Новини

Архив за 2015 г.

22.12.2015 г.

Прехвърляме пари с global.transfer безплатно до 31.03.2016 г.

Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) удължи промоцията по услугата global.transfer. До 31.03.2016 г. прехвърлянето на пари от всяка точка на света чрез тази услуга е напълно безплатно.

Чрез global.transfer можете да прехвърляте пари онлайн от всички карти със знаците Maestro, MasterCard, VISA и VISA Electron, издадени както в България, така и в чужбина, по всички карти, издадени от ТФС. Получателят може да ползва парите веднага – да ги изтегли в брой или да пазарува с картата си.

21.12.2015 г.

Плащаме онлайн сметки към ВиК Плевен

Абонатите на “Водоснабдяване и Канализация” ЕООД – Плевен вече могат да плащат своите сметки онлайн без такси чрез всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечните си сметки към ВиК Плевен, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ВиК Плевен, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

18.12.2015 г.

Плащаме онлайн сметки към ТЕЛЕПОЛ

От средата на месец декември 2015 г. клиентите на Национална агенция за сигурност ТЕЛЕПОЛ могат да плащат своите месечни сметки онлайн чрез trans@home с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечните сметки към ТЕЛЕПОЛ, е необходимо да регистрирате Вашата карта в електронната система за плащане на битови сметки на ТФС trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ТЕЛЕПОЛ и попълнете необходимите данни.

Национална агенция за сигурност ТЕЛЕПОЛ, създадена през 1993 година, е един от лидерите в сферата на охраната и сигурността в България. Усилията на екипа на ТЕЛЕПОЛ са концентрирани в налагането на нови, по-високи стандарти при проектирането, изграждането и експлоатацията на интегрирани системи за индивидуална, фирмена и индустриална сигурност. Агенцията предлага богата гама от гъвкави решения за частни и бизнес клиенти.

15.12.2015 г.

Изплатихме натрупания cash back за 2015 година

На 14.12.2015 година Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2015 година. Изплатените пари могат да се ползват веднага – за нови покупки с картата или да се изтеглят в брой.

Кредитните карти trans.card са първите кредитни карти в България, с които картодържателят получи възможност да ползва отстъпки при пазаруване. Днес всички клиенти на ТФС ползват търговски отстъпки до 30% при пазаруване в България – независимо дали плащат с изгодните национални кредитни карти trans.card, с престижните международни кредитни карти trans.card MasterCard, със специално създадените за сигурно пазаруване в интернет платежни карти trans.pay MasterCard или с изключително атрактивните дебитни карти trans.cash MasterCard, при които тегленето на пари от всички банкомати в България е без такси.

Вижте нашите специални Коледни отстъпки при пазаруване с всички карти, издадени от ТФС.

11.12.2015 г.

Плащаме сметки към ВиК Пазарджик онлайн чрез trans@home

От месец декември 2015 г. абонатите на “Водоснабдяване и Канализация” ЕООД – Пазарджик могат да плащат своите сметки онлайн без такси чрез всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечните си сметки към ВиК Пазарджик, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки на ТФС trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ВиК Пазарджик, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

04.12.2015 г.

Плащаме месечни такси към DSC Bulgaria онлайн чрез trans@home

От месец декември 2015 г. клиентите на холдинга за охранителна дейност DSC Bulgaria в София, Пловдив и Перник могат да плащат онлайн месечните си сметки с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечните сметки към DSC Bulgaria, е необходимо да регистрирате Вашата карта в електронната система за плащане на битови сметки на ТФС trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете DSC Bulgaria и попълнете необходимите данни.

Фирмите от холдинга DSC Bulgaria притежават дългогодишен опит в изграждането и поддържането на обекти с техника за електронна защита. Услугата „Мониторинг и автопатрулна охрана”, за която можете да плащате с картите на ТФС, включва денонощно наблюдение, регистриране и обработване на алармени и други сигнали от обекти и реагиране чрез използване на мобилни патрулни екипи. Реакцията се осъществява със специализирани моторни превозни средства. Служителите на холдинга са подготвени за действия в ситуации с различна степен на сложност, при спазване на законовите изисквания и добрите практики в областта.

