Новини

Архив за 2017 г.

Изплатихме натрупания cash back за 2017 година

14.12.2017 г.

На 08.12.2017 година Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2017 година. Изплатените пари могат да се ползват веднага – за нови покупки с картата или да се изтеглят в брой.

Кредитните карти trans.card са първите кредитни карти в България, с които картодържателят получи възможност да ползва отстъпки при пазаруване. Днес всички клиенти на ТФС ползват търговски отстъпки до 30% при пазаруване в България – независимо дали плащат с изгодните национални кредитни карти trans.card, с престижните международни кредитни карти trans.card MasterCard, със специално създадените за сигурно пазаруване в интернет платежни карти trans.pay MasterCard или с изключително атрактивните дебитни карти trans.cash MasterCard, при които тегленето на пари от всички банкомати в България е без такси.

Вижте нашите специални Коледни отстъпки при пазаруване с всички карти, издадени от ТФС.

Лоялните клиенти на ТФС получиха кредити без лихви и вноски

07.12.2017 г.

На 07 декември 2017 година лоялните клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), които отговарят на критериите по Програма bonus, получиха оферти за ползване на кредити без лихви и без погасителни вноски за 6 или 9 месеца.

Преференциалният кредит по Програма bonus се различава съществено от многобройните кредити с безлихвени периоди, предлагани на пазара. Основната разлика е, че през целия гратисен период на кредита по Програма bonus клиентът на ТФС, освен че не дължи никакви лихви, може да не погасява нито стотинка от главницата по кредита.

Обикновено, при кредитните карти погасителната вноска по главницата на кредита е много по-голяма от лихвата, така че с Програма bonus лоялните клиенти на ТФС наистина могат да намалят съществено разходите си за един продължителен период от 6 или 9 месеца в зависимост от вида на кредитната карта.

10% cash back от издателство Вакон

04.12.2017 г.

През целия месец декември 2017 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават промоционална търговска отстъпка (cash back) в размер на 10% при плащане в търговските обекти на издателство Вакон, както и онлайн на www.vakon.bg.

Издателство Вакон разполага с два търговски обекта в град София – на ул. Врабча 13 и в книжна борса Болид на бул. Искърско шосе 19. Издателство Вакон се е превърнало в синоним на книгите за пътешествия и приключения, а напоследък завзема и нови полета като книгите за бягане, спорт и екстремни преживявания. Сред авторите на издателството са: Бeъp Гpилc, Майкъл Палин, Koлин Taбpoн, Боян Петров, cъp Paнyлф Фaйнc, Maйĸ Xopн, Феликс Баумгартнер и много други.

10% cash back в SENTOHOME

01.12.2017 г.

От 01 декември 2017 година до 31 януари 2018 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в онлайн магазина SENTOHOME.

SENTOHOME е онлайн магазин за луксозни ароматни свещи и аромати за дома от европейски производители с дългогодишни традиции в тази област. Магазинът предлага голямо разнообразие от продукти – декоративни свещи, дифузери, козметика за ръце и тяло, спрейове за стая. Всички продукти се отличават с изключително качество и атрактивен дизайн, подходящи както за подарък, така и като акцент в дома. При производството им се използват само висококачествени материали, естествени аромати и растителен восък.

10% cash back в GADGETS.BG

01.12.2017 г.

От 01 декември 2017 година до 31 януари 2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в онлайн магазина Gadgets.bg.

Gadgets.bg е онлайн магазин за аксесоари за мобилни устройства – калъфи, скрийн протектори, захранващи кабели, адаптери, ръкавици за работа с капацитивни екрани и други. Повече от седем години Gadgets.bg е вносител и дистрибутор на аксесоари за смартфони и таблети на брандовете InvisibleSHIELD, ZAGG, More, Sena, Katinkas, и други.

Пазаруваме онлайн от bggumi.com

22.11.2017 г.

От 17 ноември 2017 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да пазаруват в онлайн магазин bggumi.com. При всяко плащане онлайн или във физическия магазин на bggumi, клиентите на ТФС ползват 1% cash back.

Магазин за гуми bggumi се намира на бул. Черни връх 59А в град София. Магазинът предлага богато разнообразие от зимни, летни и всесезонни гуми и джанти за леки, лекотоварни и товарни автомобили и мотоциклети.

ТФС подкрепи подобряването на градската среда в София

17.11.2017 г.

Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) получи писмо от кмета на Столична община с благодарност за грижата ни за столицата и приноса за подобряването на градската среда. ТФС се включи в кампанията за почистване на София с безвъзмездна финансова подкрепа. Тази помощ е част от политиката на ТФС в областта на екологията и развитието на околната среда.

5% cash back в Мебел Маркет Шумен

13.11.2017 г.

От 6 ноември 2017 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 5% cash back при плащане в мебелен магазин Мебел Маркет – Шумен.

Мебел Маркет се намира на бул. Симеон Велики 51 в град Шумен. Магазинът предлага готови мебели и изготвяне на индивидуални проекти, съобразени изцяло с размерите и желанията на своите клиенти. Като производител на български мебели, Мебел Маркет предоставя пълна гаранция за всяко едно собствено изделие и разполага с множество сертификати за качеството на използваните материали.

20% cash back в онлайн магазин CLOTHINK.EU

06.11.2017 г.

От 6 ноември 2017 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 20% cash back при плащане в онлайн магазина CLOTHINK.EU.

CLOTHINK.EU е онлайн магазин за оригинални и дизайнерски тениски, блузи и аксесоари. Магазинът разполага със собствено печатно студио, в което грижливо се изработват и отпечатват щампите. Печатът не е сериен а индивидуален, което позволява да се следи стриктно неговото качество. За отпечатване на щампите се използват последно поколение принтери за дигитален фотореалистичен печат. Произведените от CLOTHINK стоки са екологично издържани и съобразени с европейските норми и директиви.

10% cash back в PRESS Café and Lunch

31.10.2017 г.

От 23 октомври 2017 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 10% cash back при плащане в PRESS Café and Lunch.

PRESS Café & Lunch се намира в сградата на Транспрес, в близост до Терминал 1 на летище София. Всяка сутрин заведението предлага домашна закуска и ароматно кафе или прясно изцеден сок от различни плодове, а за обяд – вкусно обедно меню от българската и други национални кухни, като винаги има и предложение за вегетарианци.

До 15% cash back във ваканционно селище Омая

23.10.2017 г.

От 28 септември 2017 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват до 15% cash back при плащане във ваканционно селище Омая. Размерът на отстъпката зависи от сумата на плащането и е както следва:

5% – за плащане до 500 лева

10% – за плащане от 500,01 до 1000 лева

15% – за плащане над 1000 лева.

Ваканционно селище Омая се намира в Югозападна България на 20 км от гр. Гоце Делчев и на няколко километра от границата с Гърция сред приказната природа на южните склонове на планина Славянка. Нетрадиционното селище е разположено на територия от 500 дка. Приказната атмосфера е съпътствана от две езера, гори, поляни и множество приказни скали.

До 5% отстъпка от отоплителни системи Делфин КиВ

16.10.2017 г.

От 16.10.2017 г. до 16.01.2018 г. притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават до 5% отстъпка при плащане в магазина за отоплителни системи на Делфин КиВ. Отстъпката се приспада на място от цената на покупката и е както следва:

5% – за биокамини, биоетанол (над 4 стека) и италиански пелетни камини и котли,

2% – за български пелетни камини и котли.

Магазинът на Делфин КиВ се намира на ул. Гаврил Кръстевич 20 в град Варна. Делфин КиВ е специализирана в доставка, монтаж и сервизно обслужване на камини и котли, биокамини, инфрачервено и лъчисто отопление, слънчеви колектори и бойлери за алтернативна енергия. Компанията предлага отоплителни системи собствено производство, както и такива на реномирани световни производители.

Спечели пътуване до Disneyland с trans.cash и trans.pay

11.10.2017 г.

Притежателите на дебитни карти trans.cash Mastercard и trans.pay Mastercard могат да спечелят пътуване до Disneyland Paris по случай 25-годишнината на парка. За да участвате в кампанията, трябва да направите безконтактно плащане с Вашата дебитна карта в периода от 26.09 до 06.11.2017 година и да го регистрирате в страницата на Mastercard.

Двама щастливи картодържатели и техните семейства ще имат възможността да се потопят във вълнуващата атмосфера на Disneyland Paris с включени:

Oще 300 късметлии имат шанса да получат ваучери на стойност 30 лв. от Хиполенд.

