аптеки, бензиностанции, хотели, интернет магазини и други.

Натрупаните отстъпки се изплащат по картите на клиентите всяка година преди Коледа. Изплатените пари могат да се ползват веднага – за нови покупки с картата или да се изтеглят в брой.

5% cash back в шоурума на EUROCLIMA

03.12.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в шоурума на EUROCLIMA.

EUROCLIMA разполага с един търговски обект, който се намира в град София на бул. Ситняково 23. EUROCLIMA извършва продажба, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на климатична техника и е оторизиран представител на Daikin, Fuji Electric, Osaka, Treo, Gree, Midea и др.

Пазаруваме онлайн в ПромоГрад

15.11.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да плащат онлайн с картите си в сайта за групово пазаруване ПромоГрад.

ПромоГрад предлага разнообразие от промоционални оферти за почивки, екскурзии, услуги и стоки с отстъпка до 90%. Повече за ПромоГрад можете да научите на www.promograd.bg.

7% cash back в ТECHNOVISION

25.10.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 7% cash back при плащане в магазини за техника TECHNOVISION.

TECHNOVISION разполага с два търговски обекта в София на бул. Черни връх 47 и в Пловдив на бул. Княгиня Мария Луиза 72. Магазините предлагат бяла техника с транспортни и козметични дефекти и техника втора употреба, внос от Германия на водещи търговски марки като: Miele, AEG, Siemens, BOSCH, Gorenje, Privileg, Liebherr и др. Уредите, произведени в Германия за немския пазар, са с гаранция за най-високо качество на изработка и гарантират безпроблемна употреба години наред.

10% cash back в танцова школа SIMDA

10.10.2018 г.

От 09 октомври 2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в танцова школа SIMDA.

Танцова школа SIMDA (Sofia International Music&Dance Academy) се намира на бул. Сливница 178 (до пл. Лъвов мост) в София. Школата предлага широк набор от групови и индивидуални уроци по латинo, народни, съвременни и хип-хоп танци, както и музикални уроци по пиано, китара и пеене за всички възрасти и всички нива на опит. Всички танцови класове се преподават в специализирана зала с професионален пружиниращ под и огледала.

Нов спортен сериал по БНТ 1 с подкрепата на Транскарт

28.09.2018 г.

От 18 септември започва излъчването на първия български спортен сериал „При щангистите“.

Продукцията, осъществена с подкрепата на Транскарт Файнешъл Сървисис, е дело на NO BLINK studio. Участват младите актьори Александър Алексиев, Георги Гоцин, Христо Стефанов, Славена Зайкова и Рада Кайрякова. Сценаристи на сериала са Лора Кадурина, Яна Титова, Ники Стоичков и Дамян Палийски. Оператор е Георги Челебиев.

Можете да гледате „При щангистите“ всяка сряда вечер по БНТ 1, както и онлайн в платформите Youtube, Vbox7 и Sportal.bg.

5% cash back в стрелбища Race Gun

19.09.2018 г.

От 18 септември 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в стрелбища Race Gun.

Стрелбища Race Gun разполагат с два търговски обекта в Paradise Center и Serdika Center в София. Стрелбищата предлагат стрелба с еърсофт пистолет и пушка, лък и въздушна пушка. Магазините към стрелбищата разполагат с разнообразие от еърсофт реплики и консумативи за тях, ножове, фенери, часовници, лъкове и лични предпазни средства.

10% cash back в градински център Total Landscape

04.09.2018 г.

От 29 август 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в градински център Total Landscape.

Градински център Total Landscape се намира на автомагистрала Тракия 1-600 (срещу хотел Църна маца) в София. Центърът предлага разнообразие от саксийни и градински растения, поливни системи и цялостни решения за озеленяването.

Пазаруваме онлайн в Electron.bg

03.09.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да плащат онлайн с картите си в магазин за техника Electron.bg.

Electron.bg е един от първите български сайтове за електронна търговия и е сред лидерите в продажбата на бяла, черна, аудио и градинска техника, както и електроинструменти. Магазинът предлага над 15 000 уреди и аксесоари за дома, офиса и автомобила.

НОВО! Платежна сметка с IBAN

17.07.2018 г.

