Новини

събития, иновации, промоции

Плащай с Mastercard и спечели

28.04.2021 г.

Запази своята Mastercard, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС), в любимите си онлайн магазини и с всяко плащане със запазената карта до 15 юли имаш шанс да спечелиш една от следните награди:

Плащай безконтактно в OMV и спечели

До 31 юли плати безконтактно с твоята Mastercard, издадена от ТФС, за минимум 59 лева в OMV и регистрирай касовата бележка на omv.bg, за да участваш в томбола за 150 предплатени карти Mastercard, които можеш да използваш на www.balevbiomarket.com, на www.sportdepot.bg или във всяка бензиностанция на OMV.

Всяка регистрация ти дава право да участваш в две отделни тегления за награди.

Плащай безконтактно в IKEA и спечели

Твоята Mastercard, издадена от ТФС, и ИКЕА отново ти носят шанс за зареждащо изживяване сред природата на България. Между 16 април и 16 юли пазарувай в ИКЕА за над 50 лева, плати безконтактно с Mastercard, регистрирай касовата бележка на ikea.bg и можеш да спечелиш една от следните награди:

Плащай безконтактно в CASAVINO и спечели

Купи една или повече бутилки българско вино от CASAVINO, плати с твоята Mastercard, издадена от ТФС, и участвай в ежеседмична томбола за 3 бутилки вино от избраните в DiVino TOP50 за 2020 г. В магазините ще намериш обозначени места, където ще можеш да пуснеш своя талон за участие. Всички условия и правила можеш да прочетеш на: https://casavino.bg/igra_otlichnici

Стани част от световната зелена коалиция Mastercard Priceless Planet

Над 4 милиона притежатели на карти с логото на Mastercard в България стават част от световната зелена коалиция Mastercard Priceless Planet, която се бори с климатичните промени.

За всяка безконтактна транзакция, която извършваш с твоята карта, Mastercard ще задели сума за засаждането на 100 милиона дървета на планетата в следващите 5 години. Научи повече повече повече на mastercard.bg/priceless.