Новини

Архив за 2012 г.

15.12.2012 г.

Изплатихме натрупания cash back за 2012 година

На 15.12.2012 година Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД изплати по картите на клиентите натрупаните от тях търговски отстъпки (cash back) за 2012 година. Изплатените пари могат да се ползват за нови покупки с картата или да се изтеглят в брой. Всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД, осигуряват на клиентите отстъпки до 10% при пазаруване в България.

Пожелаваме Ви весела Коледа, здраве и успехи през Новата 2013 година.
Приятно пазаруване с trans.card и trans.pay!

 

12.12.2012 г.

Инсталирайте trans@phone – безплатно приложение за смартфони и таблети

trans at phone

На 10 декември 2012 година Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС) представи новото приложение за смартфони и таблети trans@phone. Приложението осигурява мобилен достъп до най-важните онлайн услуги на платежната институция. В реално време клиентите на ТФС могат да плащат без такси битовите сметки на домакинството, да прехвърлят пари по всички видове карти, издавани от ТФС, да забраняват и разрешават операциите с картите си в Интернет, да преглеждат текущото състояние по картите и други.

Голяма част от функциите на мобилното приложение на ТФС са иновативни за българския пазар. Инсталирането на trans@phone е лесно и безплатно.

 

30.11.2012 г.

Победителите в играта на Lirexshop.bg и ТФС

На 30.11.2012 г. в офиса на Лирекс Хай Тех бяха изтеглени наградите по промоционалната кампания на ТФС и Лирекс.

Участниците, които спечелиха промоционалните награди, осигурени от Лирекс Хай Тех, са следните:

 

Име Награда
Мадлена Хубанова Таблет PRIVILEG MID-7D GPS с включена карта на България
Десислава Ценова Безжична мишка Genius DX-ECO
Бисер Станиславов Безжична мишка Genius DX-ECO

За повече информация посетете сайта на Лирекс Хай Тек.

Честито на спечелилите!

 

21.11.2012 г.

Активирайте тройна защита срещу измами

Всяка година броят на измамите с международни кредитни карти в световен мащаб нараства драстично. В отговор на тези тревожни тенденции Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС) разработи комбинация от три услуги, с които всеки клиент може самостоятелно да минимизира риска от измами със своята карта:

Забрана и разрешаване на операции с международна карта в Интернет

Рискът от измами с Вашата международна карта в Интернет може да бъде елиминиран изцяло. За целта е необходимо да забранявате операциите в Интернет с Вашата международна карта след всяко плащане на стоки или услуги в глобалната мрежа.

За да забраните операциите в Интернет с Вашата международна карта trans.card MasterCard или trans.pay MasterCard, влезте във Вашия индивидуален клиентски профил. За целта натиснете бутона „Вход за клиенти”, въведете номера на Вашата карта и Вашия е-ПИН код. От главната страница на индивидуалния профил влезте в раздел „Забрана/разрешаване на операции в Интернет” и натиснете бутона „Забрани” срещу избраната карта. Потвърдете забраната с въвеждането на Вашия еПИН код. За да разрешите операциите в Интернет, е необходимо да натиснете бутона „Разреши” срещу избраната карта и да въведете Вашия еПИН код.

Забраната и разрешаването на операциите с картата в Интернет става незабавно и е без такси за клиента.

Блокиране на карта

При изгубена или открадната карта, както и при съмнение за злоупотреба с нея, всеки клиент може да я блокира незабавно. Блокирането на картата забранява плащането на стоки и услуги на ПОС терминал, в Интернет, както и тегленето на пари в брой с нея.

За да блокирате Вашата национална или международна карта, влезте в раздел „Блокиране” във Вашия индивидуален клиентски профил, изберете номера на картата, посочете причината за блокиране, въведете Вашия еПИН код и натиснете бутона „Блокиране”.

Блокирането на картата може да бъде извършено и с обаждане в денонощния контактен център на ТФС.

Деблокирането на картата се извършва от ТФС след подаване на писмено искане от клиента.

SMS известяване при транзакция

За да повишите сигурността на транзакциите с Вашата национална или международна карта, е необходимо да се регистрирате за услугата „SMS известяване при транзакция”. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил, от раздел „Известяване” изберете „SMS известяване”, маркирайте картата, за която желаете да получавате SMS известие при всяка транзакция, и натиснете бутона „Изпрати”.

При получаване на SMS известие за транзакция с Вашата карта, която не е извършена от Вас, е необходимо незабавно да се свържете с денонощния контактен център на ТФС.

Защитете картите си от измами!

 

01.11.2012 г.

Пазарувайте с 10% отстъпка в Интерсервиз Узунови АД

Възползвайте се от 10% отстъпка при плащане с Вашата кредитна карта trans.card или платежна карта trans.pay MasterCard в магазините на Интерсервиз Узунови АД. Отстъпката важи за всички стоки, с изключение на тези, включени в текущи промоции.

