Новини

събития, иновации, промоции

Купуваме билети онлайн от Етап и Груп

23.05.2017 г.

Всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да плащат с картите си онлайн автобусни билети от www.etapgroup.com.

Етап-Адресс АД и Груп Плюс ООД ежедневно осъществяват превоз на пътници по над 30 редовни и сезонни автобусни линии в България. Автобусите на Етап-Адресс АД и Груп Плюс ООД са оборудвани с аудиовизуална техника, интернет, климатични инсталации, DVD-плейъри, TV-приемници с два монитора, микрофони и двойни подлакътници. Високите изисквания към техническата поддръжка на автопарка и професионалната квалификация на персонала са гаранция за качеството на предлаганите услуги.

Плащаме с Транскарт в онлайн магазина за 3D принтери B2N.bg

22.05.2017 г.

От 15 май 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, могат да пазаруват с 1.5% cash back в онлайн магазина www.b2n.bg.

B2N е водеща компания във вноса и разпространението на 3D технологии в България и на Балканите. Фирмата е официален дистрибутор на Ultimaker, Formlabs, MarkForged, BigRep, Artec Group, solidThinking и други висококачествени производители от света на 3D индустрията. B2N предлага пълна гама от висококачествени 3D принтери, 3D скенери, софтуер и обучение с тях, както и цялостни услуги по производството на прототипи или функционални модели. Компанията разполага с високотехнологична работилница, с 4 различни 3D принт технологии (SLS, FDM, SDL, SLA).

2% cash back от Вертикален свят

16.05.2017 г.

От 10 май 2017 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 2% cash back при плащане онлайн в електронния магазин www.verticalworld.bg. Отстъпката не включва стоки в намаление или промоция.

В магазин Вертикален свят можете да закупите онлайн специално селектирана и препоръчана екипировка за екстремни и планински спортове като катерене, алпинизъм, колоездене, туризъм, ски и планинско бягане. Магазинът е директен вносител на марките La Sportiva, Black Diamond Equipment, SKINourishment и Beta Climbing Designs.

10% cash back от книжарница Bookoholic

11.05.2017 г.

От 01.05 до 31.07.2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в онлайн книжарница Bookoholic.

Онлайн книжарница Bookoholic предлага литература на английски, немски, френски и испански език, календари, картички и др. Повече за книжарницата можете да намерите на www.bookoholic.net.

10% промоционален cash back от ICN.Bg

10.05.2017 г.

От 01.05 до 31.10.2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% промоционален cash back при плащане онлайн в ICN.Bg.

Хостинг компанията ICN.Bg предлага редица домейн услуги и уеб-хостинг решения. Портфолиото на компанията е богат микс от продукти – споделен хостинг, домейн имена, cloud хостинг, VPS, наети сървъри, колокация, SSL сертификати и др. ICN.Bg гарантира надеждност благодарение на мощно и качествено оборудване, разположено в два дата центъра – в България и Германия. Потребителите на ICN.Bg могат да разчитат на денонощно обслужване седем дни в седмицата.

До 5% отстъпка от Emerald Travel през май

02.05.2017 г.

От 01 до 31 май 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% отстъпка при плащане на туристически пакети с включени чартърни полети от София и Варна до Хърватия и Черна гора в офисите на Emerald Travel в София и Пловдив. Отстъпката се приспада на място от сумата на плащането.

Туристическа агенция Emerald Travel е специализирана в организацията на пътувания извън България. Агенцията е активен участник на българския туристически пазар повече от 17 години. Повече за Emerald Travel можете да намерите тук.

До 5% отстъпка в магазини Perla Nera

19.04.2017 г.

От 10 април 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% отстъпка в магазини за дамска мода Perla Nera. Отстъпката се приспада на място от цената на покупката и не включва стоки в промоция.

Верига магазини Perla Nera разполага с пет търговски обекта в град София. Магазините предлагат дамски дрехи и аксесоари, директен внос от Италия. Повече за Perla Nera можете да намерите тук.

10% cash back в оптики FOX

03.04.2017 г.

Веригата оптики ФОКС предлага промоционална търговска отстъпка (cash back) в размер на 10% при плащане с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис. По-високата отстъпка е в сила от 01.04 до 30.09.2017 година.

В оптики ФОКС ще намерите богат асортимент от рамки и слънчеви очила от реномирани брандове, диоптрични стъкла на най-престижните световни производители, контактни лещи и консумативи за тях, прибори за слабозрящи, бинокли, лупи, микроскопи, уреди за ориентиране, калъфи, почистващи средства за очила, ланци и други аксесоари. Оптиките разполагат с модерно оборудвани кабинети за проверка на зрението от офталмолози.

