Новини

събития, иновации, промоции

Зареждаме картите си с пари чрез ePay – вече и с Transcard Mobile

07.12.2016 г.

От началото на месец декември 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да зареждат картите си с пари чрез системата ePay с мобилното приложение Transcard Mobile.

За да ползвате услугата, влезте в Transcard Mobile, изберете раздел „Плащания” и натиснете бутона „Зареждане чрез ePay”. На следващия екран попълнете сумата и натиснете бутона „Продължи към ePay”. Ще бъдете насочени към екран на ePay, съдържащ данните на плащането. На този екран трябва да изберете един от следните начини на плащане:

Ако на Вашето мобилно устройство е инсталирано приложението ePay.bg Mobile, можете да изберете първата възможност. Ще се стартира ePay.bg Mobile, където трябва да завършите зареждането, като следвате указанията на приложението.

Ако изберете втората възможност за зареждане на пари – с банкова карта, ще бъдете насочени към интернет страницата на ePay, в която трябва да въведете Вашето потребителско име и парола за системата ePay и да потвърдите плащането.

Сумата, заредена чрез ePay, ще се отрази по Вашата карта незабавно.

За да инсталирате Transcard Mobile напълно безплатно, натиснете тук. В случай че имате Transcard Mobile, но не виждате новата услуга, е необходимо да актуализирате версията на мобилното си приложение.