Новини

събития, иновации, промоции

Пазарувай в OMV с Mastercard и спечели!

10.04.2024 г.

Пазарувай в бензиностанции OMV за поне 100 лева в периода от 01.04.2024 г. до 01.07.2024 година, използвай приложението OMV MyStation, плати с твоята Mastercard, издадена от Транскарт, и можеш да спечелиш някоя от следните награди:

За всеки 100 лева, платени в OMV през периода на кампанията, получаваш нов шанс за участие в томболата.

Запознай се с пълните условия на кампанията, организирана от OMV България и Mastercard.

Нареждай преводи по мобилен номер!
Безплатно до 31.12.2024 година!

03.04.2024 г.

Всички преводи по мобилен номер (blink P2P), наредени в периода от 2 април до 31 декември 2024 година, са безплатни за клиентите на Транскарт Файнешъл Сървисис (ТФС).

Важно предимство! Преводите blink P2P се нареждат само по мобилния номер на получателя, без да се въвежда IBAN на получателя.

Парите пристигат за секунди!

За да се извърши незабавен превод по мобилен номер (blink P2P), е необходимо:

Клиентите на ТФС могат да се регистрират и да нареждат незабавни преводи по мобилен номер (blink P2P) чрез мобилното приложение Transcard Mobile.

Научи повече за преводите blink P2P.

Пазарувай с Mastercard в Метро и спечели

01.04.2024 г.

Пазарувай за поне 100 лева в Метро от 05.03 до 29.04.2024 г., плати безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard, регистрирай бележката за участие на promo.metro.bg и можеш да спечелиш смартфон, смартчасовник или безжични слушалки.

Повече за кампанията на Mastercard и МЕТРО и нейните правила можеш да намериш тук.

Плащайте местни данъци и такси към община Самоков

27.03.2024 г.

От 27.03.2024 година клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да плащат онлайн местни данъци и такси към община Самоков.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в информационната система на ТФС.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение Тranscard Мobile.

Освен към община Самоков, с Транскарт могат да се плащат и задълженията към общините Столична, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Перник, Видин, Белоградчик и Елена.

ТФС не удържа никакви комисиони при плащане на местни данъци и такси.

Пролетни приключения с отстъпки до 10%

20.03.2024 г.

Клиентите на Транскарт ползват търговски отстъпки (cash back) до 10% при плащане в следните места за настаняване, туристически агенции, магазини за спортна екипировка и фирми за приключенски туризъм:

Платете местните данъци с Тranscard

20.02.2024 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис могат да платят онлайн своите местни данъци и такси за 2024 г. към общините: Столична, Пловдив, Варна, Бургас, Перник, Велико Търново, Видин, Белоградчик и Елена.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в информационната система на ТФС.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение Тranscard Мobile.

ТФС не удържа никакви комисиони при плащане на местни данъци и такси.

Пазарувай бързо и лесно с електронни ваучери за храна!

05.02.2024 г.

На 02.02.2024 г. бяха извършени първите плащания с електронни ваучери за храна, заредени в българските платежни карти „bcard e-ваучери“. Оператор на електронните ваучери за храна е „Български пощи“ ЕАД. Плащанията с ваучерите са обработени от платежната система БОРИКА чрез Транскарт Файненшъл Сървисис АД – лицензирана платежна институция, обслужваща „Български пощи“ ЕАД.

Сумите до 200 лева месечно, които Вашият работодател Ви е предоставил под формата на електронни ваучери за храна, не се облагат с данъци.

Електронните ваучери за храна могат да се ползват за плащане на храна и хранителни продукти в търговски обекти и заведения за хранене, сключили договор с оператора. Ваучерите са валидни само в България и не могат да се ползват за теглене на пари в брой, както и за покупка на вино, спиртни напитки, пиво и тютюневи изделия.

Ползвателите на електронни ваучери за храна, издадени от „Български пощи“ ЕАД, могат да видят подробна информация за извършените плащания, както и за разполагаемата сума по картите „bcard e-ваучери“, чрез индивидуалния си интернет профил в страницата на ТФС или чрез мобилното приложение Transcard Mobile.

10% cash back от Mastercard при плащане в заведения

30.01.2024 г.

Mastercard стартира промоционална национална кампания Mastercard Ден в България. Компанията ще възнаграждава картодържателите за покупки, направени всеки първи ден от месеца в най-големия потребителски сегмент – ресторанти, барове, нощни клубове, кафенета, сладкарници и доставки на храна за вкъщи.