5% cash back в онлайн магазините на Боро Трейд

23.03.2017 г.

От 14 март 2017 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в електронните магазини на Боро Трейд.

Боро Трейд разполага с три интернет магазина, които можете да намерите на следните адреси: www.borotrade.com, www.karcher-borotrade.com и www.husqvarna-borotrade.com. Магазините предлагат широка гама почистващи машини и аксесоари, както за битова, така и за професионална употреба. Като оторизиран търговец на немската компания Kärcher, Боро Трейд осигурява поддръжка, оригинални части и консумативи, и разполага със сервизна база за гаранционно и следгаранционно обслужване, изцяло оборудвана по стандартите на Kärcher.

5% cash back в модна къща Пепи Елегант

02.03.2017 г.

От 28 февруари 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане в модна къща Пепи Елегант.

Модна къща Пепи Елегант е производител на облекло за корпоративни и индивидуални клиенти. Модната къща се намира на ул. Казбек №53А в София и предлага модно и фирмено облекло, дизайн на облекло, облекла по поръчка и индивидуален размер, всякакви корекции. Повече за Пепи Елегант можете да намерите на www.pepielegant.com.

10% cash back в хотел България – Бургас

27.02.2017 г.

Всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в хотел България – Бургас.

Хотел България е 19-етажен бизнес хотел, разположен в центъра на град Бургас. Хотелът предлага на своите гости 2 ресторанта, 3 бара, казино, плувен басейн и над 160 стаи за настаняване. Повече за хотел България можете да намерите на www.bulgaria-hotel.com.

Плащаме онлайн местни данъци и такси

23.02.2017 г.

Притежателите на всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да плащат онлайн местни данъци и такси към общините:

Столична

Варна

Велико Търново

Перник

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в системата за онлайн плащания trans@home. За целта влезте във Вашия интернет профил (бутон „Вход към профила“), от раздел „Местни данъци и такси” в менюто на профила изберете общината, към която желаете да извършите плащане. Попълните ЕГН или ЕИК на задълженото лице и натиснете бутона „Регистрирай”. Ще се появи списък с информация за неплатените вноски на избраното задължено лице. Маркирайте вноските, които желаете да платите, и натиснете бутона „Плати избраните“. Потвърдете операцията с Вашия еПИН код.

Подробната процедура за плащане на местни данъци и такси можете да намерите тук.

До 10% отстъпка от паркети и бани БЕЛ – Бургас

02.02.2017 г.

От 02 февруари 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават до 10% отстъпка в магазините за паркети и бани Бел в Бургас. Отстъпката се приспада на място от цената на покупката и е както следва:

8% – за паркети и плочки,

10% – за первази и лайсни,

3% – за обзавеждане за баня.

Паркети и бани Бел разполага с два магазина в град Бургас – на ул. Индустриална №39 и в ж.к. Братя Миладинови №117. Магазините предлагат ламиниран и естествен паркет на реномирани производители от Германия, Швейцария, Австрия, както и фаянс, теракот, обзавеждане за баня от водещи марки от Италия и Испания.

10% отстъпка в магазини Carducci

02.02.2017 г.

От началото на месец февруари 2017 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% отстъпка в магазини за мъжка мода Carducci. Отстъпката се приспада на място от сумата на плащането и не може да се комбинира други отстъпки и промоции.

Брандът Carducci води началото си от италианската фамилия Кардучи, която създава своите ателиета за мъжка мода в средата на миналия век. Стимулирани от артистичния директор Осман Узун, колекциите на Carducci са съчетание от контрасти между спортния и официалния стил в мъжкото облекло. Carducci стъпва и на българския пазар със сливане с познатите магазини M’SUIT (които се ребрандират като Carducci) и отваряне на два нови магазина. Местоположенията на търговските обекти можете да намерите тук.

5% отстъпка в аптеки Мирабел

02.02.2017 г.

От края на месец януари 2017 година притежателите на всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при плащане с картата в аптеки Мирабел в Бургас и Царево.

Аптеки Мирабел предлагат богат асортимент от лекарства, ваксини, медицинска козметика, детски и бебешки храни и памперси, хранителни добавки и витамини, санитарни материали, чайове и много други. Аптеките работят с рецепти по здравна каса (включително за инсулин и всички скъпоструващи лекарства).

10% cash back в компютърен магазин Wave Net

01.02.2017 г.

От 30 януари 2017 година ползвате 10% cash back при пазаруване с картите, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, в компютърния магазин Wave Net в Бургас.

Магазин Wave Net предлага разнообразен асортимент от IT продукти: компютри, лаптопи, компоненти, офис техника и софтуер за дома или офиса. Всички предлагани продукти са от световно известни производители с гарантирано качество.