03.12.2015 г.

Пазаруваме онлайн в eBag.bg

Всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), вече могат да пазаруват в онлайн супермаркета eBag.bg.

За да извършите покупка, изберете transcard като метод на плащане. Това автоматично ще Ви прехвърли към интернет страницата на ТФС, където, след въвеждане на номер на карта и е-ПИН код, трябва да потвърдите плащането.

eBag е онлайн супермаркет, чрез който можете да направите седмичните си покупки на хранителни стоки и продукти за дома. В онлайн магазина ще откриете над 8 000 продукта, разпределени в 11 категории, в това число и пресни стоки. Поръчки се приемат всеки ден, а доставките се извършват на територията на град София между 12:00 – 21:00 часа в удобен за клиента часови диапазон. Всички предлагани продукти се зареждат от веригата “Фантастико” в деня на доставката.

03.12.2015 г.

Плащаме сметки към ВиК Разград онлайн чрез trans@home

От началото на месец декември 2015 г. абонатите на „Водоснабдяване – Дунав” ЕООД Разград (ВиК Разград) могат да плащат своите сметки онлайн без такси с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечните си сметки към ВиК Разград, е необходимо да регистрирате Вашата карта в електронната система за плащане на битови сметки на ТФС trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ВиК Разград, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

11.11.2015 г.

ТФС с нова безплатна услуга – виртуален номер

От 11.11.2015 година Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) предлага на своите клиенти нова услуга – виртуален номер за плащане в интернет. С тази иновация ТФС осигурява на картодържателите на международните карти trans.card MasterCard и trans.cash Debit MasterCard още един безплатен начин за защита от измами в глобалната мрежа.

При плащане в интернет, вместо да въвеждате реалния номер на картата си, Вие можете да ползвате временен виртуален номер със срок и лимит за плащане, определени от Вас. След всяко плащане използваният виртуален номер може да бъде изтрит. Създаването и изтриването на виртуалните номера се извършва онлайн, бързо, лесно и напълно безплатно – от индивидуалния интернет профил на картодържателя.

04.11.2015 г.

5% отстъпка в автомагазините АТЛАНТИК СУХИ

От началото на ноември 2015 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) получават 5% отстъпка при пазаруване в автомагазините АТЛАНТИК СУХИ. Отстъпката се приспада от цената в момента на покупката при предоставяне на валидна карта, издадена от ТФС, и не може да се комбинира с други отстъпки.

АТЛАНТИК СУХИ е фирма, специализирана във вноса и продажбата на акумулатори, масла, гуми и автоаксесоари. Разполага с три обекта: два в Перник и един в София. Повече информация за АТЛАНТИК СУХИ можете да научите на: www.atlanticsuhi.com.

01.11.2015 г.

5% отстъпка в ОН КЛИНИК

От началото на м. ноември 2015 г. пациентите на ОН КЛИНИК – БЪЛГАРИЯ ползват 5% търговска отстъпка (cash back) при плащане с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис.

В периода от 01 до 30.11.2015 г. ОН КЛИНК предоставя на своите пациенти допълнителна отстъпка: 50% от таксата за преглед.

ОН КЛИНИК е международна компания, която притежава мрежа от частни клиники в цял свят. В България ОН КЛИНИК разполага с 3 филиала в градовете София, Варна и Бургас, в които работят високо квалифицирани специалисти в областите урология, сексуална медицина, проктология и дерматология. Повече информация ще за намерите на www.onclinic-bg.com.

29.10.2015 г.

До 20% отстъпка в магазините за мъжка мода ДОКС СТУДИО

От средата на м. октомври 2015 г. ползвате търговска отстъпка (cash back) до 20% при пазаруване с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, в магазините за мъжка мода ДОКС СТУДИО. Размерът на търговската отстъпка зависи от общата сума на покупките с Вашата карта в магазини ДОКС СТУДИО през календарната година, като следва:

  • до 500 лева – 3% cash back
  • от 500 до 1 000 лева – 5% cash back
  • от 1 000 до 5 000 лева – 10% cash back
  • над 5 000 лева – 20% cash back

ДОКС СТУДИО е фирма, специализирана в разработка на модели, производство и продажба на мъжки облекла с класически силует, предназначени за деловия мъж, за когото изисканият външен вид е задължителен. Повече информация за магазините ДОКС СТУДИО ще намерите на www.doks-studio.eu.