Предложението е в сила от 01 ноември 2012 г. до 31 януари 2013 г. при минимална сума на покупката 50 лева. Отстъпката ще бъде приспадната от цената на стоките.

Повече информация за магазините на Интерсервиз Узунови АД можете да видите тук: www.intermarket.bg.
 

30.10.2012 г.

Пазарувайте с 5% отстъпка в мебелен магазин Лабиринт

Клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД получават 5% отстъпка в мебелен магазин Лабиринт при всяко плащане с кредитни карти trans.card или платежни карти без кредит trans.pay MasterCard. Отстъпката важи за всички стоки и услуги, с изключение на тези, включени в текущи промоции, и ще бъде приспадната от цената в момента на покупката.

Мебелен магазин ЛАБИРИНТ има над 10 годишна история. Концепцията на магазина е да предлага индивидуални и комплексни интериорни решения, съобразени със специфичните изисквания на българския мебелен пазар. На четирите етажа на мебелния център са разположени стотици предложения за обзавеждането на спалнята, детската стая, дневната, кухнята и трапезарията, кабинета, офиса и градината. Освен готови концептуални предложения за цялостно обзавеждане на помещенията в дома, мебелен магазин ЛАБИРИНТ предлага на своите клиенти и консултация от специалист по вътрешен дизайн.

Адресът на мебелен магазин Лабиринт е: София, ж.к. Люлин 10, бул. Петър Дертлиев 25 (до тунела), www.labirint.bg.

 

27.10.2012 г.

Пазарувайте с отстъпки до 5% в магазините ЗОРА

От началото на м. ноември клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД могат да ползват отново атрактивните търговски отстъпки до 5% при плащане с кредитни карти trans.card или платежни карти без кредит trans.pay MasterCard в магазините на търговска верига ЗОРА.

Размерът на търговката отстъпка зависи от вида на стоките:

  • уреди за вграждане: 5%
  • уреди FINLUX и CROWN: 5%
  • всички останали уреди с изключение на уредите в промоция: 3%
  • уреди в промоция: 0%.

Търговска верига ЗОРА е специализирана верига магазини за бяла, черна, климатична, IT и офис техника. Веригата има 32 търговски обекта, от които 27 хипермаркета, 5 магазина и 5 локални складови бази в градовете: София, Пловдив, Хасково, Бургас, Русе, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Видин, Враца, Монтана, Севлиево, Габрово, Търговище, Шумен, Сандански, Кърджали, Харманли и Свиленград. Всички търговски обекти се намират в чертите на населените места, което е голямо удобство за клиентите.

Повече информация зa веригата можете да получите тук: www.zora.bg.

 

01.10.2012 г.

Играй и спечели таблет от Lirexshop.bg

Lirex Game

Електронният магазин на Лирекс Хай Тех  и Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД организират съвместна игра, която ще се проведе в периода от 01.10.2012 г. до 30.11.2012 г.

За да се включите в играта, посетете страницата: http://www.lirexshop.bg/pages/tfsigra, отговорете правилно на публикуваните въпроси и се регистрирайте за участие в тегленето на промоционалните награди.

Промоционалните награди, осигурени от Лирекс Хай Тех, са:

  • 1 брой таблет PRIVILEG MID-7D с GPS карта на България
  • 2 броя ергономични мишки Genius – ECO-Friendly Battery-Free BlueEye (DX-ECO)

Имената на участниците, спечелили промоционалните награди, ще бъдат изтеглени на 30.11. 2012 г. и ще бъдат обявени на www.lirexshop.bg и www.transcard.bg, както и на facebook страниците www.facebook.com/lirexshop.bg и www.facebook.com/tfs.bg.

Пожелаваме Ви успех!

За повече информация посетете: http://www.lirexshop.bg/pages/tfsigra

 

21.08.2012 г.

Изтеглихме наградите от ИграiPhone 4S

На 20 август 2012 г. в офиса на  Транскарт Файненшъл Сървисис  бяха изтеглени наградите за победителите във facebook играта ИграiPhone 4S.

Голямата награда – iPhone 4S, спечели Надежда Стефанова.

Списъкът с участниците, спечелили утешителните награди, можете да видите тук. Честито!

До 24.08.2012 г. наградените участници ще получат съобщение на техните e-mail адреси с указания за начина, по който могат да си получат наградите.

В момента обмисляме специални преференции за всички участници, познали точната сума в  ИграйPhone 4S. Ще ви информираме съвсем скоро.

 

Надежда Стефанова получи голямата награда iPhone 4S от играта, организирана от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД
Надежда Стефанова получи голямата награда iPhone 4S от играта, организирана от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД

 

17.08.2012 г.