10% cash back в аптека Вега Пловдив

09.01.2017 г.

От началото на 2017 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане с карта в аптека Вега.

Аптека Вега се намира в град Пловдив на ул. Съединение в търговски комплекс „Братя Мирчеви“. Аптеката предлага богат асортимент от медикаменти, витамини и минерали, медицинска козметика, хранителни добавки, хомеопатични лекарства, медицински принадлежности и консумативи, билки и други. Аптека Вега работи с НЗОК, както и с жълти и зелени рецепти.

5% cash back в магазини Хобиленд

04.01.2017 г.

От 01 януари до 31 март 2017 година получавате промоционална търговска отстъпка cash back в размер на 5% в магазини Хобиленд при плащане с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Хобиленд разполага с два търговски обекта в София на ул. Гео Милев №24 и в Пловдив на ул. Уилям Гладстон №52. Магазините предлагат голямо разнообразие от модели и макети на автомобили, мотоциклети, камиони, влакчета, военни машини, кораби, самолети, хеликоптери и лодки и аксесоари за тях.

5% отстъпка в хотел Самоков – Боровец

04.01.2017 г.

От началото на 2017 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 5% отстъпка в хотел Самоков – Боровец. Отстъпката се приспада на място от сумата на плащането.

Хотел Самоков се намира в центъра на курорта Боровец (1 300 м надморска височина) на един час път от столицата София. Единадесет етажната сграда в алпийски стил, заобиколена от вековна борова гора, предлага просторни стаи и апартаменти, конгресен център с осем зали и голям избор от допълнителни услуги: закрит басейн, сауна, солариум, парна баня, фитнес зала и др. Хотелът е изходен пункт за близки и далечни маршрути из величествената Рила планина. На разположение на гостите са ски училище с професионални инструктори, ски гардероб с модерна екипировка, възможност за каране на ски на ски писти с различна степен на трудност.

10% cash back при плащане към Evronet в trans@home

03.01.2017 г.

От 01 януари 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 10% cash back при плащане на сметки за интернет и телевизия към Evronet онлайн чрез системата trans@home.

За да плащате онлайн месечните си сметки към Evronet, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете Evronet, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

Изплатихме натрупания cash back за 2016 година

09.12.2016 г.

На 06.12.2016 година Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2016 година. Изплатените пари могат да се ползват веднага – за нови покупки с картата или да се изтеглят в брой.

Кредитните карти trans.card са първите кредитни карти в България, с които картодържателят получи възможност да ползва отстъпки при пазаруване. Днес всички клиенти на ТФС ползват търговски отстъпки до 30% при пазаруване в България – независимо дали плащат с изгодните национални кредитни карти trans.card, с престижните международни кредитни карти trans.card MasterCard, със специално създадените за сигурно пазаруване в интернет платежни карти trans.pay MasterCard или с изключително атрактивните дебитни карти trans.cash MasterCard, при които тегленето на пари от всички банкомати в България е без такси.

Вижте нашите специални Коледни отстъпки при пазаруване с всички карти, издадени от ТФС.

Зареждаме картите си с пари чрез ePay – вече и с Transcard Mobile

07.12.2016 г.

От началото на месец декември 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да зареждат картите си с пари чрез системата ePay с мобилното приложение Transcard Mobile.

За да ползвате услугата, влезте в Transcard Mobile, изберете раздел „Плащания” и натиснете бутона „Зареждане чрез ePay”. На следващия екран попълнете сумата и натиснете бутона „Продължи към ePay”. Ще бъдете насочени към екран на ePay, съдържащ данните на плащането. На този екран трябва да изберете един от следните начини на плащане:

Ако на Вашето мобилно устройство е инсталирано приложението ePay.bg Mobile, можете да изберете първата възможност. Ще се стартира ePay.bg Mobile, където трябва да завършите зареждането, като следвате указанията на приложението.

Ако изберете втората възможност за зареждане на пари – с банкова карта, ще бъдете насочени към интернет страницата на ePay, в която трябва да въведете Вашето потребителско име и парола за системата ePay и да потвърдите плащането.

Сумата, заредена чрез ePay, ще се отрази по Вашата карта незабавно.

За да инсталирате Transcard Mobile напълно безплатно, натиснете тук. В случай че имате Transcard Mobile, но не виждате новата услуга, е необходимо да актуализирате версията на мобилното си приложение.

Плащаме онлайн сметки към ВиК Бургас

31.08.2016 г.

Абонатите на Водоснабдяване и Канализация ЕАД – Бургас (ВиК Бургас) вече могат да плащат своите сметки онлайн без такси чрез всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн сметки към ВиК Бургас – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ВиК Бургас, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

Архив на новините