28.10.2015 г.

До 20% отстъпка при пазаруване в бутик ПОЛИНА ПЕТРОВА

От началото на м. октомври 2015 г. ползвате търговска отстъпка (cash back) до 20% при пазаруване с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, в бутик ПОЛИНА ПЕТРОВА и онлайн на shop.polinapetrova.com.

Размерът на търговската отстъпка зависи от общата сума на покупките с Вашата карта при търговеца през календарната година, като следва:

  • до 200 лева – 8% cash back
  • от 200 до 500 лева – 12% cash back
  • над 500 лева – 20% cash back

В бутика ще откриете уникални модели, изработени от дизайнер Полина Петрова или лично подбрани от нея от колекциите на други дизайнери. Повече информация за бутик ПОЛИНА ПЕТРОВА ще намерите на shop.polinapetrova.com.

27.10.2015 г.

До 20% отстъпка при пазаруване в бутици ASHTANA

От началото на месец октомври 2015 г. ползвате търговска отстъпка (cash back) до 20% при пазаруване в бутици ASHTANA с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис. Размерът на отстъпката зависи от сумата на покупките с Вашата карта във веригата бутици през календарната година, като следва:

  • до 200 лева – 5% cash back
  • от 200 до 5 000 лева – 10% cash back
  • над 5 000 лева – 20% cash back

В бутици ASHTANA ще откриете дизайнерска дамска мода в лимитирани серии. Повече информация за бутици ASHTANA ще намерите на www.ashtana.com.

16.10.2015 г.

2% отстъпка от STEMO

В периода от 15.10.2015 г. до 15.01.2016 г. веригата компютърни магазин STEMO предлага промоционална търговска отстъпка (cash back) в размер на 2% при пазаруване с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис.

STEMO е един от лидерите в областта на информационните и комуникационните технологии в България. В магазините на STEMO можете да намерите продукти от редица реномирани световни марки, сред които: Apple, HP, DELL, Toshiba, Acer, Canon, Cisco, Xerox, Epson, Fujitsu, SAP, Oracle, Microsoft и други.

Повече информация за STEMO можете да научите на www.stemo.bg.

25.08.2015 г.

Прехвърляте пари онлайн от Вашата карта по банкова сметка

От 25 август 2015 г. можете да прехвърляте пари от Вашата карта, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), по банкови сметки в България. Нареждането за прехвърляне на пари се подава онлайн.

За да прехвърляте пари от Ваша карта, издадена от ТФС, по банкова сметка в България – Ваша или на друго лице, направете следното:

  1. Влезте във Вашия интернет профил, като въведете данните на картата, от която искате да прехвърлите парите.
  2. Изберете раздел „money.transfer” и опцията „Прехвърляне на пари по банкова сметка”.
  3. Попълнете нареждането и потвърдете операцията с е-ПИН кода на картата, от която прехвърляте парите.

Получателят ще ползва парите след обработването на паричния превод от банките, обслужващи ТФС и получателя. Повече информация можете да научите тук.

24.08.2015 г.

До 15% отстъпка при пазаруване в магазини GALDINI

От края на август 2015 г. ползвате търговска отстъпка (cash back) до 15% при пазаруване с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис в магазините за маркова бижутерия и часовници GALDINI.

Размерът на търговската отстъпка зависи от общата сума на покупките в магазини Galdini през всяка календарна година, като следва:

  • до 500 лева – 8% cash back
  • от 500 до 1 000 лева – 10% cash back
  • над 1 000 лева – 15% cash back

Магазини GALDINI са едни от официални представители за България на редица световноизвестни марки бижута и часовници, сред които: GALDINI, FOSSIL, DIESEL, DKNY , MICHAEL KORS, EMPORIO ARMANI, CERRUTI 1881, BREIL, KENZO, AIGNER, NINA RICCI, GERSTNER, GUY LAROCHE, ZODIAC, POLICE, MOSCHINO, ADIDAS, CACHAREL, MORGAN, HIP HOP, TED LAPIDUS, REPLAY и др.