От 17.07.2018 г. всички притежатели на дебитни и кредитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), имат свой IBAN

IBAN е уникален идентификатор, с който ТФС обозначава всяка платежна сметка, свързана с дебитна карта или с основна кредитна карта. Допълнителните кредитни карти ползват IBAN на платежната сметка, свързана с основната кредитна карта.

IBAN замества стария идентификационен номер на Вашата платежна сметка, за да Ви улесни при получаване на преводи по сметката, както и при нареждане на преводи от Вашата карта по банкови сметки в България.

Въвеждането на IBAN Ви осигурява възможност да нареждате плащания към бюджетни организации (например: НАП, НОИ, МВР, общинска администрация и други) с Вашата карта, издадена от ТФС.

Вашия IBAN ще видите:

15% cash back от Endorphin games

16.07.2018 г.

От 16 юли 2018 до 31 август 2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 15% промоционален cash back при плащане в стая за игри Endorphin games.

Endorphin games се намира на ул. Г. С. Раковски 145 Г в центъра на София. Играта пресъздава компютърните куест игри от типа “Escape The Room” в реална среда. Играещите попадат в специфично чудато пространство, проектирано по уникален сюжет. Целта е да се изпълни мисия за определено време и да се излезе успешно навън. Играта предизвиква наблюдателността, логиката, аналитичността, сръчността и отборния дух. За участие в играта е необходимо предварително записване.

10% cash back в PUZZLENARIUM

09.07.2018 г.

От 06 юли 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в център за игри PUZZLENARIUM.

PUZZLENARIUM е Escape Room в град София. Повечете за центъра за игри можете да намерите тук.

5% cash back от Четирите къщи и Къщата с червените врати

02.07.2018 г.

От 25 юни 2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при онлайн резервация в Четирите къщи – с. Костенковци и Къщата с червените врати – с. Солища.

Ваканционен дом Четирите къщи се намира в село Костенковци, община Габрово. Предлага възможност за настаняване на до 20 души. Къщите са разположени в двор с плодни дървета, басейн, летен бар и гледка към меките хълмове на Предбалкана. Всяка от къщите има напълно оборудвана кухня, трапезария, санитарни помещения, собствена веранда и може да се използва самостоятелно. Разпределението и удобствата в помещенията са идеално място за почивка на село и забавления за приятелски семейства или компании.

Къщата с червените врати се намира в село Солища на 4 километра от Широка лъка. Къщата има 6 стаи, всяка от тях със собствена баня и тоалетна. За комфорта на гостите е изградено локално парно, което поддържа желаната от тях температура. Къщата разполага с напълно оборудвана кухня, трапезария, просторен хол, сауна и кът за игри с тенис маса. Красиво аранжираната градина предлага на гостите барбекю и директен контакт с природата на Родопите.

10% cash back в млечни магазини Туджарови

15.06.2018 г.

От 07 юни 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в млечни магазини Туджарови.

Млечни магазини Туджарови разполагат с 2 търговски обекта във Варна и един в София. Магазините предлагат разнообразие от млечни и месни продукти. В тях можете да намерите различни видове сирена и кашкавали; истинско домашно прясно и кисело мляко – краве, козе, овче, биволско; разнообразие от месни колбаси – луканки, суджуци, шунка; както и домашни вина.

Лоялните клиенти на ТФС получиха кредити без лихви и вноски

08.06.2018 г.

На 07 юни 2018 година лоялните клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), които отговарят на критериите по Програма bonus, получиха оферти за ползване на кредити без лихви и без погасителни вноски за 6 или 9 месеца.

Преференциалният кредит по Програма bonus се различава съществено от многобройните кредити с безлихвени периоди, предлагани на пазара. Основната разлика е, че през целия гратисен период на кредита по Програма bonus клиентът на ТФС, освен че не дължи никакви лихви, може да не погасява нито стотинка от главницата по кредита.

Обикновено, при кредитните карти погасителната вноска по главницата на кредита е много по-голяма от лихвата, така че с Програма bonus лоялните клиенти на ТФС наистина могат да намалят съществено разходите си за един продължителен период от 6 или 9 месеца в зависимост от вида на кредитната карта.

Сътрудничество между Транскарт и Мистрал софтуер

31.05.2018 г.

