Новини

събития, иновации, промоции

5% cash back от Четирите къщи и Къщата с червените врати

02.07.2018 г.

От 25 юни 2018 година притежателите на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 5% cash back при онлайн резервация в Четирите къщи – с. Костенковци и Къщата с червените врати – с. Солища.

Ваканционен дом Четирите къщи се намира в село Костенковци, община Габрово. Предлага възможност за настаняване на до 20 души. Къщите са разположени в двор с плодни дървета, басейн, летен бар и гледка към меките хълмове на Предбалкана. Всяка от къщите има напълно оборудвана кухня, трапезария, санитарни помещения, собствена веранда и може да се използва самостоятелно. Разпределението и удобствата в помещенията са идеално място за почивка на село и забавления за приятелски семейства или компании.

Къщата с червените врати се намира в село Солища на 4 километра от Широка лъка. Къщата има 6 стаи, всяка от тях със собствена баня и тоалетна. За комфорта на гостите е изградено локално парно, което поддържа желаната от тях температура. Къщата разполага с напълно оборудвана кухня, трапезария, просторен хол, сауна и кът за игри с тенис маса. Красиво аранжираната градина предлага на гостите барбекю и директен контакт с природата на Родопите.