Повече информация за магазини GALDINI можете да получите тук.

08.08.2015 г.

Плащаме сметките към ВиК Ловеч онлайн чрез trans@home

Всички абонати на “ВиК” АД – гр. Ловеч (ВиК Ловеч) могат да плащат онлайн без такси месечните си сметки с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечните си сметки към ВиК Ловеч, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки на ТФС trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ВиК Ловеч, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

06.08.2015 г.

До 30% отстъпка в офисите на POSOKA.COM

От началото м. август 2015 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) ползват търговска отстъпка до 30% при плащане на туристически пакети и услуги от офисите на туристическата агенция POSOKA.COM. Търговската отстъпка се приспада от цената в момента на покупката и зависи от вида на пакета или услугата, както следва:

  • Почивки и екскурзии – 3%;
  • Коли под наем в България и чужбина – 5%;
  • Трансфери летище-хотел-летище – 5%;
  • Отстъпка за градски хотели – 8%;
  • Застраховки за пътуване в чужбина – 20%;
  • Самолетни билети – 30% от такса обслужване

Търговската отстъпка е валидна в офисите на Posoka.com в градовете: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Пазарджик, Перник, Добрич, Самоков и Банско.

Posoka.com е лицензирана туроператорска агенция, създадена през 2000 г. Агенцията предлага богат избор на екскурзии и почивки, изгодни самолетни и автобусни билети, резервация на хотели и коли под наем, пътнически застраховки и др.

29.05.2015 г.

Ползвайте 4% отстъпка във веригата аптеки Скайфарм

Oт края на м. май 2015 г. ползвате 4 % отстъпка в аптеките Скайфарм при плащане с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Веригата Скайфарм включва 4 аптеки в гр. София, намиращи се на следните адреси:

  • бул. Н. Й. Вапцаров №35 – бизнес център Лозенец
  • бул. Христофор Колумб №64 – София Еърпорт Център
  • Централна автогара
  • ул. Козяк №21

Аптеки Скайфарм предлагат на своите клиенти не само лекарствени продукти и хранителни добавки, но също така и богата гама медицинска козметика от висок клас. Основен акцент в дейността на фирмата са конкурентните цени и качественото обслужване, включващо индивидуални консултации за всеки клиент.

Повече информация за аптеки Скайфарм можете да получите на: www.facebook.com/skypharm.

14.05.2015 г.

Пътуваме безплатно в метрото с безконтактните карти trans.pay и trans.cash

contactless cards
 
Притежателите на безконтактните карти trans.pay MasterCard и trans.cash Debit MasterCard могат да пътуват безплатно в софийското метро от 11 май до 11 юни 2015 година в рамките на рекламната инициатива на MasterCard.

Ако в периода на кампанията купите билет за еднократно пътуване с безконтактната си карта, MasterCard ще ви възстанови цената на билета на следващия ден.

Билетни автомати с възможност за безконтактни плащания са инсталирани в новооткритите станции на столичния метрополитен: Александър Малинов, Акад. Александър Балан, Бизнес парк София, Искърско шосе и Летище София.
 

05.05.2015 г.

*77 за всички мобилни оператори

От началото на месец май 2015 г. Вие можете да се обаждате в денонощния контактен център на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) на телефонен номер *77 за всички мобилни оператори в България.

Обажданията на *77 са безплатни за абонатите на М-Тел, а абонатите на Виваком и Теленор се таксуват според тарифния им план.

На денонощните телефони на ТФС можете да научите повече за нашите продукти и услуги, да получите информация за транзакциите с Вашата карта, за размера на Вашето задължение и минималните погасителни вноски, да подадете сигнал за изгубена или открадната карта, за проблем при извършване на транзакция или опит за измама и други.

01.04.2015 г.