Благодарение на изградено сътрудничество между Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) и Мистрал Софтуер, в новата версия на софтуерния продукт Zamboo на Мистрал Софтуер е интегрирана поддръжка на всички ПОС терминали на ТФС. Интеграцията позволява всички търговци с ПОС терминали на ТФС да се възползват от възможността за централизирана обработка на плащанията с всички дебитни и кредитни карти, издадени в България.

Мистрал софтуер е българска компания с повече от 20 години опит в разработването и интеграцията на софтуер за управление на търговски обекти.

Zamboo е софтуерен продукт, който е насочен към търговците на дребно и едро в различни индустрии: ресторанти, обекти за бързо и столово хранене, питейни заведения, магазини и складове за бързооборотни и нехранителни стоки. Той управлява материали, категории, партньори, групови характеристики, както и потребителски роли с нива на достъп, ценообразува, създава ценови сценарии и предлага богат набор от справки.

Плащаме онлайн в STENATA.COM

28.05.2018 г.

От 21 май 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да пазаруват с картите си в онлайн магазин STENATA.COM.

Онлайн магазин STENATA.COM предлага екипировка за екстремни спортове, планинарство, трекинг, катерене, алпинизъм, къмпинг и всякакви активности на открито.

Плащаме онлайн сметки към ВиК Монтана

21.05.2018 г.

От 18 май 2018 година абонатите на „Водоснабдяване и канализация” ООД – Монтана (ВиК Монтана) могат да плащат своите сметки онлайн без такси с всички видове кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечни сметки към ВиК Монтана, е необходимо да извършите регистрация за плащането им в онлайн системата на ТФС. За целта влезте във Вашия интернет профил в страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ВиК Монтана, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

5% cash back в строителен магазин Аспид – Плевен

16.05.2018 г.

От 27 април 2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в строителен магазин Аспид – Плевен.

Строителен магазин Аспид се намира на бул. Русе 117 в град Плевен. Магазинът предлага решения за всички видове вътрешни и външни водни инсталации, цялостно обзавеждане и проектиране на бани и консултация за широка гама отоплителни и соларни системи. Търговският обект разполага с богато разнообразие от ВиК части, санитарен фаянс, лепила, мазилки, инструменти, крепежи, резервоари, сондажни, напоителни, пречиствателни, противопожарни, вентилационни, отводнителни и дренажни системи.

Плащаме онлайн в SUPERHOSTING.BG

11.05.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да заплащат онлайн с картите си услугите, които предлага SUPERHOSTING.BG.
SUPERHOSTING.BG е сред водещите хостинг компании в България. Портфолиото на SUPERHOSTING.BG включва пълната гама хостинг услуги:

Плащаме с Транскарт в 11 нови онлайн магазина

30.04.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), вече могат да плащат с картите си в 11 нови онлайн магазина:

3% cash back от туристическа агенция WISHUU

27.04.2018 г.

От 26 април 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 3% cash back при плащане онлайн на www.wishuu.com.

WISHUU е лицензирана туристическа агенция, която предлага самолетни билети, круизи, групови резервации, екскурзии, почивки, трансфери, хотелски резервации, коли под наем, застраховки при пътуване.

Местни данъци и такси и виртуален номер в Transcard Mobile

26.04.2018 г.

От 24 април 2018 година е налична новата версия на Transcard Mobile – мобилното приложение на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС). В тази версия на клиентите са осигурени следните нови възможности:

За да инсталирате Transcard Mobile напълно безплатно, натиснете тук. В случай че имате Transcard Mobile, но не виждате новите услуги, е необходимо да актуализирате версията на мобилното си приложение.

Плащаме онлайн сметки към ВиК Разград

12.04.2018 г.

От 12 април 2018 година абонатите на „Водоснабдяване – Дунав” ЕООД Разград (ВиК Разград) могат да плащат своите сметки онлайн без такси с всички видове кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечни сметки към ВиК Разград, е необходимо да извършите регистрация за плащането им в онлайн системата на ТФС. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ВиК Разград, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

До 5% отстъпка от Andrews

02.04.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% отстъпка при плащане в магазините за мъжка мода Andrews. Отстъпката се приспада на място от сумата на покупката и не включва стоки в намаление или промоция.

