Новини

събития, иновации, промоции

10% cash back в аптека Вега Пловдив

09.01.2017 г.

От началото на 2017 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 10% cash back при плащане с карта в аптека Вега.

Аптека Вега се намира в град Пловдив на ул. Съединение в търговски комплекс „Братя Мирчеви“. Аптеката предлага богат асортимент от медикаменти, витамини и минерали, медицинска козметика, хранителни добавки, хомеопатични лекарства, медицински принадлежности и консумативи, билки и други. Аптека Вега работи с НЗОК, както и с жълти и зелени рецепти.

5% cash back в магазини Хобиленд

04.01.2017 г.

От 01 януари до 31 март 2017 година получавате промоционална търговска отстъпка cash back в размер на 5% в магазини Хобиленд при плащане с всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Хобиленд разполага с два търговски обекта в София на ул. Гео Милев №24 и в Пловдив на ул. Уилям Гладстон №52. Магазините предлагат голямо разнообразие от модели и макети на автомобили, мотоциклети, камиони, влакчета, военни машини, кораби, самолети, хеликоптери и лодки и аксесоари за тях.

5% отстъпка в хотел Самоков – Боровец

04.01.2017 г.

От началото на 2017 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 5% отстъпка в хотел Самоков – Боровец. Отстъпката се приспада на място от сумата на плащането.

Хотел Самоков се намира в центъра на курорта Боровец (1 300 м надморска височина) на един час път от столицата София. Единадесет етажната сграда в алпийски стил, заобиколена от вековна борова гора, предлага просторни стаи и апартаменти, конгресен център с осем зали и голям избор от допълнителни услуги: закрит басейн, сауна, солариум, парна баня, фитнес зала и др. Хотелът е изходен пункт за близки и далечни маршрути из величествената Рила планина. На разположение на гостите са ски училище с професионални инструктори, ски гардероб с модерна екипировка, възможност за каране на ски на ски писти с различна степен на трудност.

10% cash back при плащане към Evronet в trans@home

03.01.2017 г.

От 01 януари 2017 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват 10% cash back при плащане на сметки за интернет и телевизия към Evronet онлайн чрез системата trans@home.

За да плащате онлайн месечните си сметки към Evronet, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете Evronet, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

Плащаме местни данъци и такси към община Варна

22.12.2016 г.

От 22 декември 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да плащат онлайн местни данъци и такси към община Варна.

За да плащате онлайн местни данъци и такси – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате данните на данъчно задълженото лице в системата за онлайн плащания на ТФС trans@home. Процедурата за плащане на местни данъци и такси можете да намерите тук.

За клиентите на ТФС плащането на местните данъци и такси е без никакви разноски.

Достъпни за плащане са и задълженията към Столична община, община Велико Търново и община Перник.

Да подкрепим пострадалите в Хитрино с онлайн дарения!

12.12.2016 г.

Всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да се включат в кампанията на Българския червен кръст (БЧК) за подпомагане на пострадалите в Хитрино с онлайн дарения на средства от картите си.

За да дарите определената от Вас сума, влезте в интернет страницата на БЧК – www.redcross.bg, раздел „Искам да помогна”, подраздел „Дарете сега”. Изберете „Дарение с Транскарт”, въведете Вашето име и сумата, изберете каузата „БЧК – БЕДСТВИЯ АВАРИИ И КАТАСТРОФИ“ и натиснете бутона „Направи дарение”. Ще бъдете пренасочени към защитения информационен модул на ТФС, където трябва да въведете данните на Вашата карта и да потвърдите плащането.

ТФС не събира никакви такси при дарения на суми чрез интернет страницата на БЧК.

Изплатихме натрупания cash back за 2016 година

09.12.2016 г.

На 06.12.2016 година Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) изплати по картите на клиентите натрупаните търговски отстъпки (cash back) за 2016 година. Изплатените пари могат да се ползват веднага – за нови покупки с картата или да се изтеглят в брой.

Кредитните карти trans.card са първите кредитни карти в България, с които картодържателят получи възможност да ползва отстъпки при пазаруване. Днес всички клиенти на ТФС ползват търговски отстъпки до 30% при пазаруване в България – независимо дали плащат с изгодните национални кредитни карти trans.card, с престижните международни кредитни карти trans.card MasterCard, със специално създадените за сигурно пазаруване в интернет платежни карти trans.pay MasterCard или с изключително атрактивните дебитни карти trans.cash MasterCard, при които тегленето на пари от всички банкомати в България е без такси.