В промоцията могат да участват само карти, издадени преди 26.09.2017 г. Спечелилите участници ще трябва да удостоверят транзакцията с бележката от ПОС терминала или с документ, издаден от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Допълнителна информация и пълните условия на промоционалната игра можете да намерите в сайта на Mastercard.

До 15% cash back от Supergift.bg

04.10.2017 г.

От 2 октомври 2017 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват до 15% cash back при плащане с картите си в електронния магазин Supergift.bg. За клиентите на ТФС е създадена специална страница. При закупуване на продукт от тази страница и плащане с карта, издадена от ТФС, клиентите ползват следните отстъпки:

5% – парашутни скокове,

10% – пътувания,

15% – приключения.

Supergift.bg е електронен магазин за подаръци и приключения, чиято основна дейност е да предоставя решения за избор на подаръци-преживявания, както и допълнителни услуги, свързани с влагане на лично отношение в процеса на подаряване. Сайтът предлага преживявания, с които може да се подари емоция, която да остави траен и приятен спомен у получателя на подаръка. Екипът на Supergift.bg включва пилоти, опитни приключенци, спортисти и любители на екстремното, готови да споделят уменията си и да покажат това, което им е отнело години тренировки.

Плащаме местни данъци и такси към община Бургас

03.10.2017 г.

От 02 октомври 2017 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да плащат онлайн местни данъци и такси към община Бургас.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в системата за онлайн плащания на ТФС trans@home.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

Чрез trans@home можете да плащате и задълженията към общините: Столична, Варна, Перник и Велико Търново.

Вижте Процедурата за плащане на местни данъци и такси.

До 5% отстъпка при покупка на техника от Lirexshop.bg

03.10.2017 г.

От 03 октомври до 03 декември 2017 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват до 5% отстъпка при закупуване на компютърна и мрежова техника от новия електронен магазин на Лирекс Хай Тех. Отстъпката е валидна за техника от следните категории:

За да ползвате отстъпката, трябва да се регистрирате или да влезете във Вашия профил в електронния магазин на Лирекс Хай Тех чрез този линк.

Отстъпката може да бъде използвана, след като изберете желаният от Вас продукт и го добавите в количката – цената на продукта ще бъде намалена с размера на отстъпката. Ако един и същ продукт е избран два и повече пъти, отстъпката важи само за 1 брой от съответния артикул.

Отстъпката е валидна само за избрани продукти през периода на промоцията и не може да се комбинира с други промоции или промо кодове, предоставени от Лирекс Хай Тех.

Важно: За да ползвате обявените отстъпки, всеки път трябва да влизате във Вашия профил в Лирекс Хай Тех чрез този линк.

Организатор на кампанията е Лирекс Хай Тех ЕАД.

До 5% cash back в оръжеен магазин Магнум – Варна

02.10.2017 г.

От 01 октомври до 31 декември 2017 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 5% cash back при плащане в оръжеен магазин Магнум. Отстъпката не важи за закупуване на ловно оръжие.

Оръжеен магазин Магнум се намира на ул. Цар Симеон I-ви 5 в град Варна. Магазинът е на българския пазар повече от 20 години. На площ от близо 100 кв. м се предлагат над 1 000 артикула от областта на оръжията и боеприпасите, както и ловни аксесоари, средства за самозащита, облекло и обувки, оптики, бинокли, полицейски аксесоари и др.

Плащаме и стари сметки към Топлофикация София

29.09.2017 г.

От 28 септември 2017 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да плащат онлайн не само текущите, но и просрочените сметки към Топлофикация София.

За да плащате онлайн сметките си към Топлофикация София, е необходимо да регистрирате Вашата карта в електронната система за плащане на битови сметки trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете Топлофикация София, попълнете абонатния си номер и номер на платец и въведете пояснителен текст.

Важно: във връзка с реализирането на възможността за плащане и на стари (просрочени) задължения, в някои случаи е възможно да Ви се наложи да редактирате съществуващата си регистрация за плащане на сметки към Топлофикация София, като въведете номер на платец. Ако имате регистрация за автоматично плащане на задължения към Топлофикация София, но не желаете просрочените Ви задължения да се плащат автоматично, трябва да редактирате регистрацията си, като изберете опцията „плащане след потвърждение (ръчно)”.

10% cash back в стаи за гости Санта София

13.09.2017 г.

От 08 септември 2017 г. всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 10% cash back при плащане в стаи за гости Санта София.