Andrews е българска модна къща, предлагаща официални, елегантни и спортно-елегантни дрехи, обувки и аксесоари с високо качество. Брандът разполага с над петнадесет магазина за мъжка мода на територията на цялата страна. Andrews наследява традиция в търговията с дрехи, датираща от 1991 година. Натрупаният богат опит води до започване на собствено производство през 1996 година.

5% cash back в студио за терапия и масажи Анмо Бюти

26.03.2018 г.

От 14 март 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в студио за неконвенционална рехабилитация Анмо Бюти.

Студио за неконвенционална рехабилитация Анмо Бюти се намира в търговски център Metro City на бул. Александър Малинов 51 в София. Студиото предлага редица терапевтични процедури: иглотерапия, вендузотерапия, мокситерапия, мануална терапия, кан терапия и лечебни масажи.

15% cash back в автомивка VEST – Пловдив

20.02.2018 г.

От 14 февруари 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 15% cash back при плащане в автомивка VEST – Пловдив.

Автомивка VEST се намира на бул. Найчо Цанов 20 в Пловдив. Автомивката предлага богата гама от услуги в областта на автокозметиката: измиване, полиране, пастиране, пране, реставриране на кожени салони и волани, дезинфекция на купе и въдуховоди. Автомивка VEST предлага почистване с „Торнадор”, което е хипоалергично, спестява вода и не замърсява подпочвените води, а продуктите, които използва, са създадени изцяло на растителна основа.

До 20% отстъпка от мъжка мода ДОКС СТУДИО

14.02.2018 г.

От 14.02 до 14.03.2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват до 20% промоционална отстъпка в магазините за мъжка мода ДОКС СТУДИО. Търговската отстъпка се приспада на място от цената на покупката и не може да се комбинира с други намаления.

ДОКС СТУДИО разполага с четири търговски обекта в град София. Брандът е специализиран изключително в разработка на модели, производство и продажби на мъжки облекла с класически силует, предназначени за активни делови мъже, за които изисканият външен вид е задължителен. Артикулите с марка „ДОКС“ включват красиви и актуални вратовръзки, ризи от естествени материи – лен или памук, панталони, сака и костюми, изработени от най-високо качество вълна.

Плащаме онлайн местни данъци и такси

01.02.2018 г.

Притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да плащат онлайн местни данъци и такси към общините: Столична, Варна, Бургас, Велико Търново и Перник.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в онлайн системата на ТФС. За целта влезте във Вашия интернет профил (бутон „Вход“), от раздел „Местни данъци и такси” в менюто на профила изберете общината, към която желаете да извършите плащане. Попълните ЕГН или ЕИК на задълженото лице и натиснете бутона „Регистрирай”. Ще се появи списък с информация за неплатените вноски на избраното задължено лице. Маркирайте вноските, които желаете да платите, и натиснете бутона „Плати избраните“. Потвърдете операцията с Вашия еПИН код.
Подробната процедура за плащане на местни данъци и такси можете да намерите тук.

20% cash back в оптика Elegant – София

29.01.2018 г.

От 06.01.2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 20% cash back при плащане в оптика Elegant – София.

Оптика Elegant се намира на ул. Уилям Гладстон 27 в София. Повече за оптиката можете да намерите тук.

До 5% cash back в PRAKTIS

23.01.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват до 5% cash back при плащане в строителни хипермаркети PRAKTIS, както и онлайн на www.praktis.bg. Размерът на търговската отстъпка се определя в зависимост от общата сума на покупките с Вашата карта в PRAKTIS за последната година, както следва:

до 1000 лв. включително – 0%,

от 1000,01 до 1500 лв. включително – 2%,

над 1500 лв. – 5%.

Верига строителни хипермаркети PRAKTIS включва 7 търговски обекта в София, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Хасково и Видин. Магазините предлагат богат асортимент от строителни материали, фаянс, теракота, гранитогрес, инструменти за ремонт и градина, авто и мото гуми и аксесоари, мебели, бои, декорации и др.

5% cash back в онлайн магазинa CITY STYLE

04.01.2018 г.

Всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 5% cash back при плащане в онлайн магазина CITY STYLE.

Електронен аутлет CITY STYLE предлага оригинални продукти от популярни на пазара модни брандове и дизайнери. Магазинът поддържа богат каталог от дрехи, обувки и аксесоари с бърза доставка от Англия.

Архив на новините