Плащаме сметките за мобилен телефон към bob с trans.card и trans.pay

От 17 август 2012 г. клиентите на bob могат да плащат сметките си за мобилен телефон с всички видове кредитни и платежни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС).

Плащането на битовите сметки за електроенергия, водоснабдяване, топлофикация, мобилен и стационарен телефон, кабелна и цифрова телевизия и други с картите на ТФС е без такси.

 

10.08.2012 г.

Изтеглихме наградите, осигурени от SIEMENS

На 10.08.2012 г. в офиса на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС) бяха изтеглени наградите по промоционалната кампания на ТФС и SIEMENS.

Клиентите на ТФС, които спечелиха домакински уреди от SIEMENS, са следните:

 

No  
Клиент Град Награда
1 НЕДЯЛКО ИВАНОВ ИВАНОВ Стара Загора прахосмукачка Siemens VSZ6XTRM
2 ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ПЕТКОВ Пловдив прахосмукачка Siemens VSZ3XTRM
3 КРАСИМИР ПЕТРОВ ПЕТРОВ София прахосмукачка Siemens VSZ3XTRM
4 ЙОРДАН ДИМИТРОВ ПЕТКОВ Нова Загора кафе машина Siemens TC 86503
5 ЯНКО ПЕЙЧЕВ ДИМИТРОВ София кафе машина Siemens TC 86503
6 НАТАШКА ПЕТКОВА МАРИНОВА Роман термокана Siemens TW86103
7 НЕВЯНКА ДОБРЕВА ДОБРЕВА Долна Оряховица термокана Siemens TW86103
8 МИЛЕНА БОРИСОВА МЕТОДИЕВА София термокана Siemens TW86103
9 СОФИЯ ИВАНОВА ЖИВКОВА София тостер Siemens TТ86103
10 ПАВЕЛ ЛЮБЕНОВ ВУЧЕВ София тостер Siemens TТ86103
11 ДИМО СТОЯНОВ ДИМОВ Стара Загора тостер Siemens TТ86103
12 ИВАНКА НИКОЛОВА ТОДОРОВА Варна миксер Siemens MQ955PX
13 ТАТЯНА ПЕТКОВА ЧАМУКОВА Баня миксер Siemens MQ955PX
14 ЙОРДАН АСЕНОВ КРЪСТЕВ София миксер Siemens MQ955PX
15 ЛЮБОМИР ЛЮБЕНОВ АНДРЕЕВ Лом миксер Siemens MQ955PX
16 СТОЙКО ТОМОВ ТОМОВ Пловдив миксер Siemens MQ955PX

На спечелилите – честито!

Клиентите, спечелили наградите, ще получат телефонно обаждане от ТФС за уточняване начина на доставка на домакинските уреди.

Наградите, осигурени от SIEMENS, преди да бъдат връчени на спечелилите участници в промоционалната кампания.

Наградите, осигурени от SIEMENS, преди да бъдат връчени на спечелилите участници в промоционалната кампания.

Общи условия за участие в промоционалната кампания на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД и SIEMENS.


 

17.07.2012 г.

ИграiPhone 4S

Участвайте в интерактивната игра във facebook страницата на ТФС. Познайте точния размер на търговските отстъпки (cash back) при пазаруване с картите на Транскарт Файненшъл Сървисис в предложените 5 обекта и ще се включите в тегленето на голямата награда – мобилен телефон iPhone 4S, както и на 300 утешителни награди – ключодържатели с дигитална фоторамка.

Подробните правила за участие в играта ще видите в нашата facebook страница. Успех!

 

12.07.2012 г.

Инсталирана е нова версия на индивидуалния клиентски профил

От началото на м. юли 2012 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС) ползват новата версия на своя индивидуален клиентски профил в интернет страницата на дружеството: www.transcard.bg

Индивидуалният клиентски профил е информационна система, разработена от ТФС, която позволява на клиентите да извършват платежни, справочни и други операции онлайн – по всяко време и от всяка точка на света. Достъпът до индивидуалния клиентски профил се осъществява по криптиран канал и е защитен с е-ПИН код – електронен персонален идентификационен номер, известен само на клиента.

По-важните платежни операции, които всеки клиент може да извърши онлайн чрез своя профил, са следните:

  • плащане на битови сметки за електроенергия, водоснабдяване, отопление, стационарен и мобилен телефон, цифрова и кабелна телевизия.
  • погасяване на задължения по кредитна карта, издадена от ТФС, чрез системата за електронни плащания ePay.bg.
  • зареждане на суми по международна платежна карта trans.pay MasterCard.