Стаи за гости Санта София се намира на ул. Трапезица 4 в сърцето на град София. Местоположението на Санта София позволява на гостите за няколко минути пеша да достигнат почти всички забележителности в центъра на столицата. Всички стаи разполагат със собствена баня. Санта София е подходящо място тези, които искат да изпитат комфорта на хотел, съчетан със спокойствието и свободата на частен дом в София.

3% cash back в онлайн магазинa DOMSHOP

29.08.2017 г.

Притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 3% cash back при плащане в електронния магазин DOMSHOP.

DOMSHOP е онлайн магазин за инструменти, машини, техника, железария, градина и всичко за домашния майстор. Адресът на онлайн магазина е www.domshop.bg.

Пазаруваме онлайн в baby.bg

24.08.2017 г.

Всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да плащат онлайн с картите си в електронния магазин baby.bg.

Онлайн магазин baby.bg предлага богат и разнообразен асортимент от бебешки и детски дрешки и обувки, бебешки колички, играчки, обзавеждане, аксесоари, козметични продукти и много други артикули на български и световни производители. Бебешките продукти, които предлага baby.bg, са с доказан произход и отговарят на всички норми и изисквания. В онлайн магазина можете да намерите всякакви ценови категории продукти – както най-скъпите и реномирани на световния пазар, така и „бюджетни“, но също с гарантирано качество.

Плащайте с отстъпки до 30% в POSOKA.COM

16.08.2017 г.

Притежателите на всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват отстъпки до 30% при плащане на туристически пакети и услуги в офисите на туристическата агенция POSOKA.COM. Отстъпките се приспадат от цената в момента на покупката и са в следните размери:

– почивки и екскурзии – 3%

– коли под наем в България и чужбина – 5%

– трансфери летище-хотел-летище – 5%

– градски хотели – 8%

– застраховки за пътуване в чужбина – 20%

– самолетни билети – 30% от такса обслужване.

Тези отстъпки се предлагат в офисите на Posoka.com в градовете: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Хасково, Добрич, Самоков и Банско и не важат за услугите в промоция.

В периода от 15 август до 15 октомври 2017 година клиентите на ТФС получават допълнителна отстъпка в размер на 3% от промоционалната цена на следните оферти, предлагани от Posoka.com:

– екскурзия във Виетнам – дата на тръгване: 13.12.2017 г.

– екскурзия в Мадагаскар – дата на тръгване: 04.05.2018 г.

– екскурзия в ЮАР и Свазиленд – дата на тръгване: 04.05.2018 г.

Posoka.com е лицензирана туроператорска агенция, създадена през 2000 г. Агенцията предлага богат избор на екскурзии и почивки, изгодни самолетни и автобусни билети, резервация на хотели и коли под наем, пътнически застраховки и други.

Идентификация с пръстов отпечатък в transcard mobile

11.08.2017 г.

От началото на м. август 2017 г. е налична нова версия на transcard mobile – мобилното приложение на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС). В тази версия на клиентите е осигурена възможност за биометрична идентификация с пръстов отпечатък при влизане в приложението и при извършване на платежни операции чрез него.

Иновацията на ТФС е в унисон с изискванията на най-новата европейска директива в областта на платежните услуги, която трябва да бъде транспонирана в българското законодателство в началото на 2018 година. Съгласно тези изисквания при онлайн достъп до платежни сметки и при иницииране на електронни платежни операции доставчиците на платежни услуги ще прилагат задълбочено установяване на идентичността на клиента – процедура, включваща използването на два или повече от следните независими елементи:

  1. знание – нещо, което само клиентът знае (например, ПИН код);
  2. притежание – нещо, което само клиентът притежава (например, еднократен код за потвърждаване на онлайн плащане, получен чрез SMS на притежавания от клиента мобилен телефон);
  3. характерна особеност – нещо, което характеризира клиента (например, пръстов отпечатък или друга биометрична характеристика).

Обикновено банките прилагат само първите два елемента. ТФС е сред първите доставчици на платежни услуги в България, които осигуряват технологична възможност за ползване и на третия елемент – клиентът може да се идентифицира с пръстов отпечатък, който е негова уникална биометрична характеристика. Целта на тази иновация е да се повиши максимално сигурността на онлайн плащанията.

Подробна информация за начина на идентификация с пръстов отпечатък в мобилното приложение transcard mobile можете да получите тук.