5% промоционална отстъпка от оптики ФОКС

Оптики ФОКС предлагат промоционална търговска отстъпка (cash back) в размер на 5% при пазаруване с картите, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС). По-високата отстъпка е в сила от 01.04 до 01.07.2015 г. и не може се комбинира с други промоционални и сезонни активности на оптики ФОКС, но може да се приложи заедно с трайно намалени стоки и разпродажби.
 
В осемте оптики ФОКС в София ще намерите богат асортимент от рамки и слънчеви очила от реномирани фирми, диоптрични стъкла на най-престижните световни производители, контактни лещи и консумативи за тях, прибори за слабозрящи, бинокли, лупи, микроскопи, уреди за ориентиране, калъфи, почистващи средства за очила, ланци и други аксесоари. Оптиките разполагат с модерно оборудвани кабинети за проверка на зрението от офталмолози. Повече информация за оптики ФОКС можете да научите на www.foxoptics.com.
 

24.03.2015 г.

25% отстъпка за автомобилни гуми от Point S

От март 2015 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) получават 25% отстъпка при покупка на автомобилни гуми от Point S – България. Отстъпката се приспада от цената на гумите в момента на покупката при предоставяне на валидна карта, издадена от ТФС. Отстъпката не важи за гуми в промоция и за други видове стоки и услуги в обектите.

Point S е една от най-големите независими дилърски мрежи за гуми и автоуслуги в света. Компанията предлага пълен асортимент от гуми за леки, високопроходими, лекотоварни, товарни, индустриални и селскостопански автомобили. В България Point S разполага с мрежа от 22 сервиза за гуми в 21 града. Повече информация за Point S можете да научите на www.points.bg.

20.03.2015 г.

Внасяме пари в брой по всички карти на ТФС в офисите на EasyPay

От 20 март 2015 година всички офиси на Изипей АД (EasyPay) ще приемат вноски на пари в брой по всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

Внасянето на пари ще се извършва без представяне на картата, издадена от ТФС. Вноските могат да се правят и от лица, които не са картодържатели. Вносителят трябва да знае ЕГН на картодържателя и последните 4 цифри от номера на картата, по която иска да внесе парите. Внесените суми ще се отразяват по картата веднага.

Изипей АД е платежна институция с лиценз от Българската народна банка. Институцията разполага с повече от 2000 офиса в цяла България. В резултат на установеното сътрудничество между ТФС и Изипей АД картодържателите на ТФС получават достъп до една от най-големите офисни мрежи в страната.

Пълния списък с офисите на EasyPay можете да видите тук.

10.03.2015 г.

Плащаме сметките към NET 1 чрез онлайн системата trans@home

От началото на м. март 2015 г. всички абонати на NET1 могат да плащат онлайн месечните си сметки с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечните си сметки, е необходимо да регистрирате Вашия абонатен номер в NET1 в системата за плащане на битови сметки на ТФС trans@home. За целта влезте във Вашия интернет профил в сайта на ТФС (бутон “Вход за клиенти”), от раздел „Битови сметки онлайн” изберете подраздел “Регистрация за плащане”, натиснете линка „регистрация” срещу NET1, и попълнете необходимите данни.

NET1 е водещ телекомуникационен оператор на територията на град София. Компанията има повече от 7 години опит в предоставянето на интернет, телевизия и телефон за домашни потребители, както и в разработването на интегрирани телекомуникационни решения за бизнес клиенти. Повече информация за NET1 можете да получите на www.net1.bg.

 

10.03.2015 г.

10% промоционална отстъпка от автосервизи Мотоексперт


 
Веригата автосервизи МОТОЕКСПЕРТ предлага промоционална търговска отстъпка (cash back) в размер на 10% при плащане с картите, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС). По-високата отстъпка е в сила от 10.03 до 10.06.2015 г. и не може да се комбинира с други акции и промоции, валидни към момента на покупката.

Веригата МОТОЕКСПЕРТ включва 20 автосервиза в цялата страна, в които можете да получите комплексен ремонт и професионално обслужване на Вашия автомобил и да закупите висококачествени авточасти, консумативи и аксесоари от реномирани производители. Повече информация за МОТОЕКСПЕРТ можете да научите на www.motoexpert.bg.