Вижте нашите специални Коледни отстъпки при пазаруване с всички карти, издадени от ТФС.

Зареждаме картите си с пари чрез ePay – вече и с Transcard Mobile

07.12.2016 г.

От началото на месец декември 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС), могат да зареждат картите си с пари чрез системата ePay с мобилното приложение Transcard Mobile.

За да ползвате услугата, влезте в Transcard Mobile, изберете раздел „Плащания” и натиснете бутона „Зареждане чрез ePay”. На следващия екран попълнете сумата и натиснете бутона „Продължи към ePay”. Ще бъдете насочени към екран на ePay, съдържащ данните на плащането. На този екран трябва да изберете един от следните начини на плащане:

Ако на Вашето мобилно устройство е инсталирано приложението ePay.bg Mobile, можете да изберете първата възможност. Ще се стартира ePay.bg Mobile, където трябва да завършите зареждането, като следвате указанията на приложението.

Ако изберете втората възможност за зареждане на пари – с банкова карта, ще бъдете насочени към интернет страницата на ePay, в която трябва да въведете Вашето потребителско име и парола за системата ePay и да потвърдите плащането.

Сумата, заредена чрез ePay, ще се отрази по Вашата карта незабавно.

За да инсталирате Transcard Mobile напълно безплатно, натиснете тук. В случай че имате Transcard Mobile, но не виждате новата услуга, е необходимо да актуализирате версията на мобилното си приложение.

20% cash back в Шоколадова къща Valentino chocolatier

07.12.2016 г.

През целия месец декември 2016 година ползвате промоционален cash back в размер на 20% в магазините Шоколадова къща Valentino chocolatier при плащане с карта, издадена от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Шоколадова къща Valentino chocolatier разполага с два магазина в град София на бул. Никола Вапцаров №27 и на ул. Николай Хайтов №2. Магазините са едни от първите в страната, които предлагат ръчно изработен белгийски шоколад. Шоколадова къща Valentino предлага над 120 вида шоколадови бонбони — пралини, трюфели, галет, марципани, белгийски мидички, плодови дражета, нуга, направени в белгийската работилница Valentino.

20% отстъпка в Драматичен театър и Държавна опера Варна

06.12.2016 г.

От 1 декември 2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават 20% отстъпка при закупуване на билети на касите на Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ – Варна и Държавна опера – Варна. Отстъпката се приспада на място от сумата на плащането.

Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ е основан през 1921 г. като общински професионален театър. В продължение на повече от девет десетилетия той води успешен диалог със своята публика, търси нови форми на театралния език при реализирането на пиеси както от световната и българската класика, така и от съвременната драматургия.

Държавната опера във Варна е създадена на 1 август 1947 година. Нейният репертоар обхваща значителна част от оперното наследство на XVIII и XIX век, както и съвременни заглавия.

Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ и Държавна опера – Варна се намират на пл. Независимост №1 в черноморската столица.

До 5% cash back в супермаркети ЕВРОПА през декември

06.12.2016 г.

От 1 до 31.12.2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, получават до 5% промоционална търговска отстъпка (cash back) при пазаруване в супермаркети ЕВРОПА. Размерът на отстъпката зависи от сумата на покупката и е както следва:

1% – за покупки до 10 лева

3% – за покупки от 10,01 до 30 лева

5% – за покупки над 30 лева.

Търговска верига ЕВРОПА разполага с 6 супермаркета в София и по един в градовете Ботевград и Своге. Адресите на търговските обекти можете да намерите тук.

10% cash back в магазин От А до Я за Вашето бебе

05.12.2016 г.

От 01 до 31 декември 2016 година получавате двойно по-голям cash back в размер на 10% при пазаруване в магазин От А до Я за Вашето бебе с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис.

Магазин От А до Я за Вашето бебе се намира в ж.к. Люлин 5, бл. 549 на бул. Панчо Владигеров в София. В магазина можете да намерите голямо разнообразие от стоки за Вашето бебе: от бебешки колички, столчета за кола, кошари, играчки, столчета за хранене, до бебешки шишета, биберони, дрехи, спални комплекти, пелени и много други.

6% cash back в строителни хипермаркети PRAKTIS

02.12.2016 г.

От 01 до 31.12.2016 година всички притежатели на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват промоционален cash back в размер на 6% при плащане в строителни хипермаркети PRAKTIS.