До 10% отстъпка в магазини Технохит

07.08.2017 г.

От 1 август 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% отстъпка при пазаруване във веригата магазини за електроуреди Технохит. Отстъпката се приспада на място от сумата на покупката и не важи за стоки в промоция или ликвидация.

Технохит разполага с пет магазина в градовете София и Варна. Магазините предлагат бяла техника и уреди за вграждане на водещи европейски производители: SMEG, SIEMENS, BOSCH, KUEPPERSBUSCH, GORENJE, FAGOR, TEKA, INDESIT, HOTPOINT-ARISTON, SCHOLTES, AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, DELONGHI, KENWOOD. Компанията е концентрирана във внос на нови модели електроуреди, произведени за Западна Европа, с леки козметични забележки или нарушени опаковки (нарушен търговски вид или транспортен дефект), което предопределя изключително атрактивните цени в магазините на веригата.

2% cash back в дрогерии Be Fit

01.08.2017 г.

Притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), ползват 2% cash back при плащане в дрогерии Be Fit, както и онлайн на www.befit.bg. Освен cash back oт 01.08 до 30.09.2017 г. при плащане с карта, издадена от ТФС, получаватe и подарък – пакет влажни кърпи Bebelan.

Be Fit разполага с две дрогерии в град София на бул. Йерусалим 6 и в търговски център Galaxy на бул. Шипченски проход 18. Дрогериите предлагат декоративна, медицинска и био козметика, диетични и био храни, медикаменти, бебешки храни и много други продукти за ежедневието и здравословния Ви начин на живот.

Пазаруваме онлайн в Grabo.bg

25.07.2017 г.

Всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да плащат онлайн с картите си в сайта за групово пазаруване Grabo.bg.

Grabo.bg е интернет платформа за пазаруване на популярни услуги с отстъпки. Grabo.bg предлага на своите потребители отстъпки до 90% за непрекъснато нарастващо разнообразие от услуги и продукти: ресторанти и клубове, козметични процедури, театрални постановки, хотели, езикови курсове, екстремни спортове, фитнес, танци, екскурзии и всевъзможни други забавления и приключения.

5% cash back при плащане в офиса на Уни Стейт Брокер

20.07.2017 г.

От 12 юли 2017 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 5% cash back при плащане в офиса на Уни Стейт Брокер в София.

Офисът на застрахователен брокер Уни Стейт Брокер се намира на адрес: гр. София, ул. „Русе“, бл. 367. Уни Стейт Брокер са специализирани в пълния спектър от застрахователни продукти в общото и животозастраховането. Компанията обръща изключително внимание на обслужването по време на действие на застрахователните договори и разполага както с експерти по ликвидация на щетите, така и с вещи лица и юристи, готови да окажат съдействие на клиентите.

До 3% cash back в бензиностанции POWER OIL

10.07.2017 г.

От 07 юли 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават до 3% cash back при плащане в бензиностанции POWER OIL. Размерът на търговската отстъпка (cash back) се определя в зависимост от общата сума на покупките с Вашата карта в бензиностанции POWER OIL за последната година, както следва:

до 5000 лв. включително – 2%,

над 5000 лв. – 3%.

POWER OIL разполага с пет бензиностанции в градовете София, Пловдив, Харманли и Лом. Повече за бензиностанциите можете да намерите тук.

До 5% cash back от PERDETA.NET

21.06.2017 г.

Притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават до 5% cash back при пазаруване онлайн от PERDETA.NET. Размерът на търговската отстъпка се определя в зависимост от общата сума на покупките с Вашата карта в онлайн магазин www.perdeta.net за последната година, както следва:

до 2000 лв. включително – 2%,

от 2000 до 5000 лв. включително – 3%,

над 5000 лв. – 5%.

Онлайн магазин PERDETA.NET предлага голям избор от висококачествени пердета, завеси, римски щори, панел завеси тип японска стена, платове за пердета, драперии, шалтета, покривки, калъфки и др., директен внос от „ASTEK“ Германия, на които фирмата е официален представител и вносител за България.

2% cash back в строителни хипермаркети Вилаз

15.06.2017 г.

Всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 2% cash back при плащане във веригата строителни хипермаркети Вилаз.

Вилаз разполага с три търговски обекта в София, Пазарджик и Самоков. Магазините предлагат голямо разнообразие на стоки от типа ,,направи си сам“, материали за ремонт, материали за строителството и довършителни работи, стоки за обзавеждане на дома и градината.