От 1 февруари 2024 г. до края на годината, всички издадени в България дебитни, кредитни и бизнес карти Mastercard, които се регистрират за участие на www.priceless.com/den, ще получават автоматично 10% cash back, максимум до 50 лева на карта на месец. Така всеки има възможност да започне месеца зареден с любимия си вкус и в добро настроение.

Cash back се изплаща по регистрираната за участие сметка до две седмици след осъщественото плащане.

За повече информация относно начина на участие, моля посетете и се регистрирайте на: www.priceless.com/den

Плащай с Mastercard в приложението на Yellow Taxi и спечели 750 лева

14.12.2023 г.

Запази твоята Mastercard, издадена от Транскарт, в мобилното приложение на Yellow Taxi. Плащай със запазената картата в периода 01.12.2023 г. – 31.03.2024 г. и всеки месец можеш да спечелиш една от следните награди:

В томболата участват всички лица, извършили поне 5 плащания на обща стойност минимум 50 лева през съответния месец.

Запознай се с пълните условия на кампанията, организирана от Yellow Taxi и Mastercard.

Изплатихме натрупания cash back за 2023 г.

06.12.2023 г.

На 06.12.2023 г. Транскарт Файненшъл Сървисис изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2023 година.

Всички притежатели на кредитни, дебитни и бизнес карти, издадени от ТФС, получават търговски отстъпки до 30% при пазаруване в повече от 1000 търговски обекта в цяла България. Натрупаните отстъпки се изплащат по Вашата карта всяка година преди Коледа. Изплатените суми могат да се използват за нови покупки или да се изтеглят в брой.

В списъка с търговските обекти са включени водещи магазини за черна и бяла техника, обзавеждане, облекло, хранителни стоки, както и аптеки, бензиностанции, хотели, интернет магазини и други.

Погрижи се за автомобила си с отстъпка до 30%

16.11.2023 г.

Клиентите на Транскарт могат да се възползват от следните отстъпки при покупка на гуми, акумулатори, авточасти и аксесоари за автомобила:

Плащай мобилно в LIDL и спечели 10000 лева

02.11.2023 г.

Пазарувай в LIDL поне 3 пъти в периода от 01.11 до 30.11.2023 г. на обща стойност минимум 200 лева, плати покупките с твоята карта Mastercard чрез телефон или смарт-часовник и автоматично ще участваш в томбола за една от следните награди:

Запознай се с пълните условия на кампанията, организирана от Mastercard и LIDL.

Пазарувай в бензиностанции OMV с Mastercard и спечели!

02.11.2023 г.

Пазарувай в бензиностанции OMV за поне 100 лева в периода от 15.10.2023 г. до 15.02.2024 година, използвай приложението OMV MyStation, плати с твоята Mastercard, издадена от Транскарт, и можеш да спечелиш някоя от следните награди:

За всеки 100 лева, платени в OMV през периода на кампанията, получаваш нов шанс за участие в томболата.
Запознай се с пълните условия на кампанията, организирана от ОМВ България и Mastercard.

Ползвай 5% отстъпка при пазаруване в онлайн бутика за етно мода Veza

02.11.2023 г.

Клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис получават 5% отстъпка (cash back) при пазаруване в онлайн бутика за етно мода Veza.

Облеклата на Veza съчетават елементи от българските традиции, майсторство и обичаи.

Всяка дреха на Veza е уникална, старателно и ръчно изработена от качествени, естествени материи в съчетание с автентични елементи от традиционните български носии.

Пазарувай с твоята Mastercard в IKEA и спечели!

30.10.2023 г.

Пазарувай в магазин ИКЕА или онлайн на ikea.bg за над 50 лева, плати безконтактно с твоята Mastercard, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис, и регистрирай касовата си бележка в сайта на ИКЕА. Така ще участваш в томбола за един от 100 комплекта за уютни моменти у дома.

Всеки, спечелил комплект, може да участва в томболата за голямата награда – ваучер за 1000 лева. Ако си един от печелившите, снимай се със своята награда и качи снимката в Instagram с #ikeamastercard.

Кампанията се провежда в периода от 2 октомври до 31 декември 2023 г.

С пълните условия на кампанията “Есенна идилия с ИКЕА и Mastercard®” можеш да се запознаеш тук:

Спечели 99 лева с Mastercard и МЕТRО!

17.10.2023 г.

Пазарувай в МЕТRО до 17 декември 2023 година за най-малко 99 лева, плати безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard, регистрирай бележката за участие в кампанията в сайта promo.metro.bg и можеш да спечелиш един от 400 ваучера за пазаруване в METRO на стойност 99 лева.