Верига строителни хипермаркети PRAKTIS включва 7 търговски обекта в София, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Хасково и Видин. Магазините предлагат богат асортимент от строителни материали, фаянс, теракота, гранитогрес, инструменти за ремонт, бои, декорации и др. Повече за PRAKTIS можете да намерите тук.

5% cash back в ТЕХНО МИКС през декември

02.12.2016 г.

От 1 до 31 декември 2016 година притежателите на всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват промоционална отстъпка (cash back) в размер на 5% при плащане в магазините ТЕХНО МИКС в София, както и онлайн на www.tehnomix.bg.

В магазините от веригата ТЕХНО МИКС се предлага голямо разнообразие от техника: уреди за вграждане, хладилници, готварски печки, микровълнови фурни, съдомиялни машини, перални и сушилни машини, бойлери, климатици, прахосмукачки, уреди за здраве и красота, малки кухненски уреди, телевизори и др.

До 10% отстъпка от туристическа агенция Royal Travel

01.12.2016 г.

През целия месец декември 2016 година притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, ползват следните промоционални отстъпки от туристическа агенция Royal Travel:

10% отстъпка за Нова Година 2017 в Сокобаня, Сърбия

10% отстъпка за почивка в Гоа, Индия

5% отстъпка за Нова Година 2017 в Кипър

5% отстъпка за Нова Година 2017 в Тунис

5% отстъпка за Нова Година 2017 в Москва и Санкт Петербург

5% отстъпка за Нова Година 2017 в Дубай

5% отстъпка за Нова Година 2017 в Хавана и Варадеро

5% отстъпка за почивка в Мексико

5% отстъпка за Нова Година 2017 в Белек, Турция

100 лв. отстъпка за екскурзия в Златния триъгълник, Индия

100 лв. отстъпка за екскурзия „Индия – Страна на контрастите“

50$ отстъпка за екскурзия в Камбоджа и Виетнам

70 лв. отстъпка за екскурзия в Москва и Санкт Петербург

Отстъпката се приспада на място от сумата на плащането.

Туристическа агенция Royal Travel е туроператор и туристически агент с удостоверение от Министерството на икономиката на Република България. В своята дейност Royal Travel предлага широка гама от туристически услуги: хотелски резервации, трансфери, летни и зимни почивки в страната и чужбина, разнообразни екскурзии в България и близки и далечни страни, СПА и балнеоложки туризъм, детско-юношески екскурзии в страната и чужбина, оказва съдействие при издаване на визи за Русия, Дубай, ЮАР, Тайланд, Китай.

ТФС с нова безплатна услуга – онлайн портфейл

03.10.2016 г.

В края на месец септември 2016 година стартира нова безплатна услуга за притежателите на карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) – онлайн портфейл.

Онлайн портфейлът Ви предоставя най-важната информация за всички Ваши карти, издадени от ТФС, събрана на едно място. Чрез него получавате бърз и лесен достъп до интернет профилите на Вашите карти. Входът в онлайн портфейла се осъществява с e-mail и парола.

Създаването на нов портфейл и смяната на паролата са защитени допълнително с еднократни кодове за сигурност, които се изпращат от ТФС с безплатен SMS на регистрирания от Вас мобилен телефон.

Създайте своя онлайн портфейл тук.

Плащаме онлайн сметки към Топлофикация Сливен

29.09.2016 г.

Абонатите на Топлофикация Сливен вече могат да плащат своите сметки онлайн без такси чрез всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн месечните си сметки към Топлофикация Сливен, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете Топлофикация Сливен, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

Плащаме онлайн сметки към ВиК Бургас

31.08.2016 г.

Абонатите на Водоснабдяване и Канализация ЕАД – Бургас (ВиК Бургас) вече могат да плащат своите сметки онлайн без такси чрез всички видове карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

За да плащате онлайн сметки към ВиК Бургас – Ваши или на друго физическо или юридическо лице, е необходимо да регистрирате картата си в електронната система за плащане на битови сметки trans@home. За целта влезте във Вашия индивидуален клиентски профил в интернет страницата на ТФС (бутон “Вход за клиенти”). От раздел „Битови сметки онлайн” в менюто на профила изберете линка “Регистрация за плащане”, изберете ВиК Бургас, попълнете абонатния си номер и въведете пояснителен текст.

Архив на новините