Лоялните клиенти на ТФС получиха кредити без лихви и вноски

08.06.2017 г.

В началото на лятото лоялните клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), които отговарят на критериите по Програма bonus, получиха оферти за ползване на кредит без лихви и без погасителни вноски за 6 или 9 месеца.

Преференциалният кредит по Програма bonus се различава съществено от многобройните кредити с безлихвени периоди, предлагани на пазара. Основната разлика е, че през целия гратисен период на кредита по Програма bonus клиентът на ТФС, освен че не дължи никакви лихви, може да не погасява нито стотинка от главницата по кредита.

Обикновено, при кредитните карти погасителната вноска по главницата на кредита е много по-голяма от лихвата, така че с Програма bonus лоялните клиенти на ТФС наистина могат да намалят съществено разходите си за един продължителен период от 6 или 9 месеца в зависимост от вида на кредитната карта.

3% cash back от бани VICARD

31.05.2017 г.

Всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 3% cash back при плащане във фирмените магазини на VICARD.

VICARD е български производител на мебели за баня и акрилни вани. Повече от 20 години компанията предлага решения за ремонт, обзавеждане и декориране на баня. Фирмените магазини на VICARD, които се намират в София и Варна, предлагат богат избор от хидромасажни вани, душ кабини, парни бани, умивалници, фаянс, теракота, гранитогрес, аксесоари и други артикули за обзавеждане за баня, както и изработване на цялостен проект за банята.

Купуваме билети онлайн от Етап и Груп

23.05.2017 г.

Всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да плащат с картите си онлайн автобусни билети от www.etapgroup.com.

Етап-Адресс АД и Груп Плюс ООД ежедневно осъществяват превоз на пътници по над 30 редовни и сезонни автобусни линии в България. Автобусите на Етап-Адресс АД и Груп Плюс ООД са оборудвани с аудиовизуална техника, интернет, климатични инсталации, DVD-плейъри, TV-приемници с два монитора, микрофони и двойни подлакътници. Високите изисквания към техническата поддръжка на автопарка и професионалната квалификация на персонала са гаранция за качеството на предлаганите услуги.

Плащаме с Транскарт в онлайн магазина за 3D принтери B2N.bg

22.05.2017 г.

От 15 май 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да пазаруват с 1.5% cash back в онлайн магазина www.b2n.bg.

B2N е водеща компания във вноса и разпространението на 3D технологии в България и на Балканите. Фирмата е официален дистрибутор на Ultimaker, Formlabs, MarkForged, BigRep, Artec Group, solidThinking и други висококачествени производители от света на 3D индустрията. B2N предлага пълна гама от висококачествени 3D принтери, 3D скенери, софтуер и обучение с тях, както и цялостни услуги по производството на прототипи или функционални модели. Компанията разполага с високотехнологична работилница, с 4 различни 3D принт технологии (SLS, FDM, SDL, SLA).

2% cash back от Вертикален свят

16.05.2017 г.

От 10 май 2017 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 2% cash back при плащане онлайн в електронния магазин www.verticalworld.bg. Отстъпката не включва стоки в намаление или промоция.

В магазин Вертикален свят можете да закупите онлайн специално селектирана и препоръчана екипировка за екстремни и планински спортове като катерене, алпинизъм, колоездене, туризъм, ски и планинско бягане. Магазинът е директен вносител на марките La Sportiva, Black Diamond Equipment, SKINourishment и Beta Climbing Designs.

10% cash back от книжарница Bookoholic

11.05.2017 г.

От 01.05 до 31.07.2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в онлайн книжарница Bookoholic.

Онлайн книжарница Bookoholic предлага литература на английски, немски, френски и испански език, календари, картички и др. Повече за книжарницата можете да намерите на www.bookoholic.net.

10% промоционален cash back от ICN.Bg

10.05.2017 г.

От 01.05 до 31.10.2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% промоционален cash back при плащане онлайн в ICN.Bg.

Хостинг компанията ICN.Bg предлага редица домейн услуги и уеб-хостинг решения. Портфолиото на компанията е богат микс от продукти – споделен хостинг, домейн имена, cloud хостинг, VPS, наети сървъри, колокация, SSL сертификати и др. ICN.Bg гарантира надеждност благодарение на мощно и качествено оборудване, разположено в два дата центъра – в България и Германия. Потребителите на ICN.Bg могат да разчитат на денонощно обслужване седем дни в седмицата.