Повече за кампанията на Mastercard и METRO можеш да намериш тук.

Ползвай 5 % cash back в комплекс „Чакали“ в Еленския балкан

11.10.2023 г.

Клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис ползват 5% отстъпка (cash back) при плащане с Транскарт в комплекс „Чакали“ в Еленския балкан.

Комплекс „Чакали“ е разположен в сърцето на Еленския балкан, в покрайнините на с. Костел, на 11 км. от град Елена. Комплексът разполага с 6 бунгала с 28 легла, открит басейн, снек-бар, барбекю и голям двор с детски кът и паркоместа. В близост до комплекса тече живописна рекичка, подходяща за разходки и разхлаждане.

Нови банкови сметки на НАП в БНБ от 01.10.2023 г.

28.09.2023 г.

Във връзка с преминаването към банково обслужване от Българската народна банка (БНБ) на сметки и плащания към Националната агенция за приходите (НАП), Ви уведомяваме за следното:

  1. Считано от 01.10.2023 г. ще бъдат закрити банкови сметки на НАП в ОББ АД, Инвестбанк АД, Интернешънъл Асет Банк АД и ЦКБ АД, както следва:
    • банкови сметки за внасяне на данъци с титуляр ТД/офис на НАП;
    • банкови сметки за внасяне на държавно обществено осигуряване с титуляр ТД/офис на НАП;
    • банкови сметки за внасяне на здравно осигуряване с титуляр ТД/офис на НАП;
    • банкови сметки за внасяне на допълнително задължително пенсионно осигуряване с титуляр ТД/офис на НАП;
    • банкови сметки за внасяне на суми за принудително събиране с титуляр ТД/офис на НАП;
    • банкова сметка за внасяне на суми за дивидент за държавата и отчисления от наеми с титуляр ТД на НАП ГДО;
    • банкова сметка за чужди средства в евро за събиране на суми за дължими осигурителни вноски в полза на държави – членки на ЕС, с титуляр ТД на НАП София;
    • банкова сметка за чужди средства в евро за събиране на суми на дължим към други държави – членки на ЕС, данък върху добавената стойност с титуляр ТД на НАП София.
  2. Банковото обслужване на гореизброените сметки ще се извършва от БНБ от 01.10.2023 г. по осем нови банкови сметки. Актуална информация за IBAN на новооткритите банкови сметки на НАП ще намерите тук.
     
    Преводи към старите банкови сметки на НАП ще могат да се нареждат най-късно до 11:00 ч. на 28.09.2023 г. (четвъртък). Всички лица, които желаят да извършват плащания в периода 28.09. – 02.10.2023 г., биха могли да ги нареждат чрез виртуален и физически ПОС–терминал на НАП.

Промяна на максималната стойност на преводите чрез системата БИСЕРА6

28.09.2023 г.

От 01.10.2023 г. отпадат ограниченията в максималната сума на преводите, изпълнявани чрез системата БИСЕРА6.

При получаване на преводи по Вашата платежна сметка в ТФС от наредител в страната няма да има ограничения в размера на получената сума.

При нареждане на преводи от Вашата платежна сметка в ТФС към сметки на получатели в страната ще важат операционните лимити за този вид платежни операции.

Нови образци на платежни документи към бюджета

28.09.2023 г.

Съгласно указание на Министерството на финансите и Българската народна банка, от 01.10.2023 г. влизат в сила нови образи на платежни документи към бюджета.
От платежното нареждане за плащане към бюджета отпадат следните полета:

Полето „Код за вид плащане“ не се попълва при плащане към всички сметки на администратори на публични вземания, с изключение на сметки на общини (с идентификатор за вид на сметката 84), за които попълването на това поле е опционално.

Промените в платежното нареждане за плащане към бюджета ще бъдат достъпни в интернет профила на клиентите на ТФС на 02.10.2023 г.

Ползвай 10% отстъпка в груминг салон КУЧЕ НИНДЖА

30.08.2023 г.

Клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис получават 10% отстъпка (cash back) при плащане с Транскарт в груминг салон за домашни любимци КУЧЕ НИНДЖА.

Салон за домашни любимци Куче Нинджа се намира в София, ЖК Младост 3, бл. 302, вх. 3 и предлага следните груминг услуги: подстригване, къпане, разресване, почистване на уши и рязане на нокти на всички породи кучета.

Ползвай 10% отстъпка в хотел Алегра – Велинград

30.08.2023 г.

Клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис получават 10% отстъпка (cash back) при плащане с Транскарт в хотел Алегра – Велинград.

Тризвездният хотел Алегра разполага с 9 двойни стаи, 16 студия, 6 двустайни апартамента и 2 тристайни апартамента. Всяко помещение е оборудвано с цифрова телевизия, мини бар, Wi-Fi.

На разположение на гостите са лоби бар, класически ресторант с 80 места, конферентна зала за 50 човека, вътрешен и външен басейн, външно и вътрешно джакузи, сауна, парна баня и зона за релакс.

Пазарувай в OMV с Mastercard и спечели

17.08.2023 г.

До 15 септември плати безконтактно с твоята Mastercard, издадена от Транскарт, минимум 100 лева в OMV, използвай приложението OMV MyStation и можеш да спечелиш някоя от следните награди:

На всеки 100 лева, платени в OMV в периода на кампанията, получаваш нов шанс за участие в томбола.

Кампанията се организира от ОМВ България и Mastercard. Запознай се с пълните условия на кампанията тук.

Ползвай 5% отстъпка от рафтинг клуб Рефлип

27.07.2023 г.

Клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис получават 5% отстъпка (cash back) при резервиране на приключения, пътешествия или курсове онлайн от сайта на рафтинг клуб Рефлип.

Рафтинг клуб Рефлип е съставен от група млади хора, обичащи реките и природата. Клубът организира рафтинг, каньонинг и ривърборд приключения, пътешествия с каяк, тиймбилдинги, детски лагери и други водни активности в страната и чужбина.

Ползвай 5% отстъпка в магазин за кафе EZAR – София

17.07.2023 г.

Клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис получават 5% отстъпка (cash back) при пазаруване с Транскарт в магазин за кафе EZAR – София, както и при плащане онлайн на ezarcoffee.com.

Магазинът Ezar Coffee се намира в гр. София, ул. Аксаков 7А. В магазина ще намерите специална селекция от висококачествено кафе, изпечено в малки партиди, за да се гарантира свежестта и аромата на всяка чаша, и богат избор от зелен, билков, плодов и ройбос чай.

Ползвай 10% отстъпка в Гранд хотел Поморие

07.07.2023 г.

Клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис получават 10% отстъпка (cash back) при плащане с Транскарт в Гранд хотел Поморие.

Гранд Хотел Поморие е целогодишен петзвезден хотелски комплекс, разположен на тясната ивица земя между бреговете на Черно море и Поморийското солено езеро. Хотелът, изцяло обновен през 2020 година, разполага със 178 стаи, спа център, многофункционални конферентни зали, отличен ресторант и най-вече мотивиран и квалифициран персонал, който е готов да предложи първокласен туристически продукт в областта на балнеолечебния, конферентния и бизнес туризъм.

Ползвай 3% отстъпка в хотел Rose Gardens – Поморие

03.07.2023 г.

Клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис получават 3% отстъпка (cash back) при плащане с Транскарт в хотел Rose Gardens – Поморие.

Хотел Rose Gardens е разположен на 50 метра от красивото морско крайбрежие и на 500 метра от центърa на Поморие.

Хотел Rose Gardens разполага с луксозни, елегантно обзаведени апартаменти и студиа с всички съвременни удобства, което го прави един от най-желаните хотели за почивка в град Поморие.

Промени в ценовите листи от 01.08.2023 година

31.05.2023 г.

На 1 август 2023 година влизат в сила промени в ценовите листи към рамковите договори, сключени между Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС) и клиентите. Променените
ценови листи са публикувани на 31 май 2023 година в раздел „Документи“.

Ползвай 10% отстъпка при пазаруване в Д’ОрФЕЯ

23.05.2023 г.

Клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис ползват 10% отстъпка (cash back) при пазаруване в онлайн магазина за натурална козметика Д’ОрФЕЯ.

Д’ОрФЕЯ е производител на бутикова натурална козметика, която очарова с качество и цена. Екипът на Д’ОрФЕЯ включва специалисти, доверяващи се на българските традиции в познанието за билките, научните открития и новости в производството на козметика от висок клас, холистичните практики за здраве и енергийните методи за лечение и самоизцеление.

Вече можеш да печелиш по 50 лева за всеки препоръчан от тебе клиент!

20.04.2023 г.