Промоционалната отстъпка не е валидна за обектите от веригата МОТОЕКСПЕРТ в градовете Варна, Враца, Силистра и Кърджали.
 

12.02.2015 г.

През цялата 2015 г. прехвърляте пари онлайн напълно безплатно.

Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) удължи промоцията по услугата global.transfer. През цялата 2015 година прехвърлянето на пари онлайн от всяка точка на света чрез услугата global.transfer е напълно безплатно.

Чрез global.transfer можете да прехвърляте пари онлайн, за секунди от всички карти със знаците Maestro, MasterCard, VISA и VISA Electron, издадени както в България, така и в чужбина, по всички карти, издадени от ТФС. Получателят може да ползва парите веднага – да ги изтегли в брой или да пазарува с картата си.

Тегленето на пари от всички банкомати в България с новата дебитна карта trans.cash е без такси. При пазаруване в България с всички карти, издадени от ТФС, получавате търговски отстъпки до 10%.

Прехвърлянето на пари чрез услугата global.transfer се извършва бързо, лесно и с високо ниво на сигурност. Повече информация можете да научите тук.

27.01.2015 г.

Плащаме задълженията към Столична община онлайн, без такси

Sofia

На 26 януари 2015 г. стартира данъчната кампания в София. Клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (TФС) могат да плащат онлайн местни данъци и такси към Столична община, в това число: данък върху недвижимите имоти, данък върху превозните средства, данък върху наследствата, патентен данък, такса за битови отпадъци, такса за притежаване на куче и други.

Лицата, предплатили целия размер на данъка върху недвижимите имоти или на данъка върху превозните средства за 2015 година до 30.04.2015 г., получават отстъпка от 5%, която се приспада от сумата на последната дължима вноска.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в системата за онлайн разплащания на ТФС trans@home. Плащането на всички видове сметки, данъци и такси чрез системата trans@home е без никакви разноски за клиентите на ТФС. Повече информация за процедурата за регистрация и плащане на местни данъци и такси можете да намерите на тук.
 

26.01.2015 г.

Ползвайте до 5.5% отстъпка във фирмените магазини за велосипеди Sprint и MAXBIKE

От 20 януари 2015 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) ползват търговска отстъпка до 5.5% във фирмените магазини за велосипеди Sprint и MAXBIKE при плащане с всички карти на ТФС.

Велосипедите с тези марки се характеризират с надеждност, високо качество, съвременни технологични решения и стилен дизайн, което ги превръща в търсен продукт от професионалисти и любители колоездачи.

Повече информация ще научите тук.
 

14.01.2015 г.

Ползвайте 5% отстъпка от Вимакс Клима


От началото на 2015 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС)ползват 5% отстъпка от Вимакс Клима – един от лидерите на пазара на климатична техника в България.

Отстъпката важи при плащане с всички карти, издадени от ТФС, в офисите на Вимакс Клима в София, Пловдив и Варна, с изключение на стоките и услугите, включени в текущи промоции.

Вимакс Клима е компания, е специализирана в продажбата, монтажа и сервиза на климатични инсталации за жилищни, административни и търговски сгради, отоплителни конвекторни панели, бойлери, камини и домакински електроуреди от най-големите български и световни производители.

Повече информация можете да получите на www.vimax.bg.

 

06.01.2015 г.

Плащаме онлайн сметките към “Топлофикация – Перник” АД

От началото на 2015 г. абонатите на “Топлофикация – Перник” АД могат да плащат сметките си онлайн с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС). ТФС Ви предлага възможност да платите Вашето задължение към “Топлофикация – Перник”АД както изцяло, така и частично.

За да плащате онлайн сметките към “Топлофикация – Перник”АД с Вашата карта, е необходимо да регистрирате абонатния номер в системата за плащане на битови сметки на ТФС trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил (бутон “Вход за клиенти”), от раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете подраздел “Регистрация за плащане”, натиснете линка „регистрация”, който се намира в полето срещу “Топлофикация – Перник”АД, и попълнете необходимите данни.

За клиентите на ТФС плащането на всички битови сметки е без такси.

Повече информация за “Топлофикация – Перник”АД можете да намерите на тук.
 

Архив на новините