По-важните неплатежни операции, които могат да се извършат онлайн чрез клиентския профил, са следните:

  • блокиране на кредитна и друга платежна карта в реално време – при загубена или открадната карта или при съмнения за злоупотреба с картата;
  • забрана и разрешаване на операциите в Интернет с международна кредитна или друга платежна карта в реално време – за допълнителна сигурност при плащане с картата в Интернет. Тази уникална функционалност се предлага за пръв път в новата версия на индивидуалния клиентски профил и е безплатна за клиентите.
  • подаване на онлайн заявления за допълнителни услуги, като увеличаване на кредитен лимит, издаване на допълнителна карта, SMS известяване при извършване на операция с картата и други.

В новата версия на клиентския профил съществуващата справочна система е обновена изцяло. В режим онлайн клиентът може да получи както подробна, така и обобщена информация за:

  • всички обработени и необработени платежни операции, включително и погасителните вноски по кредитната карта;
  • начислените лихви и такси;
  • състоянието по картата в момента – текущ баланс и свободен лимит;
  • задължения по картата според последното месечно извлечение – общо задължение по кредита и дължима минимална погасителна вноска;
  • месечните извлечения за последните 2 календарни години.

Развитието на индивидуалния клиентски профил е част от стратегията на ТФС за предлагане на модерни онлайн услуги и функционалности, някои от които са уникални за България.

 

29.05.2012 г.

По-изгодни търговски отстъпки в ПЕТРОЛ

80 години Петрол АД

От 1 юни 2012 година всички клиенти, които плащат в бензиностанциите на Петрол с карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС), ще получават нови, по-изгодни търговски отстъпки (cash back).

Независимо от натрупания обем на покупките, при плащане на стоки и услуги в бензиностанциите на Петрол с всички видове карти на ТФС, търговската отстъпка ще бъде минимум 2%.

Когато общата сума на покупките в бензиностанциите на Петрол с карта, издадена от ТФС, от началото на едногодишния отчетен период до датата на дадена покупка е надхвърлила 5000 лева, отстъпката за тази покупка, както и за всички останали покупки до края на едногодишния период, ще бъде 3%.

 

02.05.2012 г.

Плащай с trans.card и trans.pay и спечели домакински уреди от SIEMENS

Участвайте в промоционалната кампания на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД и SIEMENS.

 

 

В периода от 2 май до 31 юли 2012 година направете минимум 5 транзакции с национална кредитна карта trans.card, международна кредитна карта trans.card MasterCard и/или платежна карта без кредит trans.pay MasterCard и ще се включите в тегленето на промоционални награди – домакински уреди от SIEMENS.

Транзакциите с картите могат да бъдат от следните видове:

  • плащане на стоки и услуги в България, чужбина и Интернет;
  • плащане на битови сметки за електроенергия, отопление, водоснабдяване, мобилни и стационарни телефони, цифрова и кабелна телевизия и други– онлайн чрез интернет страницата: www.transcard.bg
  • теглене на пари в брой от банкомати и ПОС терминали.

Няма значение къде ще направите транзакциите с Вашите карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД . Важно е тези транзакции да бъдат от посочените по-горе видове и да не са по-малко от 5 броя в периода от 2 май до 31 юли 2012 година.

Промоционалните награди, осигурени от SIEMENS, са следните:

Промоционалните награди ще бъдат изтеглени на 10 август 2012 година в офиса на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД.

За повече информация виж Общите условия за участие в промоционалната кампания на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД и SIEMENS.

 

24.04.2012 г.

Плащаме всички сметки към blizoo с trans.card и trans.pay

От 24 април 2012 г. всички абонати на blizoo могат да плащат онлайн месечните си сметки за ползваните пакети и услуги с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС).

Всички клиенти, които платят в срок месечните си сметки към blizoo с националните кредитни карти trans.card, международните кредитни карти trans.card MasterCard или с международните платежни карти trans.pay MasterCard, получават допълнителна отстъпка – всяка платена в срок сметка се намалява с 1 лев.

Плащането на месечните сметки с всички карти на ТФС е без такси за клиентите.

 

20.04.2012 г.

Нова версия на интернет страницата www.transcard.bg

От 19 април 2012 година на електронния адрес www.transcard.bg можете да ползвате новата версия на интернет страница на Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД (ТФС). Страницата е с обновен дизайн и е оптимизирана за ползване чрез мобилни устройства.

Създадени са два нови раздела, достъпни от главната страница и всички вътрешни страници:

  • раздел „cash back” – с подробна информация за всички търговски обекти, предоставящи отстъпки при пазаруване с картите, издадени от ТФС ;
  • раздел „trans@home” – с информацията за услугата онлайн плащане на битови сметки, която е безплатна за клиентите на ТФС.

За удобство на клиентите структурата на информацията в новата страницата е запазена.

 

Архив на новините