На 20.04.2023 година стартира програмата „Препоръчай Транскарт“. Ако сте клиент на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), можете да препоръчвате картите на ТФС на Ваши познати и да печелите следните награди:

Препоръчаните от Вас клиенти трябва да са нови за ТФС. Те също ще спечелят:

За да се направи връзката между Вас и препоръчаните от Вас клиенти, при подаване на заявлението за кредитна или дебитна карта Вашият познат трябва да въведе IBAN номера на Вашата платежна сметка, открита в ТФС.

Вижте повече за програмата „Препоръчай Транскарт“.

Печелиш ти, печели и твоят познат!

 

Нова услуга! Можеш да наредиш 20 безплатни превода по мобилен номер!

19.04.2023 г.

Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) Ви предлага нова услуга – незабавни преводи по мобилен номер (Blink P2P).

Основното предимство на услугата е възможността да се нареждат незабавни преводи само по мобилния номер на получателя, без да се въвежда IBAN на неговата платежна сметка.

За да се извърши незабавен превод по мобилен номер, е необходимо:

Клиентите на ТФС могат да се регистрират и да нареждат незабавни преводи по мобилен номер чрез актуализираната версия на мобилното приложение Transcard Mobile.

До 10 секунди от нареждането на превода платежната сметката на получателя, регистрирана към неговия мобилен номер, се заверява със сумата на превода.

Преференция за клиентите на ТФС:
Първите 20 превода, наредени от Вас по мобилен номер, са безплатни!

 
Виж повече

10% cash back от Theater.BG

01.03.2023 г.

От 01 март до 31 май 2023 година всички притежатели на кредитни и дебитни карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане в онлайн магазина за театрални билети Theater.BG.

Theater.BG е потребителски ориентиран театрален уеб портал, в който всички любители на театъра могат да се информират за новостите и текущите програми на любимите си театри, да си закупят билети, да коментират любимите си постановки.

Плати ски карта в Банско с Mastercard и можеш да спечелиш още една!

16.02.2023 г.

Купи ски карта в Банско от машините за самообслужване или онлайн – чрез интернет платформата Ski Point или през мобилното приложение Banskoski, плати с твоята Transcard Mastercard, trans.pay или trans.cash, регистрирай генерирания при покупката Mastercard Promo Code на game.banskoski.com и можеш да спечелиш 140 двудневни и 140 еднодневни карти за ски център Банско.

Кампанията се организира от Юлен АД в сътрудничество с Mastercard® в периода 01.01-20.03.2023 г. Пълните условия на кампанията можеш да намериш на game.banskoski.com.

Пазарувай с Mastercard в Метро и спечели

06.02.2023 г.

Пазарувай за поне 50 лева в Метро от 16.01 до 12.03.2023 г., плати с дебитна или кредитна карта Mastercard, регистрирай бележката за участие на promo.metro.bg и можеш да спечелиш една от 54 страхотни награди в категориите „Време за адреналин“ и „Време за релакс“.

С всяко натрупване на регистрирани покупки за 200 лева се записваш за участие в томбола за ГОЛЯМАТА НАГРАДА в съответната категория:

Повече за кампанията на Mastercard и МЕТРО и нейните правила можеш да намериш тук.

Тройно намаление на вноските по главниците – от 3% на 1%

23.01.2023 г.

От 01.01.2023 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) намали тройно минималните месечни вноски по главниците на кредитите, усвоени с кредитните карти Transcard – от 3% на 1% от сумата на главницата на усвоения кредит.

Например, ако към края на месеца усвоеният кредит по Вашата Transcard е 1000 лева, минималната месечна вноска по главницата на този кредит вече ще бъде не 30 лева, а само 10 лева. Ако не сте в безлихвен период или сте ползвали някоя от платените услуги, освен тези 10 лева, трябва да погасите и дължимите лихви и такси.

Платете местните данъци с Тranscard, вече и към Видин и Белоградчик

17.01.2023 г.

Всички клиенти на Транскарт Файненшъл Сървисис могат да платят онлайн своите местни данъци и такси за 2023 г. към общините: Столична, Пловдив, Варна, Бургас, Перник, Велико Търново и Елена. От 01.02.2023 г. могат да се плащат и задълженията към общините Видин и Белоградчик.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в информационната система на ТФС.

Регистрацията и плащането на местни данъци и такси се извършва онлайн чрез Вашия интернет профил или чрез мобилното приложение Тranscard Мobile.

ТФС не удържа никакви комисиони при плащане на местни данъци и такси.

Изплатихме натрупания cash back за 2022 година

06.12.2022 г.

На 6.12.2022 г. Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2022 година.