До 5% отстъпка от Emerald Travel през май

02.05.2017 г.

От 01 до 31 май 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% отстъпка при плащане на туристически пакети с включени чартърни полети от София и Варна до Хърватия и Черна гора в офисите на Emerald Travel в София и Пловдив. Отстъпката се приспада на място от сумата на плащането.

Туристическа агенция Emerald Travel е специализирана в организацията на пътувания извън България. Агенцията е активен участник на българския туристически пазар повече от 17 години. Повече за Emerald Travel можете да намерите тук.

До 5% отстъпка в магазини Perla Nera

19.04.2017 г.

От 10 април 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% отстъпка в магазини за дамска мода Perla Nera. Отстъпката се приспада на място от цената на покупката и не включва стоки в промоция.

Верига магазини Perla Nera разполага с пет търговски обекта в град София. Магазините предлагат дамски дрехи и аксесоари, директен внос от Италия. Повече за Perla Nera можете да намерите тук.

10% cash back в оптики FOX

03.04.2017 г.

Веригата оптики ФОКС предлага промоционална търговска отстъпка (cash back) в размер на 10% при плащане с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис. По-високата отстъпка е в сила от 01.04 до 30.09.2017 година.

В оптики ФОКС ще намерите богат асортимент от рамки и слънчеви очила от реномирани брандове, диоптрични стъкла на най-престижните световни производители, контактни лещи и консумативи за тях, прибори за слабозрящи, бинокли, лупи, микроскопи, уреди за ориентиране, калъфи, почистващи средства за очила, ланци и други аксесоари. Оптиките разполагат с модерно оборудвани кабинети за проверка на зрението от офталмолози.

5% cash back в онлайн магазините на Боро Трейд

23.03.2017 г.

От 14 март 2017 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в електронните магазини на Боро Трейд.

Боро Трейд разполага с три интернет магазина, които можете да намерите на следните адреси: www.borotrade.com, www.karcher-borotrade.com и www.husqvarna-borotrade.com. Магазините предлагат широка гама почистващи машини и аксесоари, както за битова, така и за професионална употреба. Като оторизиран търговец на немската компания Kärcher, Боро Трейд осигурява поддръжка, оригинални части и консумативи, и разполага със сервизна база за гаранционно и следгаранционно обслужване, изцяло оборудвана по стандартите на Kärcher.

5% cash back в модна къща Пепи Елегант

02.03.2017 г.

От 28 февруари 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в модна къща Пепи Елегант.

Модна къща Пепи Елегант е производител на облекло за корпоративни и индивидуални клиенти. Модната къща се намира на ул. Казбек 53А в София и предлага модно и фирмено облекло, дизайн на облекло, облекла по поръчка и индивидуален размер, всякакви корекции. Повече за Пепи Елегант можете да намерите на www.pepielegant.com.

10% cash back в хотел България – Бургас

27.02.2017 г.

Всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в хотел България – Бургас.

Хотел България е 19-етажен бизнес хотел, разположен в центъра на град Бургас. Хотелът предлага на своите гости 2 ресторанта, 3 бара, казино, плувен басейн и над 160 стаи за настаняване. Повече за хотел България можете да намерите на www.bulgaria-hotel.com.

Плащаме онлайн местни данъци и такси

23.02.2017 г.

Притежателите на всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да плащат онлайн местни данъци и такси към общините:

Столична

Варна

Велико Търново

Перник

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в системата за онлайн плащания trans@home. За целта влезте във Вашия интернет профил (бутон „Вход към профила“), от раздел „Местни данъци и такси” в менюто на профила изберете общината, към която желаете да извършите плащане. Попълните ЕГН или ЕИК на задълженото лице и натиснете бутона „Регистрирай”. Ще се появи списък с информация за неплатените вноски на избраното задължено лице. Маркирайте вноските, които желаете да платите, и натиснете бутона „Плати избраните“. Потвърдете операцията с Вашия еПИН код.

Подробната процедура за плащане на местни данъци и такси можете да намерите тук.

До 10% отстъпка от паркети и бани БЕЛ – Бургас

02.02.2017 г.