Всички клиенти на ТФС, които имат кредитна, дебитна или бизнес карта, получават търговски отстъпки до 30% при пазаруване в повече от 1000 търговски обекта в цяла България. Натрупаните отстъпки се изплащат по картите всяка година преди Коледа. Изплатените суми могат да се ползват за нови покупки или да се изтеглят в брой.

В списъка с търговските обекти, предоставящи отстъпки на клиентите на ТФС, са включени водещи магазини за черна и бяла техника, обзавеждане, облекло, хранителни стоки, както и аптеки, бензиностанции, хотели, интернет магазини и други.

Пътувай бързо и удобно с Transcard Mastercard Gold!

11.11.2022 г.

С твоята Transcard Mastercard Gold вече няма нужда да чакаш на опашки в повече от 70 летища по целия свят, защото имаш осигурена бърза лента за преминаване с Mastercard® Airport Security Fast Track, услуга, осигурена от Dragon Pass.

Наслади се на всяко следващо пътуване с Transcard Mastercard Gold. Пълните условия, както и списък с партньорските летища, можеш да видиш тук: https://travelexperiences.mastercard.com/.

За да ползваш услугата, е необходимо да изтеглиш безплатното приложение Mastercard® Travel Experiences от Google Play и App Store.

И още: Transcard Mastercard Gold ти осигурява безплатен достъп до бизнес салоните на летищата София, Виена, Белград, Истанбул и Скопие с LoungeKey™ от Mastercard. Възползвай се от комфорта, който твоята Mastercard® ти носи винаги, когато си на път.

Плащай безконтактно в IKEA и спечели!

08.11.2022 г.

Пазарувай в магазин ИКЕА за над 50 лева, плати безконтактно с твоята Mastercard, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис, и регистрирай касовата си бележка в сайта на ИКЕА. Така ще участваш в томбола за един от 100 комплекта празнична декорация за дома. Ако снимаш наградата си и публикуваш снимката в инстаграм профила си с хаштаг #IKEAMastercard, можеш да спечелиш 1000 лева под формата на ваучер за пазаруване в ИКЕА.

Кампанията се провежда в периода от 1.11.2022 до 31.01.2023 година. По време на кампанията ще се осъществят две тегления на печеливши участници.

С пълните условия на кампанията можеш да се запознаеш на: https://www.ikea.bg/cozymoments

Учи и спечели с Mastercard u SoftUni!

04.11.2022 г.

Запиши се за обучение в SoftUni, плати таксата с твоята Mastercard, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис, и можеш да спечелиш някоя от следните награди:

Кампанията се провежда в периода 1.11.2022 – 31.01.2023 година. По време на кампанията ще се осъществят три тегления – на 1.12.2022 г., на 1.01.2023 г. и на 1.02.2023 г., като при последното ще бъде изтеглена и голямата награда – лаптоп.

Кампанията се организира от SoftUni и Mastercard.Участието в кампанията е автоматично и не изисква регистрация. С условията на кампанията можеш да се запознаеш на: https://softuni.bg/blog/mastercard-softuni-2022-campaign

Изпращай и получавай пари в евро

01.11.2022 г.

От 01.11.2022 г. клиентите на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) могат да изпращат и да получават пари, наредени в евро, в рамките на единната зона за плащания в евро (SEPA). Тази зона обхваща всички страни от Европейския съюз, както и Исландия, Лихтенщайн, Норвегия, Швейцария и Монако.

За да наредите превод в евро, трябва да влезете в интернет профила си, раздел „Преводи в евро (SEPA)“, и да попълните платежното нареждане, като въведете сумата в евро, името на получателя (на латиница) и IBAN на получателя.

За да получите превод, нареден в евро, първо, трябва да предоставите на наредителя уникалния идентификатор, който се генерира еднократно от Вашия интернет профил. При подаване на платежно нареждане за превод в евро наредителят на превода трябва да попълни този уникален идентификатор в полето „IBAN на получателя“, а в полето „Получател“ да попълни Вашите имена.

Изпратените и получените суми в евро се отразяват по Вашата платежна сметка в ТФС по левова равностойност, като превалутирането се извършва автоматично от ТФС.

Таксите за преводите в левове и в евро в ТФС са еднакви!

Виж повече за преводите в евро

Промени в ценовите листи от 01.01.2023 година

26.10.2022 г.

На 1 януари 2023 година влизат в сила промени в ценовите листи към рамковите договори, сключени между Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС) и клиентите. Променените
ценови листи са публикувани на 26 октомври 2022 година в раздел „Документи“.

Архив на новините