От 02 февруари 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават до 10% отстъпка в магазините за паркети и бани Бел в Бургас. Отстъпката се приспада на място от цената на покупката и е както следва:

8% – за паркети и плочки,

10% – за первази и лайсни,

3% – за обзавеждане за баня.

Паркети и бани Бел разполага с два магазина в град Бургас – на ул. Индустриална 39 и в ж.к. Братя Миладинови 117. Магазините предлагат ламиниран и естествен паркет на реномирани производители от Германия, Швейцария, Австрия, както и фаянс, теракот, обзавеждане за баня от водещи марки от Италия и Испания.

10% отстъпка в магазини Carducci

02.02.2017 г.

От началото на месец февруари 2017 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% отстъпка в магазини за мъжка мода Carducci. Отстъпката се приспада на място от сумата на плащането и не може да се комбинира други отстъпки и промоции.

Брандът Carducci води началото си от италианската фамилия Кардучи, която създава своите ателиета за мъжка мода в средата на миналия век. Стимулирани от артистичния директор Осман Узун, колекциите на Carducci са съчетание от контрасти между спортния и официалния стил в мъжкото облекло. Carducci стъпва и на българския пазар със сливане с познатите магазини M’SUIT (които се ребрандират като Carducci) и отваряне на два нови магазина. Местоположенията на търговските обекти можете да намерите тук.

5% отстъпка в аптеки Мирабел

02.02.2017 г.

От края на месец януари 2017 година притежателите на всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане с картата в аптеки Мирабел в Бургас и Царево.

Аптеки Мирабел предлагат богат асортимент от лекарства, ваксини, медицинска козметика, детски и бебешки храни и памперси, хранителни добавки и витамини, санитарни материали, чайове и много други. Аптеките работят с рецепти по здравна каса (включително за инсулин и всички скъпоструващи лекарства).

10% cash back в компютърен магазин Wave Net

01.02.2017 г.

От 30 януари 2017 година ползвате 10% cash back при пазаруване с картите, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, в компютърния магазин Wave Net в Бургас.

Магазин Wave Net предлага разнообразен асортимент от IT продукти: компютри, лаптопи, компоненти, офис техника и софтуер за дома или офиса. Всички предлагани продукти са от световно известни производители с гарантирано качество.

10% cash back в аптека Вега Пловдив

09.01.2017 г.

От началото на 2017 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане с карта в аптека Вега.

Аптека Вега се намира в град Пловдив на ул. Съединение в търговски комплекс „Братя Мирчеви“. Аптеката предлага богат асортимент от медикаменти, витамини и минерали, медицинска козметика, хранителни добавки, хомеопатични лекарства, медицински принадлежности и консумативи, билки и други. Аптека Вега работи с НЗОК, както и с жълти и зелени рецепти.

5% cash back в магазини Хобиленд

04.01.2017 г.

От 01 януари до 31 март 2017 година получавате промоционална търговска отстъпка cash back в размер на 5% в магазини Хобиленд при плащане с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Хобиленд разполага с два търговски обекта в София на ул. Гео Милев 24 и в Пловдив на ул. Уилям Гладстон 52. Магазините предлагат голямо разнообразие от модели и макети на автомобили, мотоциклети, камиони, влакчета, военни машини, кораби, самолети, хеликоптери и лодки и аксесоари за тях.

5% отстъпка в хотел Самоков – Боровец

04.01.2017 г.

От началото на 2017 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 5% отстъпка в хотел Самоков – Боровец. Отстъпката се приспада на място от сумата на плащането.

Хотел Самоков се намира в центъра на курорта Боровец (1 300 м надморска височина) на един час път от столицата София. Единадесет етажната сграда в алпийски стил, заобиколена от вековна борова гора, предлага просторни стаи и апартаменти, конгресен център с осем зали и голям избор от допълнителни услуги: закрит басейн, сауна, солариум, парна баня, фитнес зала и др. Хотелът е изходен пункт за близки и далечни маршрути из величествената Рила планина. На разположение на гостите са ски училище с професионални инструктори, ски гардероб с модерна екипировка, възможност за каране на ски на ски писти с различна степен на трудност.

10% cash back при плащане към Evronet в trans@home

03.01.2017 г.

От 01 януари 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 10% cash back при плащане на сметки за интернет и телевизия към Evronet онлайн чрез системата trans@home.

За да плащате онлайн месечните си сметки към Evronet, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете Evronet, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